orayada tekrardan ac fark etmez.hersey allhın vesilesi.buyuk bant seklındemı yapıstırdın bırde kusuk yuvarak sekılde var.bırde kalca kısmınamı...
esra arkadsm sen bu yakı ıle lgılınmessın 4. ayda yazmıssın buraya denedınmı?? faydasını gordunmuu???
bende denicem hemen :)))
ben evet yaptım canım 1 ay ama bnde ıse yaramadı
ıse yarayan arkadslar var
ınsallah vesıle olur
benım sorun esımde oldugu ıcın yakının pek faydası olacagını sanmıorum
ayrıca bu bel cektırme hakkında yazı yazanlar olmus,bunu eger adet duzensızlıgınız varsa yaptırın baska sekılde yaptırmayınnnnn lutfennnnn
bende bi kere yapıştırdım 2 gün taktım...
ama ben onun yanında o kadar cok sey yaptım ki
hangisi işe yaramıştı bilmiyorum hahaha
her duydugumuzu yapınca
hangisinden vesile oldu bilmiyorummm:26:
ama devam etmedi o ayrı...
olsun yinede umudumuzu kaybetmiyoruz
şimdi daha bilinçli olarak yolumuza devam ediyoruz...
:):) bende senin gibiyim gecen ay sogan kürü yaptım şimdi tarçın bal çörekotu birde bu yakıyı yapıştırdımmı bakalım noolcak :)
merhaba kızlar,ben bir süredir erkek infertilitesi bölümüne yazıyordum,sizi yeni okudum,yakıyı ben de duymustum önceden ama merak ediyorum,acaba eşinde sorun olanlarda spermin ulaşmasına yardımcı olacak bir etki sağlayabilir mi,hareketini kolaylaştırmak falan gibi,böyle eşinde sorun olup ta işe yarayan varmı???Ben de denesemmi ne dersiniz????Eşimin sperm sayısı epey az.
arkadasım eşine keçiboynuzu kürü yap birde hergün havuç suyu içir spermlerin hareketliliğini arttırıp çoğaltıyor
onları yapıyorum zaten,hatta daha neler nelerr yapıyorum ama umut işte bi sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?