- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
20 ikimizde.Su an konusma seklimizi gorseniz var ya ayrilmadan oncekiyle atni bana bitanem dedi falanCanım bi insan ya sevgilidir ya değildir. Olur mu öyle saçma şey. Bunu bu zamana kadar hiç sormadım bir kişiye burdan ama kaç yaşlarındasınız ?
Aslında ayrılık var ama sevgili değiliz. Eee bi gün belki tekrar bir araya geliriz. Resmen yedekte tutmak istiyor gibi.
Ne o canım ben aslında burda yoğumm der gibi
Zaten onunla konuşmayı kesmek istesen biraz tutuşma ihtimali var. Oh ne ala memleket belki bir gün tekrar beraber oluruz diye beklet. Ya tutarsa gibi.
Sıkıyı görünce uzamış. Çok seviyorum diyosan bile belli etme sakın. Garanti olmadığını bilsin
sevgilimle bugun ayrildik.ama yakin arkadas olarak devam ediyoruz hatta su anda hala konusmaya devam ediyoruz gulerek.bu aralar ikimizde zor zamanlar geciriyorduk ve birbirimizin yaninda olamiyorduk tartisiyorduk.bu yuzden yipranmamak icin bu karari aldik.ikimizde hala birbirimizi seviyoruz.bana bunun bi ayrilik olmadigini bi gun yeniden bi araya gelmek icin umudu oldugunu soyledi.sizce ona karsi duygularimi siliyim mi yok ediyim mi yoksa belki bi gun olabilir diye akisina mi birakiyim? ve bi gun oyle olmasini istiyorum acikcasi yeniden bi araya gelmek istiyorum.bunun icin nasil davranmali miyim?
Hala seviyoruz birbirimizi yani ben azindan o da cok sevdigini soyluyor.Bir gunde karar vermedik ama 1 hafta gibi bi surecte oldu hepsi her sey cok iyiyken gecmiste yasadigimiz bi kac seyi gundeme getirdi sonra kotu zamanlar yasadik ama destek olamadik.Bu karara vardik.Bana dedi ki belki bi gun daha guclu birlesiriz surekli bu tarz seyler diyor1 gün içinde ‘aşkım’dan ‘kanka’ ya nasıl bir ışık hızıyla geçtiniz acaba?
Kalpleriniz de bu hıza uyum sağlayabildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?