Yakı ile hamile kalmak ....

slm kızlar,yakı olayını bende duydum.Üstelik akrabalarımdan 3 kişide bu şekilde hamile kaldı..Yani bana öyle anlattılar üstelik birinin sorun kocasında idi hemde..Bende 2 kere yaptım.Henüz hamile kalamadım ama 30-31 günde adet görürken yakıyı kullandığımdan beridir tam 28 günde bir adet görmeye başladım.Bilemiyorum onunmu faydası oldu.Bu ay yapmadım bilerek.Çünkü ara vermek istedim.Ama bizzat k.validem yapmış yıllar önce.6 seneden sonra eşime hamile kalmış.Öyle anlatıyor.Umarım bizim gibi yapanlarda faydasını görürler.

orayada tekrardan ac fark etmez.hersey allhın vesilesi.buyuk bant seklındemı yapıstırdın bırde kusuk yuvarak sekılde var.bırde kalca kısmınamı...

esra arkadsm sen bu yakı ıle lgılınmessın 4. ayda yazmıssın buraya denedınmı?? faydasını gordunmuu???

esra arkadsm sen bu yakı ıle lgılınmessın 4. ayda yazmıssın buraya denedınmı?? faydasını gordunmuu???

ben evet yaptım canım 1 ay ama bnde ıse yaramadı
ıse yarayan arkadslar var
ınsallah vesıle olur

benım sorun esımde oldugu ıcın yakının pek faydası olacagını sanmıorum

ayrıca bu bel cektırme hakkında yazı yazanlar olmus,bunu eger adet duzensızlıgınız varsa yaptırın baska sekılde yaptırmayınnnnn lutfennnnn

Arkadaşlar merhabalar aranıza birkaç ay oldu katılalı sadece sizleri izliyordum.Burada gerçekten çok yararlı bilgiler paylaştığınızı gördüm..Bende bu yakı olayı ile ilgili birşeyler soracaktım. Bu yakıyı adetli iken yapsam olurmu, 2 gün bayunca dursa sonra çıkartsam işe yararmı acaba?? Allahın izni ile inş. Bizde 1,5 yıldır bebiş istiyoruz....

Sorunu olmayıp hamile kalamayanlar psikolojik olarak kendilerini rahat bıraksınlar.Bilinçaltınıza hastalanıcam,belirtileri başladı,olucam galiba vs.işliyorsunuz.Bilinç altınızda size olumsuz düşüncelerinizi yansıtıyor.Bilinçaltınızı olumsuzluklardan temizleyin.(%100 düşünce kitabını okuyabilirsiniz)Kendiniz yapamıyor strese devam ediyorsanız yardım alın arkadaşlar.Komşum 13 yıl uğraştı denemediği yöntem kalmadı.Bilinçaltını hayırlısıysa olur komutunu verdi sürekli ve başka birşey yapmadı.15.yıl bebişi oldu.Ertesi sene birdaha.Şimdi iki çocuğu var.Aynı şekilde hiçbirşeyi olmadığı halde oldum olucam stresiyle hamile kalmayan arkadaşım psikolojik destek aldı.3.yılın sonunda bebişini kucağına aldı.Şimdi onunda iki çocuğu var.
Yakı sıcak tutar, vesile olabilir.Denemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum.Yüce Rabbim tüm isteyenlere anne, baba olmayı nasip etsin.Allah hepinize hayırlı evlatlar versin.Amin.Amin.Amin.

bende bi kere yapıştırdım 2 gün taktım...
ama ben onun yanında o kadar cok sey yaptım ki
hangisi işe yaramıştı bilmiyorum hahaha
her duydugumuzu yapınca
hangisinden vesile oldu bilmiyorummm:26:
ama devam etmedi o ayrı...
olsun yinede umudumuzu kaybetmiyoruz
şimdi daha bilinçli olarak yolumuza devam ediyoruz...

tesekkurler cnm yazmıssın ben yenı okudm... benım adetım duzenlı sogan kürü yaptım adet oldum şimdi yakı yapıştırmayı dusunuyorum nedensiz yere olmuyor bizimde simdi adetimin son günü yapıştırayimmi???? nezaman yapıştırsam??

:):) bende senin gibiyim gecen ay sogan kürü yaptım şimdi tarçın bal çörekotu birde bu yakıyı yapıştırdımmı bakalım noolcak :)

:):) bende senin gibiyim gecen ay sogan kürü yaptım şimdi tarçın bal çörekotu birde bu yakıyı yapıştırdımmı bakalım noolcak :)

tarcın bal ve çörek otununda gerçekten iyi geleceğine inanıyorum ama onu ben yiyemedim ya cok berbattı tadı öghh
onun yerine
sütü kaynatıp buharında oturmak daha kolay bide yakı yapıştırmak...
bide şişe kapatmak :)

ayy gercekten bal tarcın çörek otu iğrenç bööögg... nezmaan yapıyoduk bu yakıyı ? yumurtlama dönemindemi?? ben şişe çektirememkii çekecek kımse yook

benim aldığım yakı hiç yakmıyor acıtmıyoda :S:S hangi markayı önerirsiniz??? sanırım bu çok kötü çıktı

merhaba kızlar,ben bir süredir erkek infertilitesi bölümüne yazıyordum,sizi yeni okudum,yakıyı ben de duymustum önceden ama merak ediyorum,acaba eşinde sorun olanlarda spermin ulaşmasına yardımcı olacak bir etki sağlayabilir mi,hareketini kolaylaştırmak falan gibi,böyle eşinde sorun olup ta işe yarayan varmı???Ben de denesemmi ne dersiniz????Eşimin sperm sayısı epey az.

arkadasım eşine keçiboynuzu kürü yap birde hergün havuç suyu içir spermlerin hareketliliğini arttırıp çoğaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…