- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi kedici betty
-
Bazı şeyler kendiliğinden düzelmez bi dur demek gerekArkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
market gibi her şeyini benden alır.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum
Biz de böyle bi komşu vardı en son makasimizi yaktı ignemizi kırmış tabi bunlar basit şeylerdi ama top gelmişken gol atmadan duramadim. Yenisini alırım size dedi annem de ben de gerek yok dedik kibarca ama ben soyleyeceklerime devam ettim. Sen kendine al yenisini bize almışsın gibi seviniriz dedim. Çözüm oldu mu hayır. Sadece bir ya da bir buçuk ay gelmedi. Bunun bir de şöyle bi huyu var senin aletin sana lazım olduğunda gidip kendin almak zorundasın asla kendi getirmez ve almak için de uğraşırsın. Valla atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu alArkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Benim sorunum yan yana evlerde yaşadığımız çok yakın akrabamız ile ilgili. bunların maddi durumları Bizden çok daha iyi ama o kadar cimriler ki günde 2 kere bir şey mi istemeden durmaz.
Evimize,bahçemize aldığımız aletleri bile kullanamıyorum,çünkü gördüğü anda bizden daha çok kullanıyor(!) hiç Kullanmadığımız aletleri bile eskittiler..dikiş makinemi geceleri gizli gizli karanlıkta kullanıyorum, görürse elinden alamayacağımı biliyorum..tatsızlık çıkarmak istemediğim için bi şey diyemiyorum ama delirmek üzereyim..ne yapacağımı bilemiyorum
Biz de böyle bi komşu vardı en son makasimizi yaktı ignemizi kırmış tabi bunlar basit şeylerdi ama top gelmişken gol atmadan duramadim. Yenisini alırım size dedi annem de ben de gerek yok dedik kibarca ama ben soyleyeceklerime devam ettim. Sen kendine al yenisini bize almışsın gibi seviniriz dedim. Çözüm oldu mu hayır. Sadece bir ya da bir buçuk ay gelmedi. Bunun bir de şöyle bi huyu var senin aletin sana lazım olduğunda gidip kendin almak zorundasın asla kendi getirmez ve almak için de uğraşırsın. Valla atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al
evet,bunu denemeliyim..Siz de aynısını ona yapın. Abartarak yapın hatta. Cimri biri kendininkini paylaşmamak için sizden istemeyi de kesecektir.
doğru Vallahi,kendi malımı isterken çekiniyorum..zaten her gün başka bi eşyamın peşine düşüyorum..Biz de böyle bi komşu vardı en son makasimizi yaktı ignemizi kırmış tabi bunlar basit şeylerdi ama top gelmişken gol atmadan duramadim. Yenisini alırım size dedi annem de ben de gerek yok dedik kibarca ama ben soyleyeceklerime devam ettim. Sen kendine al yenisini bize almışsın gibi seviniriz dedim. Çözüm oldu mu hayır. Sadece bir ya da bir buçuk ay gelmedi. Bunun bir de şöyle bi huyu var senin aletin sana lazım olduğunda gidip kendin almak zorundasın asla kendi getirmez ve almak için de uğraşırsın. Valla atalarımız boşuna dememiş ev alma komşu al
keşke yapabilsem..Cok sabirlisiniz ben asla vermem ve direkt terslerim küserse küssün beni enayi gibi gören cokta lazım değil
evet,eninde sonunda bi tatsızlık çıkacak..Bazı şeyler kendiliğinden düzelmez bi dur demek gerek
evimden memnunum,onun yüzünden taşınmak istemiyorum..taşının bence
böyle yaparsam,inadına yaptığımı anlar,belki kurtulurumDiyelim ki sizden bir şey mi istediler yarım saat sonra siz de onlardan bir şey isteyin.Günde iki kere istedilerse iki kere... Bu şekilde yapmazsanız sonu gelmeZ
elektrikli bahçe aletlerinden bahsediyorum,1000 lira verip aldığımız çapa makinasını bile bizden çok kullanıyor..bozulacak diye korkuyorum..üstelik böyle aletler kullandıkça köreliyor..bahce aletleri dediginiz nedir, paylasilabilri gibi geldi bana,
ama tabi ki ev ici esyalari paylasmak gereksiz, tam sizin ihtiyaciniz oldugunda elinizin altinda olmayacak, sinir bozucu.
Ayni seyi 2 ye istediginde direk soyleyin, yani sana da cok lazim oluyor galiba, istersen sen de al, cunku sendeyken bana lazim oluyor islerim gecikiyor. Ben suradan indirimli aldim, bak muhakkak git al indirim bitmeden.... falan filan gibisinden.
elektrikli bahçe aletlerinden bahsediyorum,1000 lira verip aldığımız çapa makinasını bile bizden çok kullanıyor..bozulacak diye korkuyorum..üstelik böyle aletler kullandıkça köreliyor..
Açıkçası gerçekten ihtiyaç sahibi biriyse kaç kez istediği ne kadar kullandığı eşyamı ne kadar eskittigi hiç önemli değil. Ancak eğer kullanıldığınızı hissediyorsanız sakın sakın daha fazla tahammül etmeyin babam olsa tanımam noktasindayim bu konuda. Kimseye kendinizi kullandirmayin. Tavrinizi koyun. O istediğini yapsın sonra. Kussun darilsin dedikodunuzu yapsın ama oh içiniz rahatlardoğru Vallahi,kendi malımı isterken çekiniyorum..zaten her gün başka bi eşyamın peşine düşüyorum..
bizden 20 kat daha zenginler..Açıkçası gerçekten ihtiyaç sahibi biriyse kaç kez istediği ne kadar kullandığı eşyamı ne kadar eskittigi hiç önemli değil. Ancak eğer kullanıldığınızı hissediyorsanız sakın sakın daha fazla tahammül etmeyin babam olsa tanımam noktasindayim bu konuda. Kimseye kendinizi kullandirmayin. Tavrinizi koyun. O istediğini yapsın sonra. Kussun darilsin dedikodunuzu yapsın ama oh içiniz rahatlar
Arkadaşım siz neden yok demesini biliyor musunuz bu para maddiyat meselesi değil sizin eşiniz çalışıp kazanıp getiriyor haa ihtiyacı olur ver ama tutupta elektronik eşyanida verme yaniArkadaşlar ilk defa burada bir konu açıyorum, Buranın da yabancısıyım,tam anlayamıyorum ama derdimi aktarmaya çalışacağım, zamanla öğreneceğim,İnş.
Yaaa bu cimrilik de dünyada ki en kötü hastalıklardan gerçekten düşünsenize zenginsiniz yiyemiyosunuz . O kadar biriktir çalış didin ölünce başkası yesinbizden 20 kat daha zenginler..
bizden 20 kat daha zenginler..
biz dişimizden tirnağımızdan artırıp,alıyoruz. onlar hazırı kullanıyor,zaten çok zenginlerAçıkçası gerçekten ihtiyaç sahibi biriyse kaç kez istediği ne kadar kullandığı eşyamı ne kadar eskittigi hiç önemli değil. Ancak eğer kullanıldığınızı hissediyorsanız sakın sakın daha fazla tahammül etmeyin babam olsa tanımam noktasindayim bu konuda. Kimseye kendinizi kullandirmayin. Tavrinizi koyun. O istediğini yapsın sonra. Kussun darilsin dedikodunuzu yapsın ama oh içiniz rahatlar
maalesef..kendi malını yemez,başkasınınkini yerYaaa bu cimrilik de dünyada ki en kötü hastalıklardan gerçekten düşünsenize zenginsiniz yiyemiyosunuz . O kadar biriktir çalış didin ölünce başkası yesinvalla tavrinizi koymazsaniz her konuda çok çekersiniz. Bazı insanlara anladığı dilden konuşmak gerek. Kaz öldü yolunacak başka birini bul diyin
haklısın,aslında baştan yok desem,bu kadar üzülmezdim..çeşitli şekillerde rahatsız olduğumu da hissttiriyorum ama umrsamazlığa vuruyor..Arkadaşım siz neden yok demesini biliyor musunuz bu para maddiyat meselesi değil sizin eşiniz çalışıp kazanıp getiriyor haa ihtiyacı olur ver ama tutupta elektronik eşyanida verme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?