- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
ben de ilk basta oyleydim, ama sonra sey dedim henuz acemi oldugum icin annem arabada bir arkadasımın olmasını uygun gormuyor, yanlıs bir hareket veya kaza yaparım veya dıkkatsizlk ederim senin zarar görmeni istememEvet yani çok fena.kizimin en yakın arkadaşı o kızda. Lisedeler henüz.
Kızıma söylüyorum arada ok de ama hergün olmaz biliyorsun senin içinde zor oluyor diye ama oda hayır demeyi bilmiyor. Birde yeni başladı araba kullanmaya o yüzden sanırım biraz hevesli.Belki bıkar
kendisi yaz bası gibi yurtdısına gidecek artık o zamana kadar nadir de olsa gorusecegim boyle tam ortada ve bedava otoparklı olan yerlerde. sonrası zaten ancak internet uzerindenBugün hiç araba sürmeye hevesim yok seninki ile gidelim deyin bakalım. İsteksiz olursa hiç buluşmaya gerek yok o tür insanlarla. Eğer sizi çok bunaltırsa ben bizi arkadaşız sanıyordum ama sen beni şoförün olarak görüyormuşsun diye sitem edin. Artık anlar herhalde.
Ah inan ki aynı şeyi düşünüyorum bende))ben de ilk basta oyleydim, ama sonra sey dedim henuz acemi oldugum icin annem arabada bir arkadasımın olmasını uygun gormuyor, yanlıs bir hareket veya kaza yaparım veya dıkkatsizlk ederim senin zarar görmeni istememannem milletin de basını yakma diyor falan demistim sanırım da oyle oyle vazgecmisti kız hatırlıyorum az cok
aynen aynen o zaman ise yarıyor kesinlikle :) ilkokul ve lisede annem/babam izin vermiyor tarzı mazeretleri sunmaktan utanırdık baska bir sey uydururduk ailemiz izin verdigi zaman, ama simdi ben 24 yasındayım canım istemedigi bir sey olunca direkt babam izin vermiyor diyip isin icinden cıkıyorum.. cok isime yarıyorAh inan ki aynı şeyi düşünüyorum bende))
Kızıma laf dinletebilirsem bikinca bunu söylesin iyi fikir))
benim sansıma hic boyleleri denk gelmedi valla, cok sayılıdır beni evden alıp bıraktıgı. bahsisi de valeyi de kart gecmiyorsa nakit geciyorsa nakit hesabı da ben oduyorum. sonradan odesiriz diyor cay kahve ısmarlıyor:))
arkadaslıgımı kesmeyecegim ama daha nadir görusecegim bundan sonra, ve onun bana yaptıgı sekilde davranmaya calısacagım basarabilirsem. ya da direkt herkesin dedigi gibi mazeret bulmak, direkt gecicem demek ya da eve donmeyecegim ugramam gereken bir yer var sen kendin donersin tarzı bir sey.Farkindasin durumun ne oldugunu ve ne yapilmasi gerektigini biliyorsun..arkadasligini kes
bahsis usulü degil de ucretli oldugu icin maalesef. vale bahsisi degil de otopark ucreti olarak geciyor cunku. standart bir tarife oluyor, ondan dolayı..Benim anlamadığım bu valelere illa ki bahşiş vermek zorunda mıyız arkadaş?
Adam zaten yaptığı işten parasını kazanıyor..
İstanbulda oturmuyorum ama senede bir gelirim.
Bir keresinde bahşiş bırakmadım diye cirkinlesmeler falan çok itici geliyor bana.
Dovecekti neredeyse..
Çok sinir olurum o yüzden bu konuya.
cok iyi yapmıssınız valla keske ben de oyle diyebilsem ama demek lazım sonra benim gibi sonunuz bdv oluyorEn son bi arkadasim bunu yapmaya calisti bana. disardaydik aciktim dedi ee senin odesmelerde birikti bi yemek ismarlarsin deyip hesabi kitledim. Boylelerine kibarlik yaramaz, yuzsuz olacaksin mecburen.
maddi sıkıntısı oldugunu sanmıyorum neredeyse her gun dısarıda yiyor, abisine simdi kac yuz bin euroluk dugun yapacaklar. dugun icin dikkat ediyor desem o da degil komik kacar cunku o rakamlar verdiklerinin yanında. genel tavrı bu. masraf olarak göruyor her seyı ve kitlenen kisi ben oluyorumSöylemeye çekindiği bi maddi sıkıntısı olabilir mi acaba??Caktırmadan böyle bi tutum sergileme ihtimali olabilir..
Yoksa genel tavrı mi bu ?
aynen ve de cok kırıldım kac senelik dostum beklemezdim yanihaklısın ben olsam bende böyle düşünürdüm .
cok iyi yapmıssınız valla keske ben de oyle diyebilsem ama demek lazım sonra benim gibi sonunuz bdv oluyor
Tabii guzel dusunmussun..zamanla anlicaktir yanlisini ama is isten gecmis olacak..arkadaslıgımı kesmeyecegim ama daha nadir görusecegim bundan sonra, ve onun bana yaptıgı sekilde davranmaya calısacagım basarabilirsem. ya da direkt herkesin dedigi gibi mazeret bulmak, direkt gecicem demek ya da eve donmeyecegim ugramam gereken bir yer var sen kendin donersin tarzı bir sey.
agzınıza saglık!! eskiden teklif ettigimiz seyleri bir daha goremiyorlar valla kendi ac gozlulukleri yuzunden. tabii ki ben ona teklif ederim evinin dibine bir yere gideceksek almayı bırakmayı vs ya da o tarz ama artık tovbe. kendisi bunu kazanc sanıyormus bugun de benzinden valeden yırttım diye dusunuyormus demekBazı insanlar emrıvakıyle yaptırdıkları seylerı kazanc sayıyor,fakat uzun vadede onlar kaybedıyor bence.Bır arkadasıma her gıttıgımde, artan parcalardan dıktıgım mınık gıysıler gotururdum kızı ıcın,bayılırdı.Bırgun ablasının kızı ıcın bırkac parca bıctırmeye geldı,ablası dıkecekmıs ıyı kotu...Gule konusa bıctık,sonra ne desın,ayyy ablam bunları ne zaman dıkecek,sen dıkıverırsın nolcak sankıValla dıkemem dedım,cocuklarım kucuktu bırde,yınede ıstesem dıkerdım,aklınca aptal yerıne koymasaydı Sonuc,kızına dıkecegım cıcılerı bır daha goremedı
yani valla is isten o okulda bulustugumuz gun gecti benim icin cunku cok ayıp etti, neredeyse sehirdısına gidecegiz yani nerede kaldı senin erkekligin o kadar her yere de benimle gidiyorsun bari o gun geliver. metroyla gelmis dusunup plan yapıp ki o gun benim arabayla gidelim. hala dusudukce sinirleniyorum. o gunden sonra zaten ben uzaklastım, bu hareketleri yuzunden.Tabii guzel dusunmussun..zamanla anlicaktir yanlisini ama is isten gecmis olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?