öyle biseyi sana sormaya cesaret ettiginde sende esinin sana yaptigini söylemeye cekinme o zaman
yani size ne sunulduysa bi kulp takiyorsunuz
demek ki cözüm aramiyorsunuz kusura bakmayinda !
bi arkadas on keredir dürtmeyi kaldir diyor ayarlarindan ama okumuyorsunuz bile yazdigini ... neyse...
ben face de kuzenimi dürttüm.
o geri dürtmedi, karşılık vermedi yani.
ben yeniden dürtmek istedim, face izin vermedi.
"son dürtmenize yanıt verilmedi" diye uyarı geldi ve yeniden dürtemedim kuzenimi.
Tekrar tekrar yazıyorum dürtme kaldırılamıyor gizlenemiyor sadece sınırlandırılabiliyor ortak arkadaşlarımız olduğundan dürtebiliyor
Ben daha önce o adamın dürtmesine cevap vermeyip eşim görmesin diye çarpıdan kapattığım için tekrar dürtebiliyordu
Fakat geçen gün en son dürtmesinde hem arkadaşım hem eşi dürttü bende eşim ikisini de görürse kızmaz belki diye dürtmesini çarpıdan kaldırmadım
Öylece duruyorlar sayfamda seni dürttüler diye ben o dürtmeleri kaldırmadığım ve geri dürtmediğim için tekrar dürtemiyorlar
Yani benim bulduğum çözüm bu!
Anlamak istemeyenler şimdi anlayın lütfen!
10 Aylık evli 2.5 aylık hamile bir arkadaşım var geçen ay ona gezmeye gittim dönüşte eşi beni minübüse bindirdi.
Minübüs gelene kadar muhabbet ettik havadan sudan.
Geçen gün bi baktım facede arkadaşım ve eşi beni dürtmüşler bende geri dürttüm
Arkadaşımla telde konuşurken beni dürtmüşsünüz Aliyle beraber dedim
Biraz şaşırdı sanki haberi yok gibiydi hıı doğrudur falan dedi
2-3 gün sonra sadece eşi dürtmüş
Ertesi gün yine dürtmüş
Ben dürtmediğim halde ısrarla dürtüp duruyor
Engellesem arkadaşım görür neden engelledin diye sorar diye yapamıyorum
Napıcam bilemedim eşim görse kızar ayrıca adam listemde ekli bile değil
Gizlilik ayarlarından dürtmeyi de gizleyemiyorum
Siz bi akıl verin nolur ne yapmalıyım?
Kuzeniniz dürtmenizi kaldırmadığı ve ya geri dürtmediği için tekrar dürtemediniz!
dürtmeyi nasıl kaldırıyorsunuz:26:misal arkadaşım beni dürtmüş,ben onu dürtmeden ,dürtme ortadan kalkmıyor başka seçenek yok
ben de gerçekten dürtüyor zannettim
bu feysten dürtünce ne oluyor sil gitsin o zaman
Sende kendi eşinin face adresinden adamı dürt...bakiim nasılmış elalemin hatununu dürtmekk..:))))) töbe töbeee Allahım mübarek gün başımıza gelene bak:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?