görgüsüz derim, ve seni yeterince yakın görmüyor derim...Hanimlar merhaba. Benim sormak istedigim bir soru var. Yaklasik on bes senedir tanidiginiz ve nispeten yakin oldugunuz kiz arkadasiniz nikahinizda veya dugununuzde size hicbir sey takmasaydi ve bir dugun hediyesi bile almasaydi ne dusunurdunuz? Bu kisi ekonomik gucu de yerinde, calisan, borcu olmayan,bekar ve ailesiyle yasayan biriyse.
Hayir, annesi gelememis isleri varmis, kendi tek gelmisti.Ailesi gelip taktı mı birşeyler size?
Ben de onun düğününde aynısını yaparım, daha fazla sorgulamam.Hanimlar merhaba. Benim sormak istedigim bir soru var. Yaklasik on bes senedir tanidiginiz ve nispeten yakin oldugunuz kiz arkadasiniz nikahinizda veya dugununuzde size hicbir sey takmasaydi ve bir dugun hediyesi bile almasaydi ne dusunurdunuz? Bu kisi ekonomik gucu de yerinde, calisan, borcu olmayan,bekar ve ailesiyle yasayan biriyse.
Sonrasinda evinize davet eder miydiniz mesela?konusmak bile icimden gelmiyor.görgüsüz derim, ve seni yeterince yakın görmüyor derim...
Sanirim oyle.. takiyi da gectim insan ufacik bır ev hediyesi de mi alamazdi.. gucendim ve sogudum..Bisey düşünmezdim. Her şey maddiyat değil bazı şeyler görgü meselesi.
Demekki arkadaşınızin böyle seyler de görgüsü yok.
kendi gelirse kabul ederdim ama kendim davet etmezdim...küsün demem ama bundan sonra ona göre değer verirsiniz...Sonrasinda evinize davet eder miydiniz mesela?konusmak bile icimden gelmiyor.
Hayir, annesi gelememis isleri varmis, kendi tek gelmisti.
Sonrasinda evinize davet eder miydiniz mesela?konusmak bile icimden gelmiyor.
Ben de onun düğününde aynısını yaparım, daha fazla sorgulamam.
Ayni seyi yapmayi dusunuyorum sayet o da evlenirse..
Zamaninda cok paylasimimiz oldu. Ozellikle ikimizin de calismadigi issiz oldugumuz donemlerde. Sonra calisma hayati baslayinca gorusme aralari uzadi ama aramizfa.kirginlio vs bisey kesinlikle yoktu. Sasirdim.Tuhaf bence. Maddi durumu yerindeyse alması gerekirdi. Çok samimi bir dostunuz mu bu her şeyinizi paylaştığınız? Öyle değilse önemsemeyin siz de onun dğününde takmazsınız
Sevdigim bir arkadasimdi, hatta bir donem en yakin arkadasimdi ve ufak da olsa bir hediye beklerdim. SasirdimBunu niye bu kadar dert ettiniz ?
Zamaninda cok paylasimimiz oldu. Ozellikle ikimizin de calismadigi issiz oldugumuz donemlerde. Sonra calisma hayati baslayinca gorusme aralari uzadi ama aramizfa.kirginlio vs bisey kesinlikle yoktu. Sasirdim.
Sevdigim bir arkadasimdi, hatta bir donem en yakin arkadasimdi ve ufak da olsa bir hediye beklerdim. Sasirdim
Hep böyle cimri miydi acep? Amaaan boşverin yaa, hayatınızda olan güzelliklere odaklanın siz.Zamaninda cok paylasimimiz oldu. Ozellikle ikimizin de calismadigi issiz oldugumuz donemlerde. Sonra calisma hayati baslayinca gorusme aralari uzadi ama aramizfa.kirginlio vs bisey kesinlikle yoktu. Sasirdim.
Sevdigim bir arkadasimdi, hatta bir donem en yakin arkadasimdi ve ufak da olsa bir hediye beklerdim. Sasirdim
Yalniz arkadasiniz ayip etmis. Ben de dugunlerdeki taki mevsuzunu bir nevi borc gibi goruyorum. Ama mesela fazla yakin olmadigim arkadaslarimin nikahina bile dugun hediyesi gitmis insanim. Arkadasim bana bir hediye bile almadi. Ustelik de o kadar iyi bilir ki zevkimi neleri sevdigimi..ben asgari ücretle çalışırken en yakın arkadaşım dediğim kişi evlendi yıllar önce. buldum buluşturdum bilezik taktım. geçen sene ben evlendim. çok iyi bir işi var eşinin durumu da çok iyi olmasına rağmen çeyrek almış gelmiş :)
ben de kırıldım ama yapacak bir şey yok, çok zor zamanlarda yanımda oldu sağ olsun. boş verin bence.
Kendine sonsuz comert. Kozmetik parfum kiyafet alisverisi asigi.. neyse yazdim bi kenara zaten. Icime de sogukluk girdi bi kere.Hep böyle cimri miydi acep? Amaaan boşverin yaa, hayatınızda olan güzelliklere odaklanın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?