- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Konusmalarimiz ayni gibi hatta bana hep bitanem derdi diyor ki arada derim yine sacma olmaz falan ki dedi de bi kere.bulustugumuzda saril bana diyor ne biliyim o tarz seyler iste ben de anlam veremedimGüle başka bir isim verdiniz “arkadaşlık” cidden farklı kokuyor mu? Yani şu an gül farklı kokuyor mu?
Siz ondan haber edin.
Canım, adam bildiğin yedek yapmış seni. Bir insan ayrıldıktan sonra bitanem diye nasıl konuşabilir. Tamam madem bitanemli konuşuyor sana normal geliyor. Ayrıldığı sevgilileriyle de böyle konuşuyorsa ne düşünürsün?Konusmalarimiz ayni gibi hatta bana hep bitanem derdi diyor ki arada derim yine sacma olmaz falan ki dedi de bi kere.bulustugumuzda saril bana diyor ne biliyim o tarz seyler iste ben de anlam veremedim
En doğru yorumDemek ki gülmek için “ayrılık” gerekiyormuş .. bence sevgilin ilişki sorumluluğu istemiyor
20 ikimizde.Su an konusma seklimizi gorseniz var ya ayrilmadan oncekiyle atni bana bitanem dedi falan
Evet farkindayim :/ bana diyor ki hayatimda baska biri yok ve seni unutmaya calismayacagim cunku tekrar bi araya gelecegiz belki de.bilmiyorum inanmali miyim, biz cocuk degiliz kuselim diyorAma ''biz yakın arkadaşız'' diyorİlişki sorumluluğu falan istemiyor karşındaki kişi.Yarın sana ''başka biri var'' dediğinde tek kelime etme hakkın olmayacak bunun farkındasın değil mi ?
Evet benim beklentilerim var cunku kendisi hala bana asik oldugunu beni sevdigini ve belki birbirimizi ozleyip geri donecegimizi soyluyor.ama sanirim bunu ciddiye almayip sogunali miyim ondanDaha bugün ayrilmişsiniz, destur ne ara ilişkiniz şekil değiştirdi?
Benim de aşktan dostluğa evrilen bir ilişkim oldu, ama zaten sevgiliyken artık amcaoğlu moduna gitmiştik, şehvet yerini şefkate bırakalı çook olmuştu.
Ayrıldık, sonra hayatıma birini aldım, ondan bahsettim, dedikodusunu yaptım, hatta akıl danıştım, sonra o başka ülkeye taşındı, görmeye gittim :))
Ona karşı hislerim gerçekten Cemal süreya'nin şiirindeki gibi, hatta taşınırken verdiğim hediyenin yanındaki nota da yazmıştım:
"Ben senin; eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır. Seni hiç bırakmayacağım"
Hala arada konuşuruz . Bana dese ki 'yengenc buradan biriyle evleneceğim, ama konsolosluktan şu şu belgelere ihtiyaç var" ne yapar eder alırım :)
o cooook mutlu olursa ben de cooook mutlu olurum. Hatta tanıştığı türk bir kızdan bahsetmişti. Ben de zamanında ona öğrettigim şiirleri yazmıştım, ezberlesin de kıza okusun şirin Turkcesiyle. Aralarında sohbet olur diye :)
Ben de düzgün biriyle tanışıp evlilik yoluna adım atsam inanıyorum ki kalbinde bir gram hüzün olmadan sevinir benim mutluluğuma
Yani bizim durum sevgililikten arkadaşlığa evrildi. Bu olabilen birşey, bence.
Ama senin hala beklentilerin var. Böyle bir durumda bu 'kankalik' ayağı seni uzmekten başka birşeye yaramaz .
Bence kendini bu işe fazla kaptırmadan yol ver gitsin.
Hala daha asik oldugunu soyluyor sevdiginu soyluyor.Sadece sevgili olarak zor anlarimda yanimda olmaya gucu olmadigini bu yuzden boyle devam edip nasil olursa oluruna birakmayi dusundugunu soyluyor.Belki 1 ay sonra ikimizde daha iyi olacagiz ve her sey eskisinden guclu baslayacak diyor.Sozlerine ne kadar inanmali miyim bilmiyorum o yuzden nasil davranmam gerektiginu de bilmiyorumBugun ayrıldınız ve bugün yakın arkadaş olduğunuza ikna oldunuz ?
Nasil mümkün oldu ki bu.
Bekleyin hele yakin arkadaşı olarak size yeni yeni hoşlanmaya başladığı güzel kızı bir anlatsın, hele bir kolunda görün o kızı sonra karar verirsiniz kankilik müessesesine.
Hala daha asik oldugunu soyluyor sevdiginu soyluyor.Sadece sevgili olarak zor anlarimda yanimda olmaya gucu olmadigini bu yuzden boyle devam edip nasil olursa oluruna birakmayi dusundugunu soyluyor.Belki 1 ay sonra ikimizde daha iyi olacagiz ve her sey eskisinden guclu baslayacak diyor.Sozlerine ne kadar inanmali miyim bilmiyorum o yuzden nasil davranmam gerektiginu de bilmiyorum
Su an hala daha konusuyoruz yakin bi sekilde.Ve bi ara bulusmayi planliyor sizce konusmayi kesiyim miBen asla inanmam bu gibi sözlere,size de inanmamanizi öneririm.
Bu sonun başlangıcı aslinda.
Nitekim hayatına birini aldığında bu arkadaşlık kılıfına sarılacak.
Seven insan araya mesafe sogukluk vs koymaz. Sevmeyen insanin ise bahanesi çoktur.
Ikimiz de 20 yasindayiz.Ve cinsellik olmadi ama mesela su an icinde bulundugumuz normal bi arkadaslik degil bana sarilmaktan bahsediyor seni seviyorum ve bitanem falan demekten cekinmiyor.Bu da benim kafamj karistiriyor bi gun yeniden bi araya gelicez diye umudum olsa mi yoksa icimdekileri tamamen unutsam mi bilemiyorum.Bana kesin bi araya geliriz diyemem ama seni hala seviyorum anlasirsak tekrar olsun isterim diyor.Beni unutmaya calisma ben seni unutmak icin ugrasmayacagim diyor.Acikcasi boyle olunca ben kendimi cok arada hissediyorumyaşlar küçükse arada cinsellik geçmediyse neden arkadaş kalınmasın ki
yani çok büyük sayılmazsınız, senin aşka dair duyguların var ise sillip atman lazım çünkü bu çocuktan bi cacık olmazIkimiz de 20 yasindayiz.Ve cinsellik olmadi ama mesela su an icinde bulundugumuz normal bi arkadaslik degil bana sarilmaktan bahsediyor seni seviyorum ve bitanem falan demekten cekinmiyor.Bu da benim kafamj karistiriyor bi gun yeniden bi araya gelicez diye umudum olsa mi yoksa icimdekileri tamamen unutsam mi bilemiyorum.Bana kesin bi araya geliriz diyemem ama seni hala seviyorum anlasirsak tekrar olsun isterim diyor.Beni unutmaya calisma ben seni unutmak icin ugrasmayacagim diyor.Acikcasi boyle olunca ben kendimi cok arada hissediyorum
Benim var o da oldugunu soyluyor sevdigini yani.Sadece ben gecmiste onu kirdim birden bunlari dile getirdi tekrar ve dedi ki eger duzeltmezsen bunlari ayriliriz falan.Bir hafta once oldu bu ve sonrasinda tartismalarimiz oldu benim kotu oldugum bi kac konu vardi ailevi onlarda yanimda olamadi yanimda olamayacak kadar gucsuz oldugunu soyledi.Ve bu sekilde olmaya karar verdik.sorsaniz o da seviyor ama ben anlamiyorum hicbi sey kafasindakileri cozemiyorum.ve bu benim ilk iliskim onun da verdigi bi bilgisizlik var.yani çok büyük sayılmazsınız, senin aşka dair duyguların var ise sillip atman lazım çünkü bu çocuktan bi cacık olmaz
sevgi sence bu kadar kolay mı?Benim var o da oldugunu soyluyor sevdigini yani.Sadece ben gecmiste onu kirdim birden bunlari dile getirdi tekrar ve dedi ki eger duzeltmezsen bunlari ayriliriz falan.Bir hafta once oldu bu ve sonrasinda tartismalarimiz oldu benim kotu oldugum bi kac konu vardi ailevi onlarda yanimda olamadi yanimda olamayacak kadar gucsuz oldugunu soyledi.Ve bu sekilde olmaya karar verdik.sorsaniz o da seviyor ama ben anlamiyorum hicbi sey kafasindakileri cozemiyorum.ve bu benim ilk iliskim onun da verdigi bi bilgisizlik var.
Zor anlarinizda yanınızda olmayan ya da olamayan biriyle arkadaş dahi olmayın. Bırakın konuşmayın gitsin nereye gidiyorsa.Hala daha asik oldugunu soyluyor sevdiginu soyluyor.Sadece sevgili olarak zor anlarimda yanimda olmaya gucu olmadigini bu yuzden boyle devam edip nasil olursa oluruna birakmayi dusundugunu soyluyor.Belki 1 ay sonra ikimizde daha iyi olacagiz ve her sey eskisinden guclu baslayacak diyor.Sozlerine ne kadar inanmali miyim bilmiyorum o yuzden nasil davranmam gerektiginu de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?