Evet iste bunu deme geregi bile duymadi.. ve sonra da nikah resmimizi silmis acikcasi o davranisi benim icin son nokta oldu. Kendisi kaybetti. Burada herzaman gelecegi bir dosttan oldu.
Kesinlikle oyle. Yoksa onun takisi makisi beni ne zengin eder ne fakir eder. Hediyesi de eksik olsun. Gelirken bile ozenmemis. Artik bana anca uzaktan bakar. Bakar bakar kiskanir.Sizi önemseyenlere değer verin gerisini boşverin.
Anladığım kadarıyla siz çok değer vermişsiniz arkadaşlığınıza ama aynı değeri karşıdan görememek üzmüş sizi.
Bir açıklamaya bile layık görülmemek sizi incitmiş, takı filan bahane.
Sizi üzen hatır bilmezlik.
Mesela bu konudan bagimsiz , ayri bir kizlar grubumuz vardi, aramiz iyiydi dordumuzun o grupla. Iclerinden birinin cocugu oldu hediyemle gittim bebek gormesine. Ve o, bikac ay sonraki nikahima ayni sehirde yarim saatlik yoldan gelmedi. Sacmasapan bir bahaneyle. Neyse. Kim bana ne kadar deger veriyorsa bende de degeri o kadar artik..Sizi önemseyenlere değer verin gerisini boşverin.
Anladığım kadarıyla siz çok değer vermişsiniz arkadaşlığınıza ama aynı değeri karşıdan görememek üzmüş sizi.
Bir açıklamaya bile layık görülmemek sizi incitmiş, takı filan bahane.
Sizi üzen hatır bilmezlik.
Arkadaşiniz anlattiginiza göre hiç samimi gelmedi bana . Ben buna benzer şeyler gördügümde arkadasligimi bitirmiyorum özel planlarin içinde olmuyorum karşilaşirsak hiçbir sey yokmuş gibi sohbet edip ayriliyorum karşilasmazsak aklima bile gelmiyorlar. Kirmadan araya çizgiyi çekiyorum hak etseler de degmez kirmaya bence.Fazlasiyla var,varmis. Dugun ceyiz hazirliklarimi bile sormazdi ya da ben kosturuyorken hafiften kucumserdi ama uzerinde durmuyordum. Bahsetmiyordum fazla ki sanki gozune sokuyor gibi olmasin diye. Onun o sira hayatinda kimse yoktu ve her evlenen arkadasimizin arkasindan mutlaka olumsuz bir yorum yapiyordu. Benim de yapmistir kesin:)
Iste ben de kirmadan cizgiyi cektim. Ne aradim ne sordum. Ama o mesaj attiginda gayet eskisi gibi cevap verdim, sanki daha dun birlikteymisiz gibi. Ne zaman ki resmi sildigini gordum o zaman bitti icimde.Arkadaşiniz anlattiginiza göre hiç samimi gelmedi bana . Ben buna benzer şeyler gördügümde arkadasligimi bitirmiyorum özel planlarin içinde olmuyorum karşilaşirsak hiçbir sey yokmuş gibi sohbet edip ayriliyorum karşilasmazsak aklima bile gelmiyorlar. Kirmadan araya çizgiyi çekiyorum hak etseler de degmez kirmaya bence.
Ayni nikahta samimiyetimin neredeyse olmadigi ama sempati duydugum, gelip hicbisey takmayan baska bir arkadasima sirf gelmis oldugu icin bile sevindim. Neyse ben uzatmiycam. Duygularimi paylasan arkadaslar beni anladi.İlkokul ve çocukluk arkadaşım nişanımda ve nikahımda 50tl taktı. Alınmadım gücenmedim sonuçta altında takabilirdi. Aramızda 15 senelik arkadaşlık var :) Ben de onun nişanında 50tl taktım düğünün de de 50tl takacağım. Neden bana altın takmadı acaba diye hiç düşünmemiştim siz biraz maddiyata önem veriyor olabilir misiniz?
Mesela bu konudan bagimsiz , ayri bir kizlar grubumuz vardi, aramiz iyiydi dordumuzun o grupla. Iclerinden birinin cocugu oldu hediyemle gittim bebek gormesine. Ve o, bikac ay sonraki nikahima ayni sehirde yarim saatlik yoldan gelmedi. Sacmasapan bir bahaneyle. Neyse. Kim bana ne kadar deger veriyorsa bende de degeri o kadar artik..
brologcu Ben olsam o kuzenle birdaha gorusmem. Ha bir aile ortaminda karsilayinca normal konusurum o da ustunkoru, ama bana o kisi hicbisey ifade etmez. Boyle deyince de sanki maddiyatci bir soylem saniyorlar. Aslinda konu bambaska. Bizim de kizina altin taktigimiz bir akrabamiz bizim dugunumuze gelmedi ne annesi ne babasi ne kendisi. Laf olsun diye facebooktan kutluyor. Neyse yazdim bunlari..bu arada benim amcamin kizi dugunume gelmemisti, ki kendisini hic sevmem. Ailesi geldi ama.
İki yakın arkadaşlarımı çağırmıştım düğünüme biri ev hanımı diğeri çalışmıyor. Maddi güçleri yok haliyle hiç bişi takmamamış olmayalım diye zarfın içine para koymuşlar :) bir sürü ne olur kusura bakma evine hoşgeldine geldiğimizde telafi ederiz dediler öylede yaptılarHanimlar merhaba. Benim sormak istedigim bir soru var. Yaklasik on bes senedir tanidiginiz ve nispeten yakin oldugunuz kiz arkadasiniz nikahinizda veya dugununuzde size hicbir sey takmasaydi ve bir dugun hediyesi bile almasaydi ne dusunurdunuz? Bu kisi ekonomik gucu de yerinde, calisan, borcu olmayan,bekar ve ailesiyle yasayan biriyse.
Not: nikahimda cekildigimiz ve kendi sosyal medyasina koydugu resmimizi de birkac ay sonra silmis.
Bazi akrabalar var ya.. simdi bir dokun bin ah isit olacak, o yuzden susuyorum yoksa soyleyecek cok seyim var:)) boyleleri hayatimdan uzak olsa keske..Keşke benimki de gelmeseydi. Nikah boyu somurtup oflayıp poflayacağına gelmemesi daha memnun ederdi beni.
En son babaannemin vefatında karşılaştık, havadan sudan muhabbet edip bir daha görüşmedik.
Babam hiç yüzüne bile bakmadı onun hatta ben dedim baba cenaze evi yapma böyle, babaannem şimdi görseydi çok üzülürdü dedim ama dinlemedi.
Ben bu gibi durumlarda karşıdakinin hal ve hareketlerine göre davranıyorum. Gerçekten iyi niyet varsa umursamıyorum.
Kötü niyetlileri zaten çıkartıyorum hayatımdan. Allah ' a yakın bana uzak olsunlar diyorum.
Oysaki benim ailem o sehirde ve herzaman bir ayagim orda olacak.. eger zihniyeti buyduysa. Ama ben de ne yaptim, ailemin yanina gitmistik birkac gunlugune, onu ne aradim ne sordum. O da sosyal medyadan gordu geldigimi hicbisey yazmadi. Ohhh cok mutluyum. Ayrica cok kiskanctir evet.İki yakın arkadaşlarımı çağırmıştım düğünüme biri ev hanımı diğeri çalışmıyor. Maddi güçleri yok haliyle hiç bişi takmamamış olmayalım diye zarfın içine para koymuşlar :) bir sürü ne olur kusura bakma evine hoşgeldine geldiğimizde telafi ederiz dediler öylede yaptılar
Senin duruma gelecek olursak bir gün yollarınızın ayrılacağını önceden düşünmüş olmalı ki bu yüzden taktığı altın geri dönmeyeceği için gerek duymamış :) aynı şey ev hediyesi içinde geçerli. Uzun yıllar arkadaşmışsınız üstelik ya seni kıskanmış ya da sandığın kadar iyi biri değil.
Peki o ne zaman sildi fotoları? Ailenin yanına gitmeden önce mi sonra mı?Oysaki benim ailem o sehirde ve herzaman bir ayagim orda olacak.. eger zihniyeti buyduysa. Ama ben de ne yaptim, ailemin yanina gitmistik birkac gunlugune, onu ne aradim ne sordum. O da sosyal medyadan gordu geldigimi hicbisey yazmadi. Ohhh cok mutluyum. Ayrica cok kiskanctir evet.
Nasıl aklınıza gelmedi.. Eli boş gelmesi de ayıp.. 40 lık bebekle şehir değiştirebiliyor da otogarda büfelerde bile hediyelik eşyalar satılıyor..
Peki o ne zaman sildi fotoları? Ailenin yanına gitmeden önce mi sonra mı?
Hanimlar merhaba. Benim sormak istedigim bir soru var. Yaklasik on bes senedir tanidiginiz ve nispeten yakin oldugunuz kiz arkadasiniz nikahinizda veya dugununuzde size hicbir sey takmasaydi ve bir dugun hediyesi bile almasaydi ne dusunurdunuz? Bu kisi ekonomik gucu de yerinde, calisan, borcu olmayan,bekar ve ailesiyle yasayan biriyse.
Not: nikahimda cekildigimiz ve kendi sosyal medyasina koydugu resmimizi de birkac ay sonra silmis.
Eklenen not ile fikirlerim değişmiş olup şöyledir. Bu kız seni fena kıskanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?