Çok ayıp etmiş.. O zaman siz de bir şeyine katılmayın.Ortak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini, herkesin bir pasta börek yapıp getireceğini söyledi.
Çeyrek taktıHerkes takısını yolla demıs o sıze ne taktı
Ortak arkadaşıma sormadığımı söylemiş, ben de öğrendikten sonra dikkat ettim iki üç kere sordum. Parasal manevi ne ihtiyacın varsa çekinme söyle dedim açık çek verdim. Yani daha ne yapayım canımı mı vereyimişlerin ciddiye bindiği dönemde bir şeye ihtiyaç var mı falan diye sormadıysanız ona bozulmuştur belki. evlenecek kişiler o süreçte dünyanın merkezi olduklarını zannediyorlar
Yalnız kimse seni bu sebepten davet etmedim diye açıklama yapmaz. Sadece davet etmez ve tepki verip, mesafe koymak veya umursamamak veya konuyu açmak senin seçimlerinden biri olur. Seni çağırmadım çünkü şöyle sebebim var diyecek kadar iletişiminiz düzgün olsa bunu yaşamazdınız zaten, açıkça konuşurdunuz. Ya sen ya o açardı konuyu ve hallederdiniz. Beni davet etmese bile bir sebep gösterip söyleyebilirdi bu ilginç bir beklenti değil mi? Açıklama yapacak kadar değer verse zaten davet ederdi.Bu iletişimsizlikler bana çok çocukça geliyor. Bir insana ben kötü biri miyim, bir hata mı yaptım niye böyle oldu diye düşündürtmektense "seni çağırmadım çünkü sınava çalışıyorsun gelemezsin diye düşündüm" bu benim düşündüğüm en masum bahane. Ama yine de bu sebeple olsa da o tercihi bana tanıması gerekirdi.
Zaten benim yazdıklarımı söylemez yüzünüze birşey uyduracak size inanmak düşecek ben ilişkiyi kesmem içimdeki yerini bı tık düşürürüm kısacası onu arkadascık yaparım lüzum olursa bir yere çağırırım menfaatime bakarım onunla ilişkim bu evreye gelir işime yariyorsa dururBen de normalde lafımı esirgeyemem hiç söylerim böyle bir durumda ama şimdi söylersem iyi ki çağırmamışız çirkefe bak densin istemiyorumhaklı iken haksız duruma düşmek istemem
ortak arkadaşa söyledikten sonra sormuşsunuz ona bozulmuş işteOrtak arkadaşıma sormadığımı söylemiş, ben de öğrendikten sonra dikkat ettim iki üç kere sordum. Parasal manevi ne ihtiyacın varsa çekinme söyle dedim açık çek verdim. Yani daha ne yapayım canımı mı vereyim
Yakın arkadaşı değilmişsiniz belli ki, o yüzden de kimse size niye davet edilmediğinizi açıklamak zorunluluğunda hissetmez.Ortak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini, herkesin bir pasta börek yapıp getireceğini söyledi.
Haklısınız bu açıdan düşünmemiştim. O yüzden konuyu hiç açmayı düşünmüyorum. Usulca mesafe koyacağım.Yalnız kimse seni bu sebepten davet etmedim diye açıklama yapmaz. Sadece davet etmez ve tepki verip, mesafe koymak veya umursamamak veya konuyu açmak senin seçimlerinden biri olur. Seni çağırmadım çünkü şöyle sebebim var diyecek kadar iletişiminiz düzgün olsa bunu yaşamazdınız zaten, açıkça konuşurdunuz. Ya sen ya o açardı konuyu ve hallederdiniz. Beni davet etmese bile bir sebep gösterip söyleyebilirdi bu ilginç bir beklenti değil mi? Açıklama yapacak kadar değer verse zaten davet ederdi.
Ortak arkadaş 25 kişilik bir whatsapp grubuna eklendiğini herkesin bir şey yapıp getireceğini söyledi. Sayı sınırı olduğunu düşünmüyorum.Sayı sınırı olabilir. Ama yınede kırılmakta haksız değilsiniz
Hep de en yakın arkadaşlara yapılır bu nedense.hiç şaşmaz.nerede bir amelelik varsa hemen size koşar ama bence tamamen hayatınızdan çıkartın.bunun açıklaması yok.engellemeden önce de güzel uzun bir mesaj döşeyin.Merhaba hanımlar,
Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?
Bozuldu bence. 1 sene önce yedigim ictigim ayrı gitmeyen kız arkadaşım yazmamaya, reels atmamaya ve fotolarımı hic begenmemeye basladı sebebini hiç bilmiyorum bunu farkettigimde bile yazmadım problem mi var diye mayamda yoktur sormak eger varsa gelir kendi konusur ama hicbir sey yaşanmadı sanıyorum ki.
Temmuzda evlenmis davette etmediben hikayelerini zaten izlemiyordum cok sonra gördüm acıkcası hic icerlemedim de üzülmedim de ya da ben mi gamsızım bilmiyorum zaten hicbir sey kalıcı degil insanlar mevsimliktir:)
Offff çok fenacagenelde kisileri silerek degil, kisilerin rutbesini dusurerek ilerliyorum. ama 3 sene sonra tekrar rutbesi yukselebiliyor bazi insanlarin. bence cogu insan icgudusel boyle davraniyor. bu yuzden sen beni uzdun, sen artik hayatimda yoksun gibi konusma yapmiyoruz. hayatta ne olacagi belli olmuyor durumunun icten icte farkindayiz. tekrar ayni insanla bir araya gelebilme ihtimalimiz oluyor, acik kapilar birakiyoruz.
cok cok zengin degilseniz insanlarla iyi gecinmek, muttefik artirmak mecburi bir ihtiyac gibi. hayatta kalmak icin, isleri daha kolay yurutmek icin insan iliskilerinde politikayi faydali goruyorum.
ben size karsi rutbe dusurmus bir insana, sizin de rutbe dusurmeniz gerektigi kanaatindeyim. dugune gitmeyin. hatta ceyregi arkadasla bile yollamayin. ama mutlaka borcunuzu odeyin. ben olsam araya adam sokmam, davetiye geldiginde mesajla, iban isterim, ceyrek parasini ibandan atarim. niye ibandan atarim peki? dugune gelemeseniz bile, isyerinde yanina ugrayip ceyregi verebilirdiniz ama rutbesi dustugu icin ibanla gecistirdiniz.
sonra kusersiniz, azalarak bitersiniz. birkac sene selamlasmazsiniz. sonra bakarsiniz 3 sene sonra ailecek gorusursunuz olmussunuz. hayat bu.
su yasadiklari hicbir sey. hakaret vs yoksa 5 sene sonra bir araya gelinebilir. buyutulecek bi durumlari yok. birkac aya niye kustuklerini hatirlamayacaklar.Offff çok fenaca
Bu kadar şeyden sonra Ailece görüşebileceklerini pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?