Yakı ile hamile kalmak ....

neden kımse gırmıor artıkkkkkkk

bluyeeee dogum yaptımı acaba

karamel nerelerdesınnnnnn

burdayım tatlım bakıyorum bende ara ara ama hala baska hamıs cıkmamıs sende baslamıssın tedavıye ınsallah Rabbım yuzune bakarda artık daha fazla arandırmadan kavusturur senı kuzucuguna.
Bende bebısımın cınsıyetını ogrendım bır kızımız olcak ınsallah teyzelerı ınsallah hepınızınde guzel haberlerını beklıorum hepınızı opuyorum

saglıklan al kucagına ınşşşşşşşş
ooooo herkes kız doguruyor bende bır erkek dogurımde
hepsini korusun benım olişim :)

günaydın kızlar ben daha önce yakı yapıştırdım olmadı bu ay yeniden denedim hayırlısı artık inşallah vesile olur bu sefer

merhaba kizlar su yaki isini cok oven var buradada okuyunca tamam bende yapacagim dedim elimde 2 tane yaki var yurt disinda olunca bulmak daha zor oluyor trden getirmis arkadasim sagolsun.bu yakiyi adet oncesimi sonrasimi vuracagiz ve kacgun kalacak belimizde?

beni biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkkurler.

günaydın kızlar ben bu ay yine yakı yapıştırdım ama sonuç yine negatif gribim ve çok öksürüğüm vardı antibiyotik kullanmam gerekliydi o yüzden bhcg ye bakıldı akşam negatif çıktı adetime 8 gün var hiçbir belirtimde yok zaten bu ayda olmadı nasip kısmet.

hayırlısı olsun canımmmmm

sen hamilemisin canım bunu dokuzuncu ayda yazmışsın sanırım suan hamilesin ama gelmedin buraya

evet canım ben bu arkadaşı preseed topiğinde tanıyorum hamilee kaldı...bu ay hemde preseed kullanmıştı yakıda kullanmış sanırım..

Son düzenleme:
canm burdayım bayramdakı adetımı beklıorum tup tedavısıne baslıorum ılaclara gececm duanızı eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…