Yakı ile hamile kalmak ....

Gebze tbr ederım allh saglıklan kucagına almyıda nasp eyleısn ınşşşşşşş

hurremmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıor

selam canım iyiyim çok şükür.. beklemedeyim işte :26:
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci?

selam canım iyiyim çok şükür.. beklemedeyim işte :26:
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi süreci?

suprız yaparsın ınşşşşş
2010 un son adetını gormezsın
2011 e melegınlen gırersın
ıgnelerıme devam edıorum az kaldı sayılı gun yanıı
suan ıcın sorun yok cok sukur

suprız yaparsın ınşşşşş
2010 un son adetını gormezsın
2011 e melegınlen gırersın
ıgnelerıme devam edıorum az kaldı sayılı gun yanıı
suan ıcın sorun yok cok sukur

inşallah canım yaa çok istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Allah yardımcın olsun canım. emeklerinin karşılığını alırsın, hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah

Gebze tbr ederım allh saglıklan kucagına almyıda nasp eyleısn ınşşşşşşş

hurremmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıor

Çok teşekkür ederim canım... Darısı isteyen herkesin başına inşallah... ALLAH'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın. :109:

allh razı olsun kızlar ınşşşş dıorum ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkese tatdırsın ınşşşşşş

topigi eskiden beri biliyorum ama işimin düşeceği hiç aklıma gelmemişti mesajı okuyunca soruyum dedim topigi okumadan nasıl oluo yakıyla :) bu arada hayırlı olsun ins :)

evvvettt işte haber bu çok sevindim canım vesile ne olursa olsun kısmetiyle gelsin sağsalim

arkadaşlar hamile kalıcağım diye yapıştırmayın bu yakıyı panik yapıyorsunuz farzedinki beliniz ağrıyor onun için yakı aldınız olursa da zaten süpriz olmuş olur
tekrar yazayım
eğer hiç bir sorununuz yoksa ve bebek olmuyorsa kullanın derim .....
zaten hiçbir riski yok bel ağrısı vs. için kullanılan bişey sonuçta ....bu ay olmadı diye bırakmayın birinde ilk yakıda diğerinde 4 yakıda da olabilir bakın gebze arkadaşımıza adet gününden yumurtlama gününe kadar değiştirerek denemiş
herkes denese de olur aslında bir umut nereden geleceği hiç belli olmaz :82:

bende denemeyi düşünüyorum ama zararı olur mu diye de çekiniyorum.dr a soran var mı arkadaşlar zararı falan varmıymış bu yakının?*

bende denemeyi düşünüyorum ama zararı olur mu diye de çekiniyorum.dr a soran var mı arkadaşlar zararı falan varmıymış bu yakının?*

hayır hiç bir zararı yok yakının cnm soguk alıp belinde acıklık varsa onu düzeltir tam tersine faydalı biraz yanar ve kaşınır ama yanıp kaşınması iyiye işarettir ısıtıp çekiyor açıklığı demektir endişe etme yanar ve kaşınırsan bende denedim ama hamiş kalamadım ama belim çok ağrıyodu kalçamın tam üzeri eğilince takılıyodu ve kalkamıyordum yakıdan sonra çok rahatladım ağrı çekmiyorum en azından

merhabalar bende yakıyı denemek ıstıyorum adetım dun bıttı benim nezamaman takmam gerekıyo yakıyı ılıskı sırasında takılımı olmalı

merhabalar bende yakıyı denemek ıstıyorum adetım dun bıttı benim nezamaman takmam gerekıyo yakıyı ılıskı sırasında takılımı olmalı

bırde sızlere bırsey sormak ıstıyorum ılıskıden sorna kendımızı sıcakmı tutmalıyız bunu ogrenmek ıstıyorum lutfen bana cvp verın

bırde sızlere bırsey sormak ıstıyorum ılıskıden sorna kendımızı sıcakmı tutmalıyız bunu ogrenmek ıstıyorum lutfen bana cvp verın

canım istediğin zaman takabilirsin yakıyı 2 gün takılı duracak kalçanın tam üst tarafında olacak ve kendini sıcak tut üşütürsen hamile kalmak zorlasır özellikle belini ve ayakalarını sıcak tut ben denedim yakı olmadı ve bir çok yöntem denedim yine olmadı inşallah sen sonuç alırsında seviniriz biraz

kimseden haber yok hamile olan da zaten başka topiğe takılıyor deneyen arkadaşlar sonuçlar ne oldu

Yani diğerlerini bilmem ama bende bu ay eşimin bi akrabasının ısrarlarına dayanamayarak yaptırdım belime hatta kendisi uyguladı direk.. sat 12 nisan hala beklemedeyim ama benim daha günüm var en 1 hafta sonra olur adetim.. ki inşallah olmaz..
ama sonuç alırsam sizede yazarım arkadaşlar
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberlerini Allah gönlüne göre versin tatlım

bende 10 gün önce adet bitiminde yaptrıdım.beklemedeyim sonucu yazarım size adet günüm geldiğinde

adetten sonra mı yapıştırılacak
tam bir ay boyunca mı
yumurtlama günü demiş bazı arkadaşlar
ya yumurtlama günü belli olmayanlarda nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…