- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum açaba deyip size açmaya karar verdim . Örnek konuşmalar ;
O : benim eşim beni hep ailesine ezdirir ama x (benim kendi eşim) seni hiç ezdirmiyo ne güzel. .
Ben : yok canım bizimde sorun yaşadığımız dönemler oldu ..
Başka bir gün :
O : benim eşim hep maç izliyor ama seninki ne güzel x in hiç maç kültürü yok..
Ben : yok canım onunda başka alışkanlıkları var her insanın olduğu gibi..
Bugün ku konuşma :
O - senin eşin ne iyi , geçen hafta markette gördüm o beni görmedi ama dikkatimi çekti yani bayanlarin yüzüne dahi bakmıyor. . Hiç gözü dışarda değil ne güzel. . Ama benimki öyle mi , bu şehirdeki tüm kızları süzmus tür kesin..
Ben - evet o huyu öyle sağolsun. ..
Artik diyecek bişey bulamıyorum konuyu sürekli değiştirmeye çalışmaktan yoruldum hep x diyor abi filan da eklemeden.. ki eşim ondan büyük. . Arkadaşımı seviyorum iyi bir kız ama sıkıldım artık bu muhabbetten.. Sürekli x çok iyi x çok iyi..
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Ben gözü var doye bi cümle kurmuş muyum ya .. hayret bişey sıkıldım ne yapabilirim doye sormuştum. .Kesin eşinde gözü var bak. Kaçır eşini ondan.
Hey Allah'ım yarabbim.
Bu diyaloglar arkadaşlığın gerektirdiği diyaloglar yahu!
Arkadaş olmayın kimseyle madem.
Selam naber, hııı Allah iyilik versin deyip ayrılın..
Ben de bu tarz konuşmalar yaparım arkadaşımla o da senin eşinin de bu özelliği iyi
hepsinin eksisi artısı farklı bacım. seviyor seni takılma der gülüşür geçeriz.
Kimsenin kocasında gözüm yok!
Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum açaba deyip size açmaya karar verdim . Örnek konuşmalar ;
O : benim eşim beni hep ailesine ezdirir ama x (benim kendi eşim) seni hiç ezdirmiyo ne güzel. .
Ben : yok canım bizimde sorun yaşadığımız dönemler oldu ..
Başka bir gün :
O : benim eşim hep maç izliyor ama seninki ne güzel x in hiç maç kültürü yok..
Ben : yok canım onunda başka alışkanlıkları var her insanın olduğu gibi..
Bugün ku konuşma :
O - senin eşin ne iyi , geçen hafta markette gördüm o beni görmedi ama dikkatimi çekti yani bayanlarin yüzüne dahi bakmıyor. . Hiç gözü dışarda değil ne güzel. . Ama benimki öyle mi , bu şehirdeki tüm kızları süzmus tür kesin..
Ben - evet o huyu öyle sağolsun. ..
Artik diyecek bişey bulamıyorum konuyu sürekli değiştirmeye çalışmaktan yoruldum hep x diyor abi filan da eklemeden.. ki eşim ondan büyük. . Arkadaşımı seviyorum iyi bir kız ama sıkıldım artık bu muhabbetten.. Sürekli x çok iyi x çok iyi..
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Hic aklima gelmeyecek olan seyleri kk'da goruyorum galiba.
İnsan esinin ovulmus olmasindan nasil, hangi dusunceyle rahatsiz olur ki?
Kaldi ki kalbinin guzelligine inandiginiz bir insanin ovmesi onun adina uzucu olsa da sizi hic ama hic rahatsiz etmemeli.
Ben olsam arkadasim nicin bu kadar mutsuz da esini esimle kiyasliyor diye dertlenirdim illa dert edineceksem.
Arkadasimin mutsuzlugundan rahatsiz olurum.
Sürekli onun mükemmel oluşunu dinlemek sıktı diyelim. .Hic aklima gelmeyecek olan seyleri kk'da goruyorum galiba.
İnsan esinin ovulmus olmasindan nasil, hangi dusunceyle rahatsiz olur ki?
Kaldi ki kalbinin guzelligine inandiginiz bir insanin ovmesi onun adina uzucu olsa da sizi hic ama hic rahatsiz etmemeli.
Ben olsam arkadasim nicin bu kadar mutsuz da esini esimle kiyasliyor diye dertlenirdim illa dert edineceksem.
Arkadasimin mutsuzlugundan rahatsiz olurum.
Biri öyle bişey yazdı ya anlamadan dinlemeden vurun Abalı ya..Yok canım öyle bir derde düşecek içten insan mı kaldı?
Kesin kocamı beğeniyor, göz koydu derdine düşülmeli önce.
Erkek kıtlığı var çünkü.
Arkadaşım mutsuz, bu konuda üzülüyor diye onun için üzülmek...
Kaldı mı öyle insanlar?
Hemen etiket gözü var eşimde. Ve ne yapmalıyım acillll kocam elden gidiyor!!!
Evet bende kötü bi şeyler anlatmayı düşünüyorum zaten..ben bu tip hareketleri doğru bulmuyorum
bu tip duygular ne samimiyette olursa olsun dile getirilmemeli bence, kendi içinde yaşanmalı
eşinizde gözü olduğunu düşünmüyorum ama size fazlaca imrendiğini düşünüyorum
ve açıkçası durum bana tehlikeli göründü
fazlaca imrenme insanın bir süre sonra yani imrenen insanın canını yakar
ardından da gerçek kıskançlığa dönüşebilir
böyle olursa üzülebilirsiniz
eğer mutlaka görüşmek istiyorsanız, söyleyin eşinize onun yanında size biraz mesafeli davransın
siz de ona eşinizle, evliliğinizle ilgili olumlu bir şey anlatmayın
Ben gözü var doye bi cümle kurmuş muyum ya .. hayret bişey sıkıldım ne yapabilirim doye sormuştum. .
Kaldı ki gözü olduğunu düşündüğüm kadın hakkında da iyi bi kalbi var işi olsa koşar giderim diyecek halim yok herhalde. .
Ya ben Türkçe Eğitimi aldı isem siz ne okudunuz acaba merak ediyorum. .
Evet bende kötü bi şeyler anlatmayı düşünüyorum zaten..
O kadar iyi hisler beslediğiniz bir insanın dertleşme anlamında sizinle kurduğu diyalog,
içinize neden bu kadar dert oldu o halde?
Bir de madem eşini çok övüyor, evet öyledir sağolsun demek yerine.
Benim eşimin de şu huyu hoş değil canım erkek işte hepsinin bir eksisi var emin ol.
Takma kafana de geç..
İçine dert etmen ve eşinle olan yaş farkına, hitabına dikkat çekmen düşünceni açık ediyor canını sıkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?