nası yani cnm işe yaramadımı :S:S
daha belli değil,1 ay sonra belli olacak işe yarayıp yaramadığı
alcaz o bandı ve yapıştırcaz belimize bu kadar mı yani peki ne kadar kalcak?ne zaman olduğu da önemli değil demişsiniz ayy okadar kürler falan fazla basit geldi şaşırdım ohaoldumsmile
merhaba arkadaslar
ben de yakıyı duydum yapan da bi bayan buldum yarın ona yaptırıcam ama sizin sölediginiz gibi bant seklinde değil kadın kendi hazırlıyor damla sakızından hazırlıyomus giden herkesin cocugu olmus ayrıca 10 gun ilişki yok dedi ve o yakı kendi tedavi ettikten sonra kendiliginden dusuyormus ayaklarını sıcak tutucak 10 gun ıs yapmıcaksın agır kaldırmıcaksın orayı yıkamayacaksınz dedi..biz 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor dr gittik film test v.s. hewrseyi yaptırdım bir sorun yok eşimin sperm harektleri yavas cıktı ilaç kullandı simdi tekrar test yaptırcak bende yakıyı yaptırcam ayın 20 si adet gunum oluncada dr gidip asılama yaptırıcam insallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
merhaba arkadaslar
ben de yakıyı duydum yapan da bi bayan buldum yarın ona yaptırıcam ama sizin sölediginiz gibi bant seklinde değil kadın kendi hazırlıyor damla sakızından hazırlıyomus giden herkesin cocugu olmus ayrıca 10 gun ilişki yok dedi ve o yakı kendi tedavi ettikten sonra kendiliginden dusuyormus ayaklarını sıcak tutucak 10 gun ıs yapmıcaksın agır kaldırmıcaksın orayı yıkamayacaksınz dedi..biz 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor dr gittik film test v.s. hewrseyi yaptırdım bir sorun yok eşimin sperm harektleri yavas cıktı ilaç kullandı simdi tekrar test yaptırcak bende yakıyı yaptırcam ayın 20 si adet gunum oluncada dr gidip asılama yaptırıcam insallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Ben de böyle şeylere temkinli bakarım ama benim eltim 7 gebelik geçirdi her defasında da böyle hamile kalmış hep düşerdi şükür altı yıl sonra bir kızı var. Yumurtalık çekmesi mi ne yapıyorlarmış orada ki yaşlı teyzeler göbeğe ve bele yakı yapıştırıyorlarmış sonra adetin üçüncü günü başlıyorduk dedi 5-6 gün sürüyormuş. Gelecek ay deneyeceğim tabi yumurtalık çekemeyiz biz eşimle de kupa çekelim yakı yapıştıralım dedik. Umarım bebeğimiz olur :)
Allah ım isteyen herkese versin :)
internetten kupa siparişi verdik ama neremize yapacağız bilemiyoruz henüz :) yakının da kaç çeşidi varmış. Biberli mentollü termal falan hangisi bize gerekli olan?
Nerededir bu hanım,bana da yardımcı olur mu?
Evt kızlar ben bu yöntemi denedim 3yıl önce ve hamile kalmıştım şimdi kızım 2,5yaşında yöntemler sizden takdir Allah tan herşeyin hayırlısı
benmde nenem söledi korktum nasıl yapılıo adetin kaçıncı gnü yapılıo ilşki nasıl ayarlanıo
bende bebek ıstedım halde ıkı senedır tık yok yakıyı sımdı okudum yorumlarınız tesellı oldu desem yerıdır bugun hasta oldugumu gorunce cok uzuldum cok umıtlenmıstım 3 gun gecıkmıstı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım
tarcın bal ve çörek otununda gerçekten iyi geleceğine inanıyorum ama onu ben yiyemedim ya cok berbattı tadı öghh
onun yerine
sütü kaynatıp buharında oturmak daha kolay bide yakı yapıştırmak...
bide şişe kapatmak :)
bende bardak vurdurdum ve yakı kullandım bakalım inşallah bu ay hayırlı haberler alırım
ayy gercekten bal tarcın çörek otu iğrenç bööögg... nezmaan yapıyoduk bu yakıyı ? yumurtlama dönemindemi?? ben şişe çektirememkiiçekecek kımse yook
benim aldığım yakı hiç yakmıyor acıtmıyoda :S:S hangi markayı önerirsiniz??? sanırım bu çok kötü çıktı
merhaba kızlar,ben bir süredir erkek infertilitesi bölümüne yazıyordum,sizi yeni okudum,yakıyı ben de duymustum önceden ama merak ediyorum,acaba eşinde sorun olanlarda spermin ulaşmasına yardımcı olacak bir etki sağlayabilir mi,hareketini kolaylaştırmak falan gibi,böyle eşinde sorun olup ta işe yarayan varmı???Ben de denesemmi ne dersiniz????Eşimin sperm sayısı epey az.
Arkadaslar bu yakiyi bana anlatirmisiniz 2 yildir ugrasiyorum bebek icin. Adetin kacinci gunu takilacak ve bi kere yapistiricaz iki gun kalicak sonra degistirecek miyiz yoksa o bitanecikle yetinecekmiyiz tam olarak nereye yapistiyorsunuz belinize mi yoksa kasiklara mi ? Noooolur beni bilgilendirin herseyi denedim hala deniyorum olmuyor nooolursunuz yardimmmarkadasım eşine keçiboynuzu kürü yap birde hergün havuç suyu içir spermlerin hareketliliğini arttırıp çoğaltıyor
Merhaba arkadaşım. Sen hangi şehirde yaşıyosun. Ben tokattayım eğer yakındaysan bende o kadına gitmek isterim. Çok arıyorum bel çeken böyle yakılar yapan bir ev ebesi ama bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak birisi var mı ?
arkadaşım o asfalt zifti değil aktarlarda zift zatılıyor onu yapıştırırlar benim babam beline yapıştırıyordu eskiden komşumuzda sırt ağrısı vardı zift deyince asfalt zifti sürmüş resmen pişirdi gözümle gördüm yapcaksanızda aktarlarda satılıyor o ayrı bir ziftArkadaşlar yakı başlığını görünce aklıma geldi sizinle paylaşayım.bizim akrabamız yaşlı bir teyze,evlendiğinde 18 yaşındaymış ve 5 yıl çocukları olmamış.köy gibiyerde 55 yıl önce düşünün baskıyı artık...eşi 2. Kez evlenmek istemiş.çok sıkıntı çekmiş teyzede.o sırada oköydeşiçok yaşlı akil bir kadın varmış.teyzeye demişki,caddelere dökülen zift varya,ondan alıp belini karnını saracaksın.teyze almış zifti sıcak sıcak beline dolamış.düşünün zift ne kadar sıcak.o ay hamile kalmış.bize bunu sürekli anlatırdı.ben denenemdim sizede deneyin diye yazmıyorum.ama yakı çok mantıklı geldi bana....selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?