- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
- Konu Sahibi kedici betty
-
ohh,çok iyi yapmışsınızbenimde yakin akrabam vardi bir iki hadi 3 dedik surekli evimden biseyler goturuyordu ..en son burasi market degil dedim suratina kapiyi kapattim..
dahada bisey istemeye rica minnet ile ayda yilda bir oda cokkk mecbur kalacakta oylebazilari cidden hak ediyor..
Zaten onların Çirkef kedilerini bildiğim için bir şey söyleyemiyorum ya
Bozulsun ne olacak? Aslında kadın benim kızımın huzurunu bozuyor diye bozulmalıhaklısınız ama 2 taraftan akrabam,dediğim gibi. annemle de araları bozulur,diye korkuyorum.
Veremeyiz artık ne alsak biz kullanamadan sizin sayenizde eskiyor. Git ne ihtiyaç duyuyorsan evine benim aldığım yerden al. Ben uğraşamam artık dersin. Komşu komşunun külüne muhtaç derler anladım ama bu, ayda yılda bir acil lazım olan şeyler için geçerli. Senin elin sürekli benim eşyalarda olmamalı.elektrikli bahçe aletlerinden bahsediyorum,1000 lira verip aldığımız çapa makinasını bile bizden çok kullanıyor..bozulacak diye korkuyorum..üstelik böyle aletler kullandıkça köreliyor..
hala istiyor mu bişeylerbenimde yakin akrabam vardi bir iki hadi 3 dedik surekli evimden biseyler goturuyordu ..en son burasi market degil dedim suratina kapiyi kapattim..
dahada bisey istemeye rica minnet ile ayda yilda bir oda cokkk mecbur kalacakta oylebazilari cidden hak ediyor..
kavga yapacaksin konuşmayacaksin bişeyi de istetmeyeceksin bu kadar..evimden memnunum,onun yüzünden taşınmak istemiyorum..
yaşadıklarımı yazmışsınız,bu tipler hep böyle,sanırım..Annemin bir komşusu böyleydi. Elinde tabak,fincan, leğenle gelir, camaşır yıkayacağim deterjan,pilav yapacağım pirinç vs diyerek gecenin bir yarısı mı,sabahın nuru mu demeden kapımızı çalardı.
Tatilden gelir evde ekmek yoktur yani tatile giderken bilirsin bunu,dönerken alırsın bir yerden dimi,gece yarisi arardı ekmek diye.
Durumları kotüde değildi bu arada.
Neyse yine 1 gece aradı uyuyoruz yani saat 11 falan ben açtım telefonu,bu yine ekmek soruyor ,annem kim arıyor dediğinde "anne kim arar bu saatte tabi ki x abla birşey istiyor" diye bağırarak anneme vermiştim telefonu. Duydu tabi bir süre kesildi o dönem.
Şu an annem kırmadığı için hala istiyordu en son. Annemden birşey istemiş yine,birde alırken anneme bu bozuk değil dimi diye sormuş. Dedim hata sende,hem veriyorsun hem kendine laf söyletiyorsun,tersle şunu bir güzel. Ne yaptı bilmiyorum.
Demem o ki. Ben 10 senedir evliyim,bir gün komşumun kapısını çalıpta birşey istemedim. Ha ilk evlendiğimizde cidden sıkıntıli zamanlar geçirdik eşimle,bir şekilde idare ettim. Pirincim yoksa pilav yapmam,kapı kapı dolaşıp istemektense yemem yani onu. Evde ne varsa onu pişiririm ki 2 çocuk var evde,onlar isteyebilirler birşeyler benden,varsa pişer yoksa alınca yaparım derim.
Durumu olmayanı anlarım ki oda cekinerek ister,yüzsüzlüğe vurmaz işi ama ihtiyaç sahibi olmayanı ben anlayamıyorum. Kar sayıyor komşudan aldığını.
Söyleyin açık açık,başka yolu yok. Veremem bana lazim,kalmadı bizde de,ben kullanıyorum onu vs bitti yani. Kırılan kırılsın.
doğru söze ne denir..Ay ne alaka? En ufak bir şeyde çirkef olan biri ile muhatap olmanın size ne katkısı var. Sürekli yok veremem, ben kullanıyorum dersiniz ve gidip gelmezsiniz. Bunlar karakter yoksunu ve bunu akıllılık olarak görüyor. Neden prim veriyorsunuz? Hayatınızda olsa ne olmasa ne. En kötü taşınırsınız. Ama hayır olmaz demediğiniz sürece size bunu öğreten çok olur.
Veremeyiz artık ne alsak biz kullanamadan sizin sayenizde eskiyor. Git ne ihtiyaç duyuyorsan evine benim aldığım yerden al. Ben uğraşamam artık dersin. Komşu komşunun külüne muhtaç derler anladım ama bu, ayda yılda bir acil lazım olan şeyler için geçerli. Senin elin sürekli benim eşyalarda olmamalı.
Evet,bunlar hep benim,ona karşı pasifiğimden kaynaklanıyor..Veremeyiz artık ne alsak biz kullanamadan sizin sayenizde eskiyor. Git ne ihtiyaç duyuyorsan evine benim aldığım yerden al. Ben uğraşamam artık dersin. Komşu komşunun külüne muhtaç derler anladım ama bu, ayda yılda bir acil lazım olan şeyler için geçerli. Senin elin sürekli benim eşyalarda olmamalı.
en iyisini yapıyorsunuzSite içi oturup kimseyle selamlaşmıyorum Komşu muhabbetlerine gireriz diyeşöyle bi düşündüm de evde eksik oldğnda gidip karşı kapıyı çalmak da gelmiyor hiç aklıma İnsanlara hayret ediyorum
Yahu nedir bu kadar korkunuz?bozulursa bozulsun. ..bu kadar mi muhtaçsınız? Yada bunlar sizin velinimetiniz mi?bak dibdibe oturduğum eltimle kavga ettik.sildim..çünkü canıma tek dedi artık.bu kadar da pısırık olmayınhaklısınız ama 2 taraftan akrabam,dediğim gibi. annemle de araları bozulur,diye korkuyorum.
Yahu nedir bu kadar korkunuz?bozulursa bozulsun. ..bu kadar mi muhtaçsınız? Yada bunlar sizin velinimetiniz mi?bak dibdibe oturduğum eltimle kavga ettik.sildim..çünkü canıma tek dedi artık.bu kadar da pısırık olmayın
çok şükür hiçbir muhtaçlığım yok ama yapım gereği biriyle tatsızlık yaşadığımda çok huzursuz oluyorum. sonra da keşke kırgınlık çıkacağına idâre etseydim diye pişmanlık yaşıyorum..Yahu nedir bu kadar korkunuz?bozulursa bozulsun. ..bu kadar mi muhtaçsınız? Yada bunlar sizin velinimetiniz mi?bak dibdibe oturduğum eltimle kavga ettik.sildim..çünkü canıma tek dedi artık.bu kadar da pısırık olmayın
evet,keşke en başta tavır koysaydım,küsse bile şimdiye kadar düzelirdi,belki..Cekilir gibi degil anlattiginiza göre.Neden en baştan mesafe koymadiniz? Şimdi tatsizlik cikmasin diyorsunuz da ,karşı tarafa bi seyleri belli etmeden bu olayi düzeltmek icin tasinmaniz gerekir.Ev alma komşu al demişler.Ne kadar da doğru! Şu üç günlük dünyada eşimin dayisi dikis makinemi gorecek de isteyecek diye aslaaaa karanliklarda falan dikis dikemem!! Ben olsam zaten en basindan seviyeli davranip asla taviz vermezdim de ,ama sizin şu geldiginiz durumda makul bir sebeple tasinmak en iyi cozum zannimca.Böyle yasanir mi Allah askina?
Kesinlikle öyle.Onun zaten tavri hep mesafelidir derler ,bi daha yaklaşmazlar fazla.Ben bunu maalesef 40 yasindan sonra ogrendimevet,keşke en başta tavır koysaydım,küsse bile şimdiye kadar düzelirdi,belki..
onun yüzünden kendi malımın hırsızı gibi oldum,bi de şimdi evimden olmak istemem. bu yüzden taşınmak yerine,gerekirse bundan sonra tavrımı değiştireceğim..Kesinlikle öyle.Onun zaten tavri hep mesafelidir derler ,bi daha yaklaşmazlar fazla.Ben bunu maalesef 40 yasindan sonra ogrendimArtik nereye gidersem gideyim,kiminle tanışırsam tanisayim ,en az bir tık mesafe koyuyorum ve asla pisman olmuyorum.Sizin kökten çözüm icin taşinmaniz sart ordan .Zaten hayatlar zor özellikle şu sıra,birde bu tip insanlari asla cekemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?