Yakı ile hamile kalmak ....

abooww buz dolu kase hemde gece beşte öylemi ohaoldumsmile
kız ben eşimi düşünemiyorum o halde, gözünü açacak elimde kase hadi ... uleeyyn diye kükrer önce eyvahedigeldismile..
ama ben buzu duymasamda soğuk duşu duydum, spermleri hareketlendiriyormuş.
esracım siz naptınız tahlil sonucunda gelişme varmı, biz aşılama yapacaz bu ay öyle gözüküyor kafamçokkarıştı dua edin bana verdiğimiz emekler boşa çıkmasın..

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebu nasıl iş böyle sabah 5 te adamı kaldıracam yumurtalıklarını buzlu suya yatıracam eline sopayı alır sana da çocuğada diye kovalar beni animallah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

be belimdeki yakıyı çıkardım 2 gün kaldı tam olarak yumurtlama günlerimde yeni başlıyo inş. tutar yakıda vesile olmuş olur.kızlar acaba bu yakı oluşan embriyoyu rahime çekip tutunmasınımı sağlıyoCADIARZU

Ay kızlar gülmekten kırıldım vallah...Sperm çoğaltıcı yöntem çok ilginç geldi bana...Belkide doğrudur ama ben yaptıramam ki...Adamı saat 05:00 uyandıracam ve buz işlemini yapacağım...Ben elimde buzu tutamıyorumda adam o hassas bölgeye değdirecek...Vallah değdirdiğim anda o şokla kendimi nerde ne halde bulurum...Allah ıma şükür ***dilimi ısırayım*** eşimde spermlerinde sorun yok...

bzıde pek bır gelısme yok tup bebek dedı doktor fazla cogalmayınca ...yasımdan dolayı yaptıramıorum tupte.sizin sayı kac?ne zamn yaptırıosunuz asılama?inş tutar

bana sacma geldı buz ısı..
1 esım yapmaz ve ınanmaz
2 ben sabah 5 te buzlan falan ugrasamam
3 o işi sabahın korunde asla uykumu bolupte yapamam :)))))))))

ay canım ya gül gül öldüm valla su kase işine alahta seni güldürsün hayal ettim kasede yumurtalık ay çok komik bi görüntü olur yapmadığımız bi bu kaldı valla artık her poku yedik :)))))eşimede antatım gülüyo o asla yapmaz o ksede kafama iner ohaoldumsmile ama dün şu yakıyı yapıştırdım sıcacık tuttu bu gün yakmadı acaba karnımda yapıştrsammı ne güsel kasıklarımı sıcak tutar:)

bana sacma geldı buz ısı..
1 esım yapmaz ve ınanmaz
2 ben sabah 5 te buzlan falan ugrasamam
3 o işi sabahın korunde asla uykumu bolupte yapamam :)))))))))

canım ben başta komik olduğunu söylemiştim zaten inanmak inanmamak tabiki size kalmış sperm sayısı düşük birine bunu yapıp tekrar sipermlerini ölçtürün farkı görün ben kendi gözlerimle evrak üzerinde hastaneden sonuç çıkar çıkmaz gördüm...görmeden saçma demek doğru değil lmaz:
neyse benim saat 1.30 de işim var sana da sözüm bugünlük bu kadar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dediğim gibi siperm sayısı düşük ve bebeği gerçekten isteyenler bence hemen yapsın sonucu görsün

ben kesinlikle saçma demiyorum..
inanırımda işte bunu eşim yaparmı bilemiyorum ııı yapmaz adam soğuk su ile abdest bile almıyo bunu hiç yapmaz acaba aşılama olacağı gün denesekmi bunu merkezin bi odasında bilmiyorumkismile aman ya ne hallere düştüm mafoldumben

bunu yapacak adam alt tarafını hıssetmezkı buzdan dolayı.ayrıca erkek yumurtalıgı ne cok sıcaga nede cok soguga dayanmaz.hazır elımızdekı bır kac tanede gıder.

valla ben bır bayan olarak cok istıyorum anne olmayı sızler gıbı tabıkıde.erkekler ne kadar cok cocukta ısteseler bılıosunuzkı böle seyler onlara ınandırıcı gelmez.yaptıramayacagımı vede yapmayacagını bıldıgım bır sey ıcın bana sacma geldı dedım.tabıkı dogruluk payı vardır.onceden doktormu vardıkı sankı.ınsanlar böle seylerden meted umup gebe kalabılıolardı.yakıyıda ben belım agrıor dıe taktıgımı söledım yoksa gene sacma dıyecektı bana .gobek cektırıcem dedım ılk defa duymus kesınlıkle hayır dedi.adamda haklı bır yandan 3 ay byunca o kadar cok tedavı sekıllerını duyup uyguladıkkı ve sonucunda pek ıse yaramadıgını gorunce hersey sacma gelır oldu(yasayan bılır.ama gercekten RABBIM HERKESIN gonlune gore versın.hıc ummadıgımız zamnda hamılelık haberlerını almayı nasp etsın.böle bılgılerı paylasan arkadslarada cok tsk ederım yanls anlasılmak ıstemem.

kızlar ben test yaptım adet olmayısımın 4.günü çift çizgı cıktı resmını eklemek ıstıyorum ama nasıl ekleyecegımı bılmıyorum

kızlar dr yi aradım haftaya cuma gel bakalım dedı
sımdıde dış gebelıge taktım ya oyle ıse dıye ,dış gebelık olsaydı testte pozıtıf cıkmazmıydı ve belırtılerı ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…