Yakı ile hamile kalmak ....

he valla insanın başına dert gelmeye görsün çare için yapmıca şey yok!!!!

bu kadari fazla degilmi arkadasim:26:hadi diyelim yaki neysede su sise ya bi yerinize bisey olsa ters bisey olsa ne bilmeyim tehlikeli bence boyle seyler yerine doktordan oneri almak daha mantikli degilmi:26:ayrica yaki ve sise hamile kalmayi nasil sagliyor boyle bisey olsa doktorlar soylemezmi kalanlar bence tesadufen kalip siseden yada yakidan hamile kaldiklarini saniyor olabilirler...

Son düzenleyen: Moderatör:
şişeyi yapınca üzerine birde yakı mı yapıştırılacak yoksa ikisinden birini mi yapmamız lazım birde bu şişe de canın yanmıyor mu :44:

yok tatlım aksine daha çok hoşnut oluyosun:) masaj gibi geliyooo
şişe yapmayı ben sana anlatsam şimdi olur mu bilmiyorum:) cevrende bilen biri vardır mutlaka eskiler bilirler...
biraz anlatayım... bardagın havasını almak için bir kolonyalı pamuk yada ispirtolu pamuk kullanabilirsin. bir şiş in ucuna pamuk dolayıp onu kolonya yada ispirtoya batır yak sonra bardagın içinde gezdir ki havası alınsın ve bel kısmına yada sırtına yapıştır. sonra bardagı sırtında gezdirebilrsin cok zevkli oluyo yanlız cok fazla yapışık kalmasın morarabilir. 2-3 bardakla yaparsın birini yapıştırır digerini kaldırırsın

şişeyi zaten 5 dk da yapıp bitirirsin sonra yakıyı yapıştırırsın .. bu kadar...

şişeye cesaret edemem yapılırken görmüştüm de yakıyı alıp denerim ne kaybederim ki amann... ne yapcagını şaşırıyor insan

şiseyi bilmem ama doktorların yakıyı bildiklerini ve bilimsel açıklamasınıda bizzat kendi ağızından duyduğum 2 doktor tanıyorum ...yakı hamile kalmayı sağlamıyor zemin oluşturuyor ...yakı hamile kalmayı sağlarmı mantıken komik zaten zemin hazırlıyor verdiği ısı nedeni ile hadi annem yakı vesilesi ile değilde öyle olduğunu sandı ....ya ben ya teyzem geriye kalan 3 arkadaşım da mı aynı şeyi sandı ....
ayrıca ne gibi terslik olabilecekki öyle bir şey olsa zaten önermem amacım sadece insanların istediklerine yardımcı olmak onlarında benim gibi anne olmalarını istemek .....yakıyı denedim annemin ve teyzemin ısrarıyla iyikide denemişim ...
gittim doktora yakı kullandığımı ve olduğunu söyledim....yakı adına büsürü bilimsel laflar etti olumlu şeylerdi ...yara bandının büyüğü sadece ters ne olabilir ya hey ALLAHIM

ikisi de ısıtan şeyler şişeyi bilmeyen yok zaten filmlerde bile konusu oluyor ...onunla yapılan masaj gibi insanı rahatlatıyor....tabi tekniğini bilmek lazım görümcem çay bardağı ile kızına yaptırırken gördüm kaç kere bel ağrısı için yaptırır kendisi ...masaj gibi rahatlattığını da görümcem söyledi ....

Allah hakkına hayırlısını versin duaların kabul olsun şu ramazan ayında

ben öyle birsey düsünemiyorum hayatta yapmaz

bende bu ay denemek istiyorum adetim 12 13 gibi bakalim 2 günde bir degistirip yapacagim yumurtlama gününe kadar

kızlar ben kasık kaldırna diye bişey duydum hatta kendime bizzat yaptırdım inşş bi faydasını görürüm

ama bende bardak vurmayla yakıyı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…