- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
En son eşiyle beraber dürttüler ve dürtmeleri kaldırmadım duruyorlar şimdilik böyle bekliyorum
Eşim görürse kızmaz sanıyorum çünkü ikisi beraber dürttü
kesin o arkadaşının hesabındaki dürtmayi de o yapmıştır. çünkü arkadaşınla konuştuğunda sesi gitti geldi sanki haberi yok tarzında şeyler demişsin
o kişiyi niye engellemiyorsun
neden engellemiyorsun:26:
engelledim diyelim arkadaşım kocasının facesine girip beni aradığında bulamaz da kendi facesinde bulursa engellediğimi anlayınca ben ne cevap vericem
engelledim diyelim arkadaşım kocasının facesine girip beni aradığında bulamaz da kendi facesinde bulursa engellediğimi anlayınca ben ne cevap vericem
Her ihtimali düşünüyorum işte
böyle densizler çıkabiliyor maalesefadamı engelleyin,mesafeli davranın,eşiniz olmadan da o çiftin evine gitmeyin.arkadaşınızla yalnız görüşün.en temizi bu bence kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?