- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ilk sayfada bir arkadasin dedigi gibi daha neler duyacagiz bakalimmm...:26::44:
hıhı evet o şişe ..
beline yaptıracaksın canımm eşin yapar sana
he valla insanın başına dert gelmeye görsün çare için yapmıca şey yok!!!!
şişeyi yapınca üzerine birde yakı mı yapıştırılacak yoksa ikisinden birini mi yapmamız lazım birde bu şişe de canın yanmıyor mu :44:
bu kadari fazla degilmi arkadasim:26:hadi diyelim yaki neysede su sise ya bi yerinize bisey olsa ters bisey olsa ne bilmeyim tehlikeli bence boyle seyler yerine doktordan oneri almak daha mantikli degilmi:26:ayrica yaki ve sise hamile kalmayi nasil sagliyor boyle bisey olsa doktorlar soylemezmi kalanlar bence tesadufen kalip siseden yada yakidan hamile kaldiklarini saniyor olabilirler...
ikisi de ısıtan şeyler şişeyi bilmeyen yok zaten filmlerde bile konusu oluyor ...merhaba arkadaşlar, benim anneminde 1 yıl bebesi olmamış yani ablam ve ben :)
babam anneme şişe yapmış yakıyı söylemedi ama şişe yaptırıcaktım bende bu ay ve şişeyi yaptıktan sonra halvet oluyomuşun bide yakıyı duydum şimdi ikisini birden yapıyım bende :) adetimde yarın filan bitiyo tam denk geldi
hadi hayırlısı anamın yolundan gidiyorum Allahım :44: inşallah bizimde yüzümüz güler....
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...tamam işte canım yakıcak ki etkili olsun
Ay kızlar gülmekten kırıldım vallah...Sperm çoğaltıcı yöntem çok ilginç geldi bana...Belkide doğrudur ama ben yaptıramam ki...Adamı saat 05:00 uyandıracam ve buz işlemini yapacağım...Ben elimde buzu tutamıyorumda adam o hassas bölgeye değdirecek...Vallah değdirdiğim anda o şokla kendimi nerde ne halde bulurum...Allah ıma şükür ***dilimi ısırayım*** eşimde spermlerinde sorun yok...
şişeye cesaret edemem yapılırken görmüştüm de yakıyı alıp denerim ne kaybederim ki amann... ne yapcagını şaşırıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?