Yakı ile hamile kalmak ....

bunu ne zamandır düşünüyordum ama tam detaylı okumadım hiç bugün bitti adetim bu ay yakıyıda deneyelim bakalım preseed de kullanacağım bakalım kısmet vesile olurlar inş...

nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen nasısın hayatımmm haberler senden son durumun nasıl tedavin nasıl gidiyor

nedense yakın zamanda hamileyim başlığını açacaksın gibi geliyor bana ama hayırlısı tabi ki preseed nedir anladımm...

ben ıyıyım kızlar ekımde basladık tetkıklerı tahlıllerımızı yaptırdık bnde sorun cıkmadı cok sukur
kızamıga karsı bagısıklıgım cıktı o yuzden ası oldum.asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcın.bayram ertesı adet oluyorum 2. gunu gıdecegm.21. gunude ılaclara baslıyacagım AALLHIM NASP EDERSE.dualarınıza ıhtıyacım var sadece.....

karamel senı pek gormuorm bebek nasıl dogum ne zamn?zamn ne cabuk gecıor yha.ınş bnde sızın gıbı hayırlı gunler gorururm
crazy senın dediğin gıbı ınş hamılyeım yazabılırımmmmmmm ınşşşş ınşşşş ınşşşşşşş

merhaba kızlar benimde adetim dün bitti bugün hatta şimdi yakı yapıştırdım kürler falan yoğun çalışacaz bakalım bbu ay ama en önemlisi dua olduğunu hepimiz biliyoruz o yüzden 41 tane yasini şerif başlamaya karar verdim ama çocuk için herkesin bi tane okuması gerekiyormuş benim için okurmusunuz arkadaşlar?eğer isterseniz sizler içinde başlayabiliriz...

Son düzenleme:

bebek ıyı canım cok sukur soylemısmıydım bılmıorum ama bı kızım olucak teyzesı 6 aylık olduk Rabbım ınsallah en kısa zamanda sana da nasıp etsın. Dogum Sat a gore 1 mart a denk gelıo ama subat sonu olur heralde saglıcakla gelsınde ınsallah darısı tum ısteyenlerın basına.

profılındede yazıor gordum canım :) su gıbı berrak olsun ınş kızın allhım dunyaya gelecek kızını butun kotu ınsanlardan korusun hayırlı kader yazsın ona bızım yasadıklarımızı o yasatmasın ınşşşşş buyudugunun her anını gelınlıklen senden ayrılısını hayırlısıylan gor ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
avuc acıpta ısteyen tum muhammet ummetınınde kucagını doldursun ınşşşşşş

arkadaşım bi tane yasinde benden olsun ,bugün okurum..

Son düzenleme:

canım benım cok saol guzel dıleklerın ıcın Allah razı olsun..
İnanıyorum senınde sabrının karslıgını Rabbım verıcek ınsallah fazla beklemeden tez zamanda olur senın guzel haberlerınle bızde burda sevınırız.

bende yapıştırdım bu yakıyı belim ağrıyordu ağrısı geçti bende bebek istiyorum umarım vesile olur ben adaçayı yağı ve yakı uyguluyorum bu ay bakalım kısmet rızkı varsa gelir yoksa beklemekten başka birşey gelmez elimizden allah isteyen herkese versin tez zamanda yavrularını

ben baştan sona okudum sayfaları crayz i ye sorum olacaktı üzrine 2 ay adet gördüm demişsin crayz iç farketmedinmi belirti falan b,zde öyle olursa anlamadan ters birşey yapmayalım öyle birşey olursada ne büyük sürpriz olur yaaaa inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeklerinize okurken çok dua ettim allahım istemeyenden al isteyene ver fazla bekletme bizi kimseyi evlat yokluğuyla sınama yarabbim diye esra inşallah daha fazla bekletmeden gelsin bebişin sana en çok seni takip ettim fazla giren yok ama artık b uraya başta olanlar hamile kalıp gittiler sanırım

merhaba kızlar,

Aranızda daha yeniyim henz tanışamadık yani :)
ben de sizler gibi bebek sahibi olmk istiyorum, yakıyı denemeyi düşünüyorum adetim bugün bitti... akşam iş çıkışı eve giderken ezcandeden yakı almayı düşünüyorum bakalım neler olucak... herşeyin hayırlısı ALLAHIN izniyle hepimiz kucaklarımıza bebişlerimizi alırız... görüşmek üzere

bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze edelım.
rabbım kabul eylesın ....

Merhaba kızlar.ben eski üyelerdenim.uzun zamandırda kk da yorum yapmıyorum genelde girer konuları okur çıkarım.Gebelik ve bu tip konuların olduğu bölümleri ise hiç okumamıştım bugune dek.şu 1-2 gündür öylesine takıldım ama çok etkilendim sizlerden ve çabalarınızdan.Ben 2 erkek çocuk annesiyim.benim Çocuklarım büyüdüler koca delikanlı oldular artık.İnsan yaşamadığı şeyi bilmiyor maalesef.Burda okudukça inanın sizlerin yerine koymaya çalıştım kendimi ve gerçekten gönülden dua ettim hepiniz için.Dediğim gibi normalde fazla yazmam ama buraya yazmadan geçemedim.Şu mübarek günde dilerim rabbim dualarınızı kabul eder ve hepinizin kucaklarını nur topu gibi bebeklerle doldurur.Eminimki her biriniz çok güzel anneler olacaksınız.Mevlam yavrularınızın kokusunu bir an önce içinize çekmeyi nasip etsin kızlar.Hepinize sevgiler.:79:

amin saolun inş. sizede hayırlı gelinler verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…