bende tutmaya calıstım aksam takcam tekrarDeneme sırasında kesin takılı kalsın ben akşam taktım sabah deneme yaptık , onun dışında da çok sıcak tuttum belimi o ay
iinşşallah cnm bu yakııyı hep duydumda takmak bu aya nasıp oldu gecen pazartesı hsg cekıldım ıkı gun sonrada bu yakıyı taktım 3 gündr belimde yenısını aldm aksam yıne takcm 2 gun snrada yumurtlama tarhmİnşallah hayırlısıyla Allah ın izniyle olur
Canım bende bu ay yakı nenecem nasıl yaptın anlatır mısın? Adetın kaçıncı gunu yaptın? Bırde yakı kullandıgın ay mı hamıle kaldın?Dene arkadaşım benim vesilemle çok deneyen arkadaş var..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Mevlam..
Adetim bittikten hemen sonra yapıştırdım canım..Canım bende bu ay yakı nenecem nasıl yaptın anlatır mısın? Adetın kaçıncı gunu yaptın? Bırde yakı kullandıgın ay mı hamıle kaldın?
AAA neden çok uzuldum tekrar hamıle kaldın mı pekiAdetim bittikten hemen sonra yapıştırdım canım..
iki üç gün durdu..
Bu arada ben bebeğimi kaybettim..
Yok arkadaşım daha yeni 40'ım çıktı..AAA neden çok uzuldum tekrar hamıle kaldın mı peki
çok geçmiş olsun canım ıns tez zamanda tekrar sağlıklı hamıle olursunYok arkadaşım daha yeni 40'ım çıktı..
Lohusaydım normal doğum oldu..
bnm belımdede var suan yakı hatta yenısnı aldm aksama takcam sen hangı gunlerde taktın
amın yok cnm yakı taktgm ay kalmadım o ay takmıstım hatta dahada takmadım gecen ay bısey yapmamıstım hatta dıyebılırım ama aaralık ayında hsg cekılmıstım allahın ıznıyle o vesıle oldu buyuk oranda dıyebılırmRabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
bu ay bende yakı taktım yumurtlama zamanı 3 gün durdu
siz de denediğiniz ay mı hamile kaldınız merak ettm
amın yok cnm yakı taktgm ay kalmadım o ay takmıstım hatta dahada takmadım gecen ay bısey yapmamıstım hatta dıyebılırım ama aaralık ayında hsg cekılmıstım allahın ıznıyle o vesıle oldu buyuk oranda dıyebılırm
ınsallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın genelde bel boslugu olan kişilerde yakı işe yarıyomus dıye duymustum ben bıyerdene güzell Rabbim sağlıkla vaktiyle kucagına almayı nasip etsin
evet hsg sonrası şans artıyormuş.
umarım benimde vesilem bu ay yakı olur bakalım çok istiyorum ama hayırlısı
ınsallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın genelde bel boslugu olan kişilerde yakı işe yarıyomus dıye duymustum ben bıyerde
önmli değil cnm her zaman ınsallh faydasını görürsünbilmiyorum ki bende varmı boşluk yokmu
inşallah faydası olur tşkler cvp verdiğin için
hayirli olsun arkadasim..Arkadaşlar bende bir senedir Bebek istiyodum olmadı , burdan okuyup yakıyı denedim ve bir aylık hamileyim darısı isteyen herkesin başına. Geceden belime yapıştırdım , ilişki sırasında kaldı banyo yaparken çıkardım. Veren Allah tabi yine de denemekte fayda var
Bende yaptım 12 gün var bat a bakalım nolcak sonuçHerkese merhaba öncelikle, Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün kucağımızı boş komasın İNŞALLAH. Bu benim grupta ilk mesajım çok dertliyim şuan; çünkü 6 gün gecikmeden sonra bu gün adet oldun(((((((((( halbuki bu sefer oldu diye düşünüyordum adet ağrısı hissediyordum kasıklarımda ama ümit dünyası işte hele gecikince nasıl mutlu oldum.evleneli 9 ay oldu bebek istiyoruz ama bir türlü olamadı. ocak ayında adetin 4. günü(3.gün hafta sonuydu çünkü) kan tahlili verdim hormonlarıma bakıldı doktor normal hiç bir sıkıntı yok dedi ayrıca ultrasonla da baktı yumurtalarda iyi dedi.ancak hala olmuyor ayrıca adetlerimin çok sancılı geçtiğini de belirttim doktora tahlillerden sonra ilaç kullanmam için kas gevşetici verdi oda pek faydalı gelmedi işin aslı hala çok sancılı geçiriyorum..Bu ay çok odaklanmıştık adetim bittiği gün başlayarak sabah akşam aç karna soğan kürü yaptım soğan kürü bitince yakı vurdum 3 gece beklettim sonra çıkardım çıkardığım gün kaplıcaya gittim bir günlüğüne, kükürtlü suyun içinde epey bekledim iltihap varsa söksün diye velhasıl o 15 gün içinde elimizden ne geliyorsa denedik eşimle gün aşırı ilişkiye de devam ettik ama sonuç hüsran eğer önümüzdeki ayda olmazsa bu sefer doktora geniş çaplı muayene olmak için gideceğim. Arkadaşlar olanı kısaca özetlemeye çalıştım ama epey uzadı benim gibi olanlar varsa lütfen mesaja cevap versin!!!!!!!!! yakı yapan ve soğan kürü yapan arkadaşlar ne zaman sonra hamiş kaldınız acaba ümidimi yitirmek istemiyorum ama bunalımdayım şu an resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?