Yakı ile hamile kalmak ....

bu da bir gelişme hayatım bir daha dene sen umudunu kaybetme

preseed kullandım bu ay olmadı...
yakıyı bende deneyeyim...
aynı zamanda preseedede devam...
umudum azalıyor...
bana umut olabilecek bişey söyleyin ne olur......

sorun ne canım senin? kaç yıllık evlisin? hemen umudunu yitirme.. olacak inşallah en güzel zamanda gelecek bebeklerimiz inşallah...

kızlaaar aldım yapıştırdım yakıyı bakalım hayırlısıyla... çok yakıyo ama yaa :96:

ben de yapıstırmıstım yakıyı ve tutmadı adacayı yagıda kullandım 2 ay üst üste ama olmadı demekki hayırlı zamanı değilmiş diyorum sadece 3-4 aydır ateş ölçme yöntemi kullanıyorum ateş ölçmeye devam ediyorum sadece başka hiç birşey yapmıyorum ama tabii temkin olarak bu 3.ayım folic plus kullanıyorum bende işe yaramadı ama inşallah sizlerden alırız güzel haberleri yokmu yakıyla hamile kalan yakın zamanda

sorun ne canım senin? kaç yıllık evlisin? hemen umudunu yitirme.. olacak inşallah en güzel zamanda gelecek bebeklerimiz inşallah...

merhabalar....
3 yıllık evliyiz...
1.5 senedir bebek istiyoruz...
doktora gittik benim bütün kontrollerim yapıldı rahim filmi bile çektirdim sonuçlar iyi...
ama eşimin sperm testi pek iyi çıkmadı...
4 milyon sperm sayısı imiş...
doktor tek bir teste göre bunu değerlendiremeyiz dedi...
bunu söyleyeli 4 ay olacak...
testi tekrarlayın dedi...
bende 2. bir teste kadar eşime vitamin desteğinde bulundum...
evicap
zinko
folbiol
ginseng
çakşır otu
bal+zencefil+tarçın+anason+rezene+karanfil karışımı
günlük taze sıkılmış meyve suyu....
düzenli salata
hergün çerez (fındık,fıstık,badem,kuru incir,kuru kayısı,kabak çekirdeği,çam fıstığı......)
bende preseed kullanıyorum
bu 2. ayım olacak...
sperm hücreleri kendilerini 72 günde bir yenilermiş...
bunları 72 gün deneyip öyle testi tekrarlayalım dedik...
yaşım27

canım Allah tüm bu çabalarının sonucunu versin sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. sen elinden geleni yapmışsın umarım bir dahaki test sonucunuz çok iyi çıkar. bir de ben proxeed diye bi ilaç duymuştum sperm sayısını yükseltmek için bi araştır istersen tatlım. :13:
Allah gönlüne göre versin.

amiin canım diline sağlık...
bundan sonraki ilk testimizin sonuçlarını kaan aydosa yollayacağım...
gerekirse yanına gideceğim...
artık o ne önerirse ona göre davranacağız....
bu ay ovülasyon testinde 2. çizgiyi yakaladım..
çizginin çıktığı ğün ve sonraki iki gün birlikte olduk...
testi tekrarladım git gide silikleşti....
ahhh ahhh belkide teste gerek kalmaz ...
Allah hepimize yardım etsin.....

amin amin allahım bu mübarek günlerde sesimizi duysun da dualarımızı kabul etsin inşallah..
inşallah tutmuştur canım zamanlama iyi olmuş

yok arkadaşlar...ben bugün test yaptım yakı makı bi işe yaramadı bizde... Allah sizin yüzünüzü güldürür de biraz bizim de yüzümüz güler inşallah...artık nasıl böyle güzel haberlere ihtiyacım var anlatamam....hadi dualarla kalın

canım benim moralini sakın bozma zamnı gelince olur

canım benim moralini sakın bozma zamnı gelince olur

slm kızlar ben de bu ay bu başlığı takip etmem sayesinde yakı yapıştırmıştım ve şükürler olsun Rabbime hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah... ben adetim bittikten sonra iki günde bir değiştirerek yumurtlama günüme kadar yapıştırdım bilmiyorum vesilesi bu mu oldu ama dualarımda Rabbimden istedim yani yakı yaptım(başka şeyler de yapmıştım) olacak mı demedim sonuçta Rabbimin ol demesi, istemesi yeter O'nun sebeplere ihtiyacı yok dualarımda hep hayırlısını istedim içten istedim umutsuzluğa kapılmayın derim ben bi de şifa ararken Rabbimin hiç bişeye ihtiyacı olmadığını unutmayın sabır isteyin bana da dua edin sağlıkla geçsin zaman kavuşayım bebişime diye,ben de sizlere duacıyım,Rabbim bu mutluluğu isteyen ve hakeden herkese nasip etsin........

amin, inşallah isteyen herkese nasip olur bu güzel duygu. hepimizin Allah yardımcısı olsun. Gerisi bahane. sana da hayırlı olsun canım. inşallah hayırlısıyla sağlıklıca ve kolayca ulaşırsın bebeğine. bizim için dua etmeye devam et lütfen.

canım tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur.. darısı da bize olsun..
başka şeyler de yapmıştım demişsin ya neler yapmıştın? :26:

canım tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur.. darısı da bize olsun..
başka şeyler de yapmıştım demişsin ya neler yapmıştın? :26:

canım çook teşekkür ederim inşallah Allah sana da nasip eder,ben bu ay sadece yakı yapmıştım ama bi önceki ay maydanoz süt buharı denedim,çörekotu tarçın denedim ama çok uzun süreli değildi bunlar ve olmadı da sonuçta,tavsiye de edemem hiçbirini aslında ama en zahmetsizi yakıydı denemediysen Allahım yardımcın olsun canım umutsuz olma umarım bi gün(en kısa zamanda) deneyimlerini burdan paylaşan sen olursun :79:

allah razı olsun canım yaa.. ben bu ay aklına ne gelirse denedim valla.. yakı, preseed, süt buharı, klomen.. e artık birinden biri tutarsa iyi olur allah güzel bebeğini sana bağışlasın umut oldun bize de..

Gebze tbr ederım allh saglıklan kucagına almyıda nasp eyleısn ınşşşşşşş

hurremmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…