Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

Benim de bi arkadaşım yakın zamanda aynı böyle bişey yaptı bende konu açmayı düşünüyodum acaba açsam mı ya içim rahatlar belki hıncımı alırım

Benim de bi arkadaşım yakın zamanda aynı böyle bişey yaptı bende konu açmayı düşünüyodum acaba açsam mı ya içim rahatlar belki hıncımı alırım
Her yerdeler ama ben kabul edilebilir bir sebep bulunca rahatladım. Sebebin geçerliliğini ancak arkadaş kişisi doğrulayabilir ama ben kafamı susturdum yeterli.

Yaa konunuzu gasp etmiş gibi oldum. Kusura bakmayın.
AA demi Ktrmtm nin konusunu sabote ediyoruz
Senle de ılgısı yok benden ötürü
Acaba bu sebepten ban yıyor muyuzbanlamayın nolur yarın köye Gıdıcem sıkılırım

Hala çağırmadı diyorsunuz, düğün ne zaman peki? Ben takı takmak zorunda olduğum ama düğününe gitmediğim birinin iban numarasını istemiş, çeyrek parasını oraya atmıştım. O da beni parayı aldıktan sonra engellemişti ama kendime olan saygımdan o düğüne gitmedim. İyi ki de gitmedim. Yine olsa yine gitmezdim.

Yaptigi cok ayip husumetiniz varsa vr orada olay çıkaracak haliniz yoktu bunu bahane etmis dugune gitmeyin gudersenizde 100 tl takin gecin

Olsun böyle şeyler, böyle zamanlar en yakın arkadaşlarınızın kim olduğunu gösterir insana. Size kim ne kadar değer veriyorsa sizde o kadar değer verin. Onun takmadığı gibi sizde takmayarak düğününe bir yabancı gibi gidip görevinizi yerinize getirebilirsiniz.
Sizin yerinize koyuyorum kendimi bende alınırdım. Ama o kişiyle gerçekten samimiysem alınırdım. Çünkü gerçekten çok arkadaşım var. Ama hepsi yakın değil samimi değil. Ona göre değerlendirme yapmak lazım.

Gerçekten yakın mıyım diye kendimi çok sorguladım, hissettiğim acaba diğerlerini çağırdı beni çağırmadı kırılganlığı mı, sadece beni çağırmadı kırılganlığı mı yoksa beni neden çağırmadı belirsizliği mi düşündüm etraflıca. Gözümde oldukça karardığı için dürüst bir cevap veremedim kendime. Ama şunu iyi biliyorum zaten o beni hayatından uzaklaştırmış ben de onu usulca uzaklaştıracağım. Tıpkı onun yaptığı gibi yüzüne gülüp iyi davranacağım ama benim için tanıdıklar listesine alınmış olacak.

Bazı insanlara aynalama yapmak lazım alma-verme dengesinde kalmak için. Ekstra tepki göstersem serzenişte bulunsam yine ben çok vermiş olacağım. Bence hiç gerek yok.

Evet bende onu demek istedim. Çok yorum yapmışlar yok engelle yok düğününe gitme. Bence gerek yok, davet ederse düğününe bir yabancı gibi git. Sonrasındaki mesafeni koyacaksın zaten.

Böyle durumlarda sanki evlenen eleniyor gibi oluyor, kalan bekarlar kendi aralarında devam ediyorlar sanki. O sizin sevmediğiniz şahıs bekar mı?

Her yerdeler ama ben kabul edilebilir bir sebep bulunca rahatladım. Sebebin geçerliliğini ancak arkadaş kişisi doğrulayabilir ama ben kafamı susturdum yeterli.
sonuç ne oldu

Sonuç hala davet edilmedim, bakalım. Düğüne 2 hafta var. Bride'a çağırmamasını tartışmalı olduğum kızı çağırmasına bağladım gerginlik istemediği için beni çağırmamıştır diye düşündüm. Düğüne de çağırılmazsam sebebine dair bir fikrim yok. Aklıma sadece tartışmalı olduğum kızın beni arkadaşıma kötülemesi geliyor sadece.

Tüm kuruma davetiye dağıtırken bana da ayrıca verdi. Ben gülerek hayırlı olsun dedim, küsme emaresi göstermedim.
Ayrıca verdi derken nasıl ayrıca?Nasil bi tutum sergiledi ki ayrıca diye bi kelime kullandin?

Alındığını belli etmemen bence çok iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…