kimseden haber yok hamile olan da zaten başka topiğe takılıyor deneyen arkadaşlar sonuçlar ne oldu
yakı yaptıktan ve herşeyi bıraktıktan 2 ay sonra mı bir ay sonramı hamile kaldın canım anlamadım ...
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...tamam işte canım yakıcak ki etkili olsunbütün geçmişi okudum,bu ay bende yakı kullandım,bi adet başında,birde yumurtlama gününde,ama yumurtlama günündekini iki gün durduramadım,dayanamadım,çok yaktı,bir günün sonunda çıkardım.
inşallah bana da vesile olur ve bende artık anne olurum.
yalnız siz yakının ısıttığından bahsetmeşsiniz,sıcacık falan diye,ben hiç sıcakladığımı anlayamadım,sadece biber gibi yakıyodu,acaba marka değişikliğinden mi bu durum?
ilk defa duydum.yakı ile hamile kalındığını .bende denicem inşallah işe yarar.
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucaktı sizlere ben bu ay ovülasyon testı aldım ve geçtiğimiz cumartesi testi uyguladım test negatifti o gün eşimle birlikte oldum sonraki gün pazar günü testi yaptım test pozitifti yani çatlamam olucak demek ama o gün yapamadık pazartesi yine test yaptım sonuç negetif yani cumartesi yaptığımızda tutma ihtimali varmı acaba spermin vajinada 72 saat kalabildiğini duydum lütfen kafam çok karışık cevap verirsenız sevinirim.
son durumun nedir canım :26:
son durumun nedir canım :26:
merhaba arkadaşlar, benim anneminde 1 yıl bebesi olmamış yani ablam ve ben :)
babam anneme şişe yapmış yakıyı söylemedi ama şişe yaptırıcaktım bende bu ay ve şişeyi yaptıktan sonra halvet oluyomuşun bide yakıyı duydum şimdi ikisini birden yapıyım bende :) adetimde yarın filan bitiyo tam denk geldi
hadi hayırlısı anamın yolundan gidiyorum Allahım :44: inşallah bizimde yüzümüz güler....
şişe yapmak,yakı???adet bitince, nasıl yapılıyor
şişe yapmak,yakı???adet bitince, nasıl yapılıyor
cevap yok muuu:84::84::84::84:
canım anneciim bana adetin bitince 3 -4 gün sonra şişe yaptır dedi sonra kalmadan ilişkiye gircekmişsin.. yakıyı söylemedi ama burda biri şişeden sonra yakı yapıştırmış 2 gün kalmış sonra yenisini yapıştırmışşş
bende yakı aldım bugün ama ikisine de pazar günü başlıcam sanırım cünkü adetim bugün yarın son.....
şişe yapmayı biliyomusun ????
yakıyı biliyorum eczanede satılanlar değil mi ? şişe de sanırım bu bardakla yakılıp tenine yapıştırıp çektikleri şey kupa diyorlar ona o mu ? bir de bu neremize yapılacak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?