Yakı ile hamile kalmak ....

tesekkurler canım ıns. allah herkese nasıp eder bendede bısı cıkmaz ıns. kesın hamıleyımdır ve şu dıs gebelıkle bılgısı olanlar yazsın lutfen

kızlar dr yi aradım haftaya cuma gel bakalım dedı
sımdıde dış gebelıge taktım ya oyle ıse dıye ,dış gebelık olsaydı testte pozıtıf cıkmazmıydı ve belırtılerı ne acaba?

haydaaaaaaaaaaaa hamılesın dıs gebelık dıe tututrdun ha.klava:klava: kotuyu dusunme bak karnında bır melek var.lutfen hamıleleıgın keyfını cıkar vede bızleredee duanı eksık etme..yakı yaptınmı dıe sormustum .kacıncı ayda hamıle oldun

yok ben yakı ıncır kürü falan o tarz seyler yapmamıstım daha hıcbısı yapmadım bende akıntı yanı ıltıap vardı bıraz kasıntı oluyodu az az bunu takmıstım kafaya ıste bu ay adetımın 3.gununu beklıyodum dr hormon tastı yapcaktı biz şubatta basladık denemeye evlılıgımızın 11. ayındayız canım allah sızlerede nasıp eder ıns.kılomda baya var ama artık napim of of uzulmeyeyım degılmı

kız hamıle kalmıssın nıe uzuluceksınkı.mutlu olmayı bıl.kılonuda verırsın bebegınıde alırsın kucagına ınş saglıklı bır sekılde.sen böle konustukca ben uzuluyorum.dunde kafayı rahım kalınlasmasına taktın.bızler ne yapalım hamıle kalabılecekmıyız onu bıle bılmıoruz.halıne sukret vede melegının tadını cıkar aklındanda kotu dusuncelerı....:CüvCüv:

ayyy ıns. allah sızede nasıp eder arkadaslar sızlerde bana dua edın ınsa sag saglım devam eder hamılelegım kesındır bı sorun yoktur allah hayırlısını versın sız ne zamandan berı denıyosunuz ve kac yıllık evlısınız ?he evet rahım kalınlasmını sormustum o degıldır artık dımı testte cıkdıgına gore?

kızlar yaa daha bir hafta var adetime çok heyecanlıyım ve sabırsızım eyvahedigeldismile

selam kızlar.topiği baştan sona okudum.başımdan geçeni paylaşmak istedim.beni bir keresinde bi kadının yanına götürdüler zorla.ben korkmuştum tabi gitmek istememiştim.sadece yakı yapıştıracak dediler. bu yakıyı söyledi bana.ama kadın belime önce bardak yapıştırdı.sonrada yakıyı ikiye bölüp yarısını o dediğiniz yere belime yapiştırdı.diğer yarısınıda tam böyle rahmin üstüne yapıştırdı.dediki;acı ekşi,soğuk şeyler,kola ayran içme dedi.özelliklede soğuk şeyler,ağır iş yapma dedi.kendini sıcak tut dedi.bu ay olmasa bile perhizini bozma dedi.yakıyı tekrar yapıştırırız dedi.kızlar birde yakıyı 2gün taktıktan sonra çıkarınca akşamları belinize sıcak su koyun 1 saat falan.oda çok yarıyormuş.gittiğim gün kadsın ,yumurtalıkların olduğu yere dokunaraktan demesin mi yumurtalıklarında tam da yeşermiş (yumurtama zamanın)bu önümüzdeki günler senin için çok önemli demişti.şaşırmıştım nasıl bildi diye.dediği gibi tam o günler yumurlama günlerimdi.bu yüzden kadına inanmıştım.şimdi burda da okuyunca şaşırdım.demekki doğruymuş.ha bu arada ben hamile kalamadım,çünkü eşimde çok büyük sorunlar varmış.ama sorunu olmayanlara çok yaradığına inanıyorum .bizim gibi sorunu olanlarada faydalı bence.belli mi olur tutar mı tutar.eşlerimizde sorun var diye oturup beklemek olmaz.
ayyy çok uzun olmuş kızlar.inş başınızı şişirmedim.hade denemeye devamm

Son düzenleme:
arkadaşlar şu buz işine gül gül öldüm.vallahi halada gülüyorum.çok gomik ama belkide işe yarar.ban mantıklı geldi.şimdi kocişe dedim gözleri fal taşı gibi ayrıldı.kafayı sıyırdın herhalde pc nin başında dura dura dercesine bir baktı.neyse sonra tekrardan ikna etmeye çalışırım ama zararı olurmu acep:uhm::uhm:.zaten elimizde üç beş tane sperm var ondan da olmayalım.ammmaaaaannn canım battı balık yan gider.

canım sorunun eşinde olmasına üzüldüm gerçi sen de olsa sorun aynı sorun tabiki ama ümidini yitirme evet bu buz olayı çok komik bu buz olayını yapsanız bile olanın da kökünü kurutacak değilya bence denemeye değer zaten bu buz olayını yazdıktan sonra bu yöntemle hamile kalan arkadaşı arayıp duruyorum bulamadım ama hala arıyorum...her buz denemesi yaptıklarında aynı gün sperm ölçtürmeye de giderlerdi sadece 1 sonucu alırken karşılaştım kendiyle heyacenle bana bunu anlatıyordu boshayallersmile:1no2:

denemeye değer ama kocişi ikna edemem ki.yine de.keşke o arkadaşı bulabilsen.tam olarak anlatsa.kaç güne bir yapıyolardı

Son düzenleme:
Adetimle biteli bugün 10 gün oldu...Dün eşim eczaneden yakı almış ve akşamına yaramazlık yapıp duşumu aldıktan sonra yapıştırdım...2 gün tutacağım sonra yenisini yapıştıracağım...
Benim bu ay yumurtlama günüm 14 başlıyor...Bir videoda seyrettim Dr. yumurtlama günü başlangıcından 5 gün önce çalışmaları yoğunlaştırın diyordu...Bizde bu ay öyle deneyeceğiz...Yani dün başlamış olduk...2. yakıyıda takıp çıkarttığım gün 14. günüm olacak...Peki 2 tane yakı yeterli olur mu sizce...
2 gün önceside eşim belime bardak bastı...ınşallah bu yaptıklarım bir işe yarar...Bu ayla beraber 15. çalışmamız...Artık yorgun hissediyorum kendimi...Ne eşimde nede bende hiçbir sorun olmayıpta olmaması dahada üzüyor beni...
Buz meselesini eşime söylememiştim...Şimdi söyledimde gülüyor...Olur deneyelim diyor...Bende saçmalama senin ne hızında nede sayısında hiçbir sorunun yok dedim...

inşallah bebişin gelir bu ay canım Rabbim emeklerinin karşılığını verir mutlaka sen elinden geleni yapıyosun duanıda eksik etme Allah büyük bizlerde birgün anne olacağız buna inanıyorum:CüvCüv:bende yapıştırdım yakıyı adetim biter bitmez 2 gün kaldı çıkardım bidaha takmadım konuyu açan arkadaş bir defa yapmış yeterli olmuş bende öyle yaptım bakalım olacakmı bu ay kısmet 3 yıl sonra bide bu ay oluyomuş konuyu açan arkadaş çok dua alır çoookk:Saruboceq:

inşallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 3. yılın sonun da bu ay olursun inşallah Allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq:

benim iki gün kaldı kızlar dua edin nolur :Saruboceq:
şimdilik ne adet ne hamilelik belirtisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…