Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar bende bu ay ilk kez yakı denedim cayır cayır yandım... inşaallah yananı görür Allah

hayırlısı olsun canım bende dün akşam yapıştırdım çok yakıyoooo ama yeterki bebeğimize kavuşalım dimi o herşeye değer...

ben kayınvalidemin ısrarıyla yapıştırdım onların köyde yakı kullanmayın dermiş büyükleri çabuk hamile kalırsınız diyee eeee tabi onlarrın sorunları yokdu kaynanam tam 8 tane doğurmuş 2-3 tanede de doğduktan sonra ölmüş

teşekkür ederim canım.. evet inşaallah şifa vesilesi olur.... sen kaçıncı gününde yapıştırdın ?
ben çatlama iğnesi olduktan sonraki gün yapıştırdım 2 tane kullandım. bugün çıkardım artık :26:

Ben niye fazla yanmadım ki :26: Hem de 2 gün durdu belimde..Sadece gece biraz yaktı gündüz hiç hissetmedim bile.

canım ben adetimin 8.günü yapıştırdım adet bitiminde yapıştırılır diye duymuştum bende öle yaptım bu gece 2gün olcak ve çıkarcam umarım bebişlerimize kavuşuruz

bende yapıştırdım bu ay sadece gece yaktı adet bitiminden sonra yapıştırdım 2 gün durdu bugün adet günüm bakalım vesile olmuştur inşallah gerçi adaçayı yağıda yaptım bu ay belki gelir bebişler bu yakı vesilesiyle allah isteyen herkese versin kucaklarımızı boş bırakmasın

sanırım yakı yapıştırdığım zaman gebe kalmıştım....offf geçmiş zaman....hatırlasam....

yine aklıma geldi...deneyim yine...

haber verelim birbirimize arkadaşlar...

bende işe yaramadı bakalım hayırlısı artık bebiş biraz nazlı olacak benim gelmek istemiyo daha hazır değil sanırım

kızlar ben bu ay klomen, çatlatma iğnesi, ovulasyon testi, preseed jel, süt maydonoz buharı ve yakı..
hepisini deniycem. e artık bu ay da olmazsa yuh yani de mi

şimdi kasım ayında yakı deneyenler
tarfil
GIYMATLIM
aZeLYa55
bekleyiş4848
hurrem

başka varsa adını yazsın lütfen :82:

ay hadi kızlarrrrrrrrrrr ınşşşşşş gusle haberler verırsınz

crazy bbeegım hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu arada

şimdi kasım ayında yakı deneyenler
tarfil
GIYMATLIM
aZeLYa55
bekleyiş4848
hurrem

başka varsa adını yazsın lütfen :82:

Beni eleyin olmadı Hatta 10unda hastalanmam gerekirken 5 gün önce oldum yani dün..Önümüzdeki aylara bakıcaz Bu arada annem bana hamile kalırken yakıyı yapıştırmadan önce bardak çektirmiş aklınızda bulunsun.Onu denemedim

preseed kullandım bu ay olmadı...
yakıyı bende deneyeyim...
aynı zamanda preseedede devam...
umudum azalıyor...
bana umut olabilecek bişey söyleyin ne olur......

ay hadi kızlarrrrrrrrrrr ınşşşşşş gusle haberler verırsınz

crazy bbeegım hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu arada

yakı denemişti dimi o hiç gelmemiş hamileyim diye benmi göremedim acaba neyse çok sevindim adına Allahkucağına almak nasip etsin

preseed kullandım bu ay olmadı...
yakıyı bende deneyeyim...
aynı zamanda preseedede devam...
umudum azalıyor...
bana umut olabilecek bişey söyleyin ne olur......

sendeki sorun nedir tatlım neden olmuyormuş doktor ne dedi ki umudunu kaybetme ve çok kafana takma olucak mutlaka zamanı var belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…