Gebze tbr ederım allh saglıklan kucagına almyıda nasp eyleısn ınşşşşşşş
hurremmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıor
selam canım iyiyim çok şükür.. beklemedeyim işte :26:
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci?
suprız yaparsın ınşşşşş
2010 un son adetını gormezsın
2011 e melegınlen gırersın
ıgnelerıme devam edıorum az kaldı sayılı gun yanıı
suan ıcın sorun yok cok sukur
Gebze tbr ederım allh saglıklan kucagına almyıda nasp eyleısn ınşşşşşşş
hurremmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıor
slm kızlar ben de bu ay bu başlığı takip etmem sayesinde yakı yapıştırmıştım ve şükürler olsun Rabbime hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah... ben adetim bittikten sonra iki günde bir değiştirerek yumurtlama günüme kadar yapıştırdım bilmiyorum vesilesi bu mu oldu ama dualarımda Rabbimden istedim yani yakı yaptım(başka şeyler de yapmıştım) olacak mı demedim sonuçta Rabbimin ol demesi, istemesi yeter O'nun sebeplere ihtiyacı yok dualarımda hep hayırlısını istedim içten istedim umutsuzluğa kapılmayın derim ben bi de şifa ararken Rabbimin hiç bişeye ihtiyacı olmadığını unutmayın sabır isteyin bana da dua edin sağlıkla geçsin zaman kavuşayım bebişime diye,ben de sizlere duacıyım,Rabbim bu mutluluğu isteyen ve hakeden herkese nasip etsin........
karamel dgum yaptımı haberı olan varmı ?
evvvettt işte haber bu çok sevindim canım vesile ne olursa olsun kısmetiyle gelsin sağsalimslm kızlar ben de bu ay bu başlığı takip etmem sayesinde yakı yapıştırmıştım ve şükürler olsun Rabbime hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah... ben adetim bittikten sonra iki günde bir değiştirerek yumurtlama günüme kadar yapıştırdım bilmiyorum vesilesi bu mu oldu ama dualarımda Rabbimden istedim yani yakı yaptım(başka şeyler de yapmıştım) olacak mı demedim sonuçta Rabbimin ol demesi, istemesi yeter O'nun sebeplere ihtiyacı yok dualarımda hep hayırlısını istedim içten istedim umutsuzluğa kapılmayın derim ben bi de şifa ararken Rabbimin hiç bişeye ihtiyacı olmadığını unutmayın sabır isteyin bana da dua edin sağlıkla geçsin zaman kavuşayım bebişime diye,ben de sizlere duacıyım,Rabbim bu mutluluğu isteyen ve hakeden herkese nasip etsin........
bende denemeyi düşünüyorum ama zararı olur mu diye de çekiniyorum.dr a soran var mı arkadaşlar zararı falan varmıymış bu yakının?*
merhabalar bende yakıyı denemek ıstıyorum adetım dun bıttı benim nezamaman takmam gerekıyo yakıyı ılıskı sırasında takılımı olmalı
bırde sızlere bırsey sormak ıstıyorum ılıskıden sorna kendımızı sıcakmı tutmalıyız bunu ogrenmek ıstıyorum lutfen bana cvp verın
kimseden haber yok hamile olan da zaten başka topiğe takılıyor deneyen arkadaşlar sonuçlar ne oldu
hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberlerini Allah gönlüne göre versin tatlımYani diğerlerini bilmem ama bende bu ay eşimin bi akrabasının ısrarlarına dayanamayarak yaptırdım belime hatta kendisi uyguladı direk.. sat 12 nisan hala beklemedeyim ama benim daha günüm var en 1 hafta sonra olur adetim.. ki inşallah olmaz..
ama sonuç alırsam sizede yazarım arkadaşlar
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?