Yakın arakadaşım düğün öncesi beni tamamen sildi çok üzgünüm

nikah sahidi yapmadi diye küsmek de nasil bir kekoluk anlamadim
benim birsuru cok yakin arkadasim var. birinin nikah sahidi ben olmustum, ben cagirmadan "ne zaman temizlik" dedi aldi camasir suyunu geldi gelin evim olacak evi tüm pisligiyle temizledi,
diğeri yine o temizlik günü is cikisi geldi tüm mutfagi kirkladi,yedigim içtiğim ayri gitmez komsuyuz. öteki ile yedigimiz ictigimiz ayri gitmez her an telefonlasiriz, bir digeri eski ev arkadasim te sehir disindan gelecek, onun düğününde gelin cekimine bile yanindaydim bas kosedeydim, öteki arkadasim da ayni sekilde onun dugununde gece koyun koyuna yattık, gelin arabasinda bile vardim, damat benim sacimi odedi, nikahima baska sehirden gelecek. bir digeri kuzenim yine yediğimiz ictigimiz ayri gitmez, nisanlimla ilk tanisan kisiydi, bir digeri sadece takilirken beni hep gazlardi sevgili olayim diye - iliskimde emegi coktur
hepsini coook seviyorum ama 36 sahitle evlenecek degilim ya, elbet birilerini eleyecegim yani.
sen benim yakın arkadaşımsin diye baska yakin arkadasim yok mu yani, bu nasil bir ego

Tekrar ediyorum ben oraya temizlik yazdım diye herkes ona takılmış . Ben bu arkadaşımı güzel şeylere de çağırdım elbet . Beraber eğkendik de tek tek yazmadım hepsini arkadaşlar nasıl sığdırayım sizce bunları düşünemicek kadar mıyım ? Özet geçtim size . Gelinlik bakmaya zatn aileler geldi yalnızca bazı sorunlardan dolayı . Ki oradan sonra da biz ilçeye geçtik fln …
Sadece o değil kimseyi çağıramadım

Evet . Sonunda beni anlayan biri oldu çok sağolsun herkes temizliğe takıldı çok üzüldüm bende herkesin temizliğine evine koştım kimseye böyle yapmadım ki kız beni tamamen sildi sosyal medyadan da çıkarı çok üzüldüm

Yalnız ben tüm bunları yaparken 12-13 saat mesai yapıp tek tatil günümde hepsini yapmaya çalıştım . Herkesin hayatı eşit değil çok stresliyim ve arkadaşım da biliyordu

O zaman şöyle söyleyeyim, o sizi şahit yapmasa, alışverişe vs. çağırmasa ama temizliğe çağırsa sadece alınmazdım diyorsanız siz haklısınız. Ama yok ben de alınırdım diyorsanız o haklı.

Beni temizliğe çağırmasına gerek yok çağırmadan giderim . Alışverişe çağırmazsa alınmam nikah şahidin olucam diye tutturmam . Herkes aynı düşünmüyor sanırım .

Yargılamıyorum ancak arkadaşımsa eğer tenizliğime de gelir evimi yerleştirmeye de ama aynı zamanda nikahımda da şahidim olur. Kınamda da yanı başımda oturur.
Siz zehri arkadaşınızla balı başkalarıyla yemek istemişsiniz. O da kırılmış ki bence çok haklı.

Beni temizliğe çağırmasına gerek yok çağırmadan giderim . Alışverişe çağırmazsa alınmam nikah şahidin olucam diye tutturmam . Herkes aynı düşünmüyor sanırım .
Netice olarak arkadaşlığınız bitmiş. Sanırım düğüne gelmez, e zaten gelmezse de bir daha telafisi de olmayacağı için dönüşü olmaz.
Yani illa onu hayatımda istiyorum, onsuz yapamam demiyorsanız olduğu gibi bırakıp kabullenin derim.

A bir de yalan söylemeyeyim işe gelince beni çağırsa ama civcivli olaylar için başkasını düşünen arkadaşıma ben de kırılırdım. Yakın arkadaşsam her daim yanında olurum ama aynı özeni ondan da beklerim. Ki zamanında yakın arkadaş olarak gelinlikle tuvaletine kadar götürdüm, peçete uzattım güya nedime olarak. Ha şimdiki aklım olsa asla yapmam çünkü o da altına kadar bana sildirip düğün salonundan içeri girince suratıma bakmadı.

Yahu şahidim yaptığım kızda çok çok yakın arkadaşımdı . Benim 1 tane yakın arkadaşım yokki . Hepsini nasıl yapayım . Zehir bal nasıl tabirler . Hiç hoş değil ..

Yahu şahidim yaptığım kızda çok çok yakın arkadaşımdı . Benim 1 tane yakın arkadaşım yokki . Hepsini nasıl yapayım . Zehir bal nasıl tabirler . Hiç hoş değil ..
Eh kimi şahit diye seçtiyseniz zor zamanlarınızda da o'nu çağırıverin. Zehir ve bal sizin tavrınızın deyimsel hali.
Bir tane yakın arkadaşınız yoksa (ki bence 1 veya 2 olur bu) şu kızcağızı salın. Zaten kırmışsınız e haksızlığı vs de aklınıza getirmiyorsunuz. Neyi bekliyorsunuz evet haklısınız kız yanlış davranmış dememizi mi? Ben demem çünkü kırılmakta haklı.

Napsın kendi düğününde sana özel ilgi mi göstersin çok komik
Off sen önce alıntı yapmayı öğren de sonra bana saldır.
Kendin soruyorsun haklı mıyım değil miyim emin değilim diye, herkes de fikrini beyan ediyor. Sen çoğu şeye alınmıyor olabilirsin ama herkes aynı değil. E arkadaşın da alınmış işte, üst üste gelince mevzu büyümüş. Belki sadece gelinlik mevzusu olsaydı bir şey olmazdı ama dışarıdan bakınca bütün olarak dışlanmış gibi görünüyor.

Bakin, arkadasiniz kirilmis olabilir. Belki de o sizi daha da yakin görüyordu. Ondan alinmis gibi geldi bana. Yani, onada hak vermis olsam da söyle bir gercek var: Mecbur degilsiniz kimseyi sahit yapmaya yada yaniniza cagirmaya. Ama insanlarin da hisleri var ve kendi istedigi gibi tepki verebilir. Bunu da kabul etmek gerekiyor. Hayat bu. Neyse, bence daha takmayin. Ileriye bakin derim :)

O sizi, sizin onu gordugunuzden daha yakin goruyormus, sahit olmamaya kırılmış.

Sonra gelinlik olayi, bir sey anlatmak icin aradiginda dinlememeniz, temizlige ve ev yerlestirmeye cagirmaniz vs derken ust uste gelip iyice kırılmış demek ki.

Herkes her seye ayni tepkiyi vermez, ayni seyi hissetmez. Su an kirginlikla boyle davraniyor da olabilir, kafasinda tamamen bitirmis de olabilir. Zaman gosterir.

Ben arkadaşınızı haklı buldum. Ayrıca siz onun için gerçekten değerliymişsiniz demekki verdiği tepkide büyük olmuş. Ben önemsemediğim kimseye böyle büyük tepki vermem arkadaşlıktan çıkarmak fln gibi. Ki zaten hiç yapmadım bu kadar takmam çünkü ona değer biri yok

Diğer tüm detaylarda da (angarya işlere çağırmak gibi) arkadaşlara katılıyorum.

Herkesin mizacı farklı. Bazı insanlar bu konulara fazla takılıp alınabiliyorlar bazı insanlarda üstünde durmuyorlar. Ama muhtemelen arkadaşınız ev yerleştirmeye, temizliğe beni çağırıyor ama çok yakın olduğumuz halde gelinlik bakmaya çağırmıyor, şahit beni yapmıyor, bu süreçte benimle yeterince vakit geçirmiyor diye düşünmüştür. Bende olsam ben de öyle düşünürüm. Güzel telaşlarda yokum ama angarya işlere hemen çağırılıyorum diye. Ama küsüp tavırda almam, mesafe koyarım arama geçerim. Demek ki sizin arkadaşınız duygularını daha yoğun ve abartılı yaşayan biri. Sizi de muhtemelen hayatında üst sıralara koydu ki bunlar onu çok üzüp bu şekilde davranmasına sebep oldu. Ben arkadaşınıza hak verdim.

Böyle günler insan turnusolu gibi oluyor. Bazı insanlar gerçekten başkalarının mutlu günlerine turp sıkmak için varlar. Yakın bir akrabam var -dı bir zamanlar. Dosttuk da aynı zamanda, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Nerde mutlu bir anım var bir yolunu bulur trip atar zehir ederdi illa bana. Sürekli kendini açıklamak zorunda kalıyordum . Sonra dedim bu ne yani , mesele benimle ilgili değildi aslında. Kendi içsel problemlerini böyle yansıtıyordu. Yol verdim gitti çok da iyi oldu. Hayırlısı olmuş bence ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…