- 8 Haziran 2025
- 131
- 277
- 18
Kimseyi zor zamanımda çağırmadım . Değer verdiğim biriydi ve üzümdümEh kimi şahit diye seçtiyseniz zor zamanlarınızda da o'nu çağırıverin. Zehir ve bal sizin tavrınızın deyimsel hali.
Bir tane yakın arkadaşınız yoksa (ki bence 1 veya 2 olur bu) şu kızcağızı salın. Zaten kırmışsınız e haksızlığı vs de aklınıza getirmiyorsunuz. Neyi bekliyorsunuz evet haklısınız kız yanlış davranmış dememizi mi? Ben demem çünkü kırılmakta haklı.
Ay o kadar herkes üzerime geldi ki temizliğe çağırmışsında başka şeye çağırmamışsın diye teşekkür ederim yorumunuz içinBöyle günler insan turnusolu gibi oluyor. Bazı insanlar gerçekten başkalarının mutlu günlerine turp sıkmak için varlar. Yakın bir akrabam var -dı bir zamanlar. Dosttuk da aynı zamanda, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Nerde mutlu bir anım var bir yolunu bulur trip atar zehir ederdi illa bana. Sürekli kendini açıklamak zorunda kalıyordum . Sonra dedim bu ne yani , mesele benimle ilgili değildi aslında. Kendi içsel problemlerini böyle yansıtıyordu. Yol verdim gitti çok da iyi oldu. Hayırlısı olmuş bence ne hali varsa görsün.
Vallahi ben şimdiye kadar değer verilmesine rağmen arkadaşlığını bitiren kimse görmedim. Siz verdiğinizi düşünmüşsünüz ama belli ki o öyle düşünmemiş.Kimseyi zor zamanımda çağırmadım . Değer verdiğim biriydi ve üzümdüm
Ay o kadar herkes üzerime geldi ki temizliğe çağırmışsında başka şeye çağırmamışsın diye teşekkür ederim yorumunuz için
Çok saolun kıymetli yorumunuz için . Üzüldüğümü belirten bir mesaj attım kırdıysam özür dilerim dedim düğüne de davet ettim ama cevap bile vermedi . Görüldü de bıraktı yapıcak bişey yokSize duygusal olarak çok yakın hissediyor arkadaşınız. En yakın arkadaşınız olduğunu, ilk sırada olduğunu düşünüyor lakin ben sizin açınızdan -belki kendinize bile itiraf edemeseniz de- bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Daha çok "samimi" bir arkadaş konumunda gibi.
Yorgun olduğunuz gün dinleyemediğiniz konuyu sonra sorunca unuttum demesi aslında “anlatmamın artık bir anlamı yok” mealinde alınganlıkla karışık bir kırgınlık.
Birkaç üye de belirtmiş, nikah şahitliğinin başkasına verilmesi ve onu temizliğe çağırmanız aslında bam teline basmanız olmuş. Bunu belki hiçbir kötü niyetiniz olmadan yapmış olabilirsiniz ama her insan olaylara aynı bakış açısıyla bakmaz.
Arkadaşınız "beni nikahında şahit yapmıyor ama ev temizliğine çağırıyor. Bu da demek oluyor ki özel sembolik ve anlamlı görevleri başkalarına veriyor beni ise daha sıradan kıymetsiz gündelik işlerinde hatırlıyor" diye düşünmüş büyük ihtimal.
Gelinlik seçmeye dahil edilmemesi bence anlaşılabilir neticede ailelerle gidilmiş. Zaten bu durum sebepten ziyade daha çok birikmiş hislerinin patlama noktası olmuş gibi geldi bana.
Kısaca siz evlilik arefesinde stresli, yoğun bir süreçten geçerken haklı olarak ilgi ve odağın merkezi olmak istediniz, belki bu telaşede yanlış yorumlanmaya müsait bazı davranışlarınızın farkına varamadınız belki de bu arkadaşınızı en iyi arkadaşınız olarak görmüyorsunuz. Olabilir lakin siz bunlarla uğraşırken o da kendini sizin hayatındaki yerini sorgularken bulmuş.
Her halükarda arkadaşlığınızın sizin nazarınızdaki konumuyla onunki aynı değil.
Bence biraz sizdeki yerini objektif olarak düşünün derim. Kaybetmek istemediğiniz, arkadaşlığı sürdürmek istediğiniz biriyse ben olsam düğüne çağırırdım yine de. Gerçek bir dostsa gelir.
Ha ama siz durumu ölçüp biçince diyorsanız ki "bu arkadaşlığın bitmesi isabetli oldu" o zaman bırakın böyle kalsın. Düğününüze odaklanın, sıkmayın canınızı.
herkes çalışıyor çok tempolu işim vardı eve gidince yemek yemeden şak diye yorgunluktan uyuduğum zamanlar oldu ama aralarda arayanlara mesajlara döndüm. 13 saat içinde hiç mi yemek çay aran olmadı?Yalnız ben tüm bunları yaparken 12-13 saat mesai yapıp tek tatil günümde hepsini yapmaya çalıştım . Herkesin hayatı eşit değil çok stresliyim ve arkadaşım da biliyordu
Çok saolun kıymetli yorumunuz için . Üzüldüğümü belirten bir mesaj attım kırdıysam özür dilerim dedim düğüne de davet ettim ama cevap bile vermedi . Görüldü de bıraktı yapıcak bişrSize duygusal olarak çok yakın hissediyor arkadaşınız. En yakın arkadaşınız olduğunu, ilk sırada olduğunu düşünüyor lakin ben sizin açınızdan -belki kendinize bile itiraf edemeseniz de- bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Daha çok "samimi" bir arkadaş konumunda gibi.
Yorgun olduğunuz gün dinleyemediğiniz konuyu sonra sorunca unuttum demesi aslında “anlatmamın artık bir anlamı yok” mealinde alınganlıkla karışık bir kırgınlık.
Birkaç üye de belirtmiş, nikah şahitliğinin başkasına verilmesi ve onu temizliğe çağırmanız aslında bam teline basmanız olmuş. Bunu belki hiçbir kötü niyetiniz olmadan yapmış olabilirsiniz ama her insan olaylara aynı bakış açısıyla bakmaz.
Arkadaşınız "beni nikahında şahit yapmıyor ama ev temizliğine çağırıyor. Bu da demek oluyor ki özel sembolik ve anlamlı görevleri başkalarına veriyor beni ise daha sıradan kıymetsiz gündelik işlerinde hatırlıyor" diye düşünmüş büyük ihtimal.
Gelinlik seçmeye dahil edilmemesi bence anlaşılabilir neticede ailelerle gidilmiş. Zaten bu durum sebepten ziyade daha çok birikmiş hislerinin patlama noktası olmuş gibi geldi bana.
Kısaca siz evlilik arefesinde stresli, yoğun bir süreçten geçerken haklı olarak ilgi ve odağın merkezi olmak istediniz, belki bu telaşede yanlış yorumlanmaya müsait bazı davranışlarınızın farkına varamadınız belki de bu arkadaşınızı en iyi arkadaşınız olarak görmüyorsunuz. Olabilir lakin siz bunlarla uğraşırken o da kendini sizin hayatındaki yerini sorgularken bulmuş.
Her halükarda arkadaşlığınızın sizin nazarınızdaki konumuyla onunki aynı değil.
Bence biraz sizdeki yerini objektif olarak düşünün derim. Kaybetmek istemediğiniz, arkadaşlığı sürdürmek istediğiniz biriyse ben olsam düğüne çağırırdım yine de. Gerçek bir dostsa gelir.
Ha ama siz durumu ölçüp biçince diyorsanız ki "bu arkadaşlığın bitmesi isabetli oldu" o zaman bırakın böyle kalsın. Düğününüze odaklanın, sıkmayın canınızı.
Ben çağrı merkezinde çalışıyorum . Yaz mevsimi ve yangınların olduğu bir dönemde sürekli arayanlarla konuşmak durumundayım bırakın telefona bakmayı su içmeye zor zaman buluyordum . Sadece yaşayan bilir . ..herkes çalışıyor çok tempolu işim vardı eve gidince yemek yemeden şak diye yorgunluktan uyuduğum zamanlar oldu ama aralarda arayanlara mesajlara döndüm. 13 saat içinde hiç mi yemek çay aran olmadı?
Siz üstünüze düşeni yapmışsınız bence. Ha bu arada yakın arkadaşıma kırılsam, bir problemim olsa ben şahsen en azından düğüne kadar bir şey demezdim. Nezaketen düğüne katılır sonra bir zaman geçince konuşur ya da mesafe koyardım. Hoş olmamış. Onun açısından baktığımda da anlayabiliyorum neye kızdığını kırıldığını ama siz yukarıda kendiniz de demişsiniz "benim 1 tane yakın arkadaşım yok ki" diye. O kendini "en yakın arkadaşınız" olarak görmüş. Esas hayal kırıklığı bu durumu idrak etmesinden kaynaklanıyor. Bundan sonra üstüne çok düşmeyin derim. Zamana bırakın. Düğüne gelip gelmemesi zaten tavrını belirtir.Çok saolun kıymetli yorumunuz için . Üzüldüğümü belirten bir mesaj attım kırdıysam özür dilerim dedim düğüne de davet ettim ama cevap bile vermedi . Görüldü de bıraktı yapıcak bişey yok
bende öyle düşündüm ama zaman göstercek artık çok saolunSiz üstünüze düşeni yapmışsınız bence. Ha bu arada yakın arkadaşıma kırılsam, bir problemim olsa ben şahsen en azından düğüne kadar bir şey demezdim. Nezaketen düğüne katılır sonra bir zaman geçince konuşur ya da mesafe koyardım. Hoş olmamış. Onun açısından baktığımda da anlayabiliyorum neye kızdığını kırıldığını ama siz yukarıda kendiniz de demişsiniz "benim 1 tane yakın arkadaşım yok ki" diye. O kendini "en yakın arkadaşınız" olarak görmüş. Esas hayal kırıklığı bu durumu idrak etmesinden kaynaklanıyor. Bundan sonra üstüne çok düşmeyin derim. Zamana bırakın. Düğüne gelip gelmemesi zaten tavrını belirtir.
Hoş değil ama gerçeklerYahu şahidim yaptığım kızda çok çok yakın arkadaşımdı . Benim 1 tane yakın arkadaşım yokki . Hepsini nasıl yapayım . Zehir bal nasıl tabirler . Hiç hoş değil ..
bence yapacağınızı yapmışsınız bunu bile yapmazdı çoğu insan düğün zamanı.Çok saolun kıymetli yorumunuz için . Üzüldüğümü belirten bir mesaj attım kırdıysam özür dilerim dedim düğüne de davet ettim ama cevap bile vermedi . Görüldü de bıraktı yapıcak bişey yok
böyle zamanlarda insanlarla ilişkimiz gün yüzüne çıkıyor maşallah ne güzel bir arkadaşlığınız varmışBen değil ama arkadaşımın sürecine şahit oldum. Evinin Boyasını bile partileyerek yaptık, gelinlikte onlaydım benim elbisemi bile beraber aldık üstelik tek en iyi arkadaşıda ben değildim ne bizi kırdı nede ihmal etti bizde herşeyinde koşturduk. Üstelik başka şehirdeydim birçok şeyi bana uyarladı. Birçok şey birikmiş şahit olayı son olmuş bardağın taşmasında bence. Üstelemeyin ilişkinin süresi olduğu gibi arkadaşlığında var belki ikiniz içinde daha hayırlıdır üzmeyin kendinizi sürece odaklanın.
Sizin adınıza çok üzüldüm Allah herkesi dengi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bazen el bile yakınlarından daha iyi olabiliyor insana. Bu arkadaşımı bulana kadar bence yanlış insanlara dost dedim yada ben onlara yanlışımdır bilemiyorum dünyalarımız farklıdır bilemiyorum.böyle zamanlarda insanlarla ilişkimiz gün yüzüne çıkıyor maşallah ne güzel bir arkadaşlığınız varmış
her sürecinde yanında olduğum insan beni çok gerdi hatta yanımda getirdiğim misafirimi bile gerdi ama sadece düğününe gittiğim insan sanki kocaman bir ailedenmişiz gibi hissettirdi çok da eğlendik o gece çok samimiydi
dostluğunuz uzun ömürlü olsun bana da nasip olsun eheheSizin adınıza çok üzüldüm Allah herkesi dengi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bazen el bile yakınlarından daha iyi olabiliyor insana. Bu arkadaşımı bulana kadar bence yanlış insanlara dost dedim yada ben onlara yanlışımdır bilemiyorum dünyalarımız farklıdır bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?