o soğuk şoktan sonra ilşkiye girebilcek adamı ayakta alkışlarım. adam uyuşur be:)
evet kızlar sperm çoğalma için de bayanın tam tersi soğutma işlemi zaten ikisinin de nasıl oluyorda işe yarıyor anlamış değilim ama yazayım yine de eşinizi ikna etmeniz zor gibi ama kaydirigubbakcemile3
bir kase buz lazım sadece bize o kadar biliyorum inandırı gelmedi belki size ama araştırın mutlaka bilen biri vardır bunu
bir kase buzu hazırlıyorsunuz eşinizi saat beşte uyandırıyorsunuz eyvahedigeldismile
ve (komik dediğim tarafı işte bu aklinialirimsmile) yumurtalıklarını bu kaseyede 10/15 dak bekletiyo nasıl dayanırsa artık bilemem ve ondan sonra ilişkiye giriliyor hepsi bu kadar
5 yılınlın sonundabu şekilde hamile kalan arkadaşa ulaşabilsem keşke de burda sizlerle görüştürebilseydim ama bulamıyorum kendisini tüm irtibat numaralarını kaybettim şimdi facede arıyorum ama yok :sinifsinif:
hadi kolay gele
bu arada bir hanım sormuş hamilemisin diye 4 yaşında oldu oğlum var yakı sayesinde :lepi:
abooww buz dolu kase hemde gece beşte öylemi ohaoldumsmile
kız ben eşimi düşünemiyorum o halde, gözünü açacak elimde kase hadi ...uleeyyn diye kükrer önce eyvahedigeldismile..
ama ben buzu duymasamda soğuk duşu duydum, spermleri hareketlendiriyormuş.
esracım siz naptınız tahlil sonucunda gelişme varmı, biz aşılama yapacaz bu ay öyle gözüküyor kafamçokkarıştı dua edin bana verdiğimiz emekler boşa çıkmasın..
bana sacma geldı buz ısı..
1 esım yapmaz ve ınanmaz
2 ben sabah 5 te buzlan falan ugrasamam
3 o işi sabahın korunde asla uykumu bolupte yapamam :)))))))))
canım ben başta komik olduğunu söylemiştim zaten inanmak inanmamak tabiki size kalmış sperm sayısı düşük birine bunu yapıp tekrar sipermlerini ölçtürün farkı görün ben kendi gözlerimle evrak üzerinde hastaneden sonuç çıkar çıkmaz gördüm...görmeden saçma demek doğru değillmaz:
neyse benim saat 1.30 de işim var sana da sözüm bugünlük bu kadar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dediğim gibi siperm sayısı düşük ve bebeği gerçekten isteyenler bence hemen yapsın sonucu görsün
kızlar ben test yaptım adet olmayısımın 4.günü çift çizgı cıktı resmını eklemek ıstıyorum ama nasıl ekleyecegımı bılmıyorum
kızar ekledım sanırım bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?