- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
Mesela ozel degilse neden takmadiniz?
Mesele bir taki degil.. ve gelirken hic ozenmedi. Yukarida bir arkadasima yazmistim
Mesele bir taki degil.. ve gelirken hic ozenmedi. Yukarida bir arkadasima yazmistim
Cok iyi yapmissiniz o halde. Sirf akraba diye bizi zamaninda mutsuz etmis deger vermemis insanlar en ozel animizi paylasmayi kesinlikle haketmiyor. Biz de ayni bu tanima uyan yakin bir akrabamizi davet etmemistik ve nasil huzur buldum anlatamam.Benim en kötü zamanlarimda yemeye ekmeğin varmi diye sormayan bir kişinin sacma bir eğlencesine katkida bulunmak istemedim. Zaten istemeyerek gitmiştim (teyzemin hatrina).
Bence düğünde takilan taki verilen bir kredi. Vakti zamani gelince geri geliyor veya gelmesi umuluyor. Bende geri gelmesini ummadığım icin takmamaya karar verdim. Yakinda kendim evleniyorum... davetli listemde yok kendisi
Zaten suan yasadigim yerden baska bir sehire geldim evlenerek ve burada hic arkadasim yok. Tuhaf bir huzur duygusu icindeyim, kafam rahatvalla o zaman hak veriyorum sana boş ver başka arkadaş mı yok daha yeni evlenmişsin keyfine bak bunları takma bile
Olay aslinda taki da degil cok daha fazlasi ama konu basligi da tam ifade edemedi ve ilk aciklamam da az oldu. Kisaca ozetlersemBazıları görgüsüz falan demiş de kime göre neye göre görgüsüz?
Her şey maddiyat mı yani ? Madem o kadar yakınsınız. Manevi olarak yanınızda bulunması yeterli değil mi ?
Benim de 10 yıllık dostum var. Düğünüm de bir şey takmadı. Ki zaten Ben istemedim. Yanımda olması en güzel mücevherden daha değerliydi benim için. Yapmayın gözünüzü seveyim ya
Onemsememis zaten cok uzucu. Kilik kiyafeti bile ozensizdi. Ve ondan bir ay once evlenen baska arkadasimizin(ben gitmedim) dugunundeki resimlere baktim, bir de bana nasil geldigine. Insan sasiriyor. Onunla.boy bou dugin resmi dururken bizim sadece bir tane olan resmimizi siliyor. Ben de onu siliyorum..nokta.Benim ablamında abiminde düğününde kuzenler anne yarısı teyzeler bile bişey takmamıştı o da yetmeyip ortalığı karıştırmışlardı.Arkadaşınız çok ayıp etmiş sizde artık ona göre davranın bence kafaya takmaya bile değmez önemsese bi saksı çiçek alıp bile gelirdi bi şekilde.
Valla gelmek isteyecegini sanmiyorum cunku bi kez bile aramadi evlendikten sonra. Sadece iki kez mesajlastik o da uc bes satir. Evlenen arkadaslarina karsi hep tuhaf bir uzaklasma ve kimseye belli etmedigi bir kini vardi. Ben de nasibimi.aldim demek ki.Eğer maddi durumum olmasaydı bunu arkadaşıma üzülerek samimi bir şekilde söylerdim.düğün zamanları genelde çok önceden belli olur.en kötü şartlarda bile ufak bir hediye alır giderdim eğer altına param yoksa.düşüncesiz demekki.çok iplemezdim.ararda evime gelmek isterse gel derdim ama extra çağırmazdım
Çevre değişince arkadaşlıklar da değişiyor illa kiZaten suan yasadigim yerden baska bir sehire geldim evlenerek ve burada hic arkadasim yok. Tuhaf bir huzur duygusu icindeyim, kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?