Cok sagol canim uzerimde cok baski var bunaldim artik bende yaki mi yapsam dedim cok sagol vala yakiyi da ovulasyon testinide deniyimYumurta takibiyle hamile kaldım arkadaşım
lakin yakı'nın da faydası olduğunu düşünüyorum...
Evet canim ya dene yaz bende enfeksiyon tedavi olduktan sonra denicemMerhaba arkadaşlar, eşim bu ay şehir dışında olucak. Adetin bitiminde bir komşumuz yakıyı yaptı bana, 2gğn sonra eşim gelmişti ilişki oldu. Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu, bence olmayacak ama yine de öbür ay bir de yum günlerine yakın deneyeceğim. Sonuç alırsam buraya yazarım.
Bakalım denedim. Öbür ayda denicem görücez. Öyleyse vesile oluyırdur diyebilşriz mesela:)İyi akşamlar kızlar. Ben de hamile kalamıyorum. Bu Akşam kaynanam söyledi yakıyı. Görümcem de bı şekilde hamile kalmış sanırım. Ne diyorsunuz gercekten varmı böyle birşey hiç duymamıştım
İnşallah doğrudur ve işe yarar. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Bakalım denedim. Öbür ayda denicem görücez. Öyleyse vesile oluyırdur diyebilşriz mesela:)
merhaba canım öncelıkle allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ve darısı bızım basımıza bugun yakıyı duydum yarın adetımın 14 .günü ve yumurta takıbım yapılıo bu ara uygun mu yakı içinDene arkadaşım benim vesilemle çok deneyen arkadaş var..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Mevlam..
merhaba canım öncelıkle allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ve darısı bızım basımıza bugun yakıyı duydum yarın adetımın 14 .günü ve yumurta takıbım yapılıo bu ara uygun mu yakı için
bnm belımdede var suan yakı hatta yenısnı aldm aksama takcam sen hangı gunlerde taktınArkadaşlar bende bir senedir Bebek istiyodum olmadı , burdan okuyup yakıyı denedim ve bir aylık hamileyim darısı isteyen herkesin başına. Geceden belime yapıştırdım , ilişki sırasında kaldı banyo yaparken çıkardım. Veren Allah tabi yine de denemekte fayda var
ben yumurtlama gununden 4 gun once taktım yumurta buyumesını saglasın dıye hatta takktgm ılk aksam ıkı parmak arasnda uzayan akıntımda geldı yogun uc gundur belımde aksam yıne ilşki var yenilicem 2 gun snrada yumurtama gunmBen iki gün taktım yumurtlama günlerim de Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?