Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..
tedbiri elden bırakmamak nedir hanımlar ne diyorsunuz Allah aşkına... çocuk mu karşımızdaki yapacağı varsa yapar zaten... kendine güvenmeyen kadın söylemedir bu...
Bende dogruyu soylemek gerekirse kotu bir niyet gormedim. Eger kotu niyeti olsa sizi kocanizdan soguturdu. Ama arkadasinizin yaptigi yorumlari benim kiz arkadasim yapsa ben gurur duyar ve sukur ederdim. Eger esine sulaniyorsa, habire esini soruyorsa, esinle cok siki fiki olmaya alisiyorsa vs uzak dur derim. Ama bence kotu niyet yok.
Bedenen sana fikren eşine daha yakın galiba..
Allah korusun bu tür diyologları sevmiyorum başka muhabbet yokmuş madem rahatsızsınız ya usturuplu bir şekilde cevabını verin madem arkadaşınız alınacağını kırılacağını sanmıyorum.. Yada bıçak gibi kesin arkadaşlığınızı kadının şerrinden fitnesinden koru rabbim diye bir dua bile var
Her seferinde surekli boyle dialoglar oluyorsa rahatsiz eder bende arkadasima arada esiyle alakali iyi yorum yaparim ama abartmadan yani arkadasinizin bunu dusunemedigini saniyorum sadece kotu niyet degildir..
Bende arkadaşınızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eltim de bazen benim eşim için x abi çok olgun sorumluluk sahibi benimki öyle değil der, ya da x abi şöyle şöyle benim ki böyle der kayın biraderimle kıyaslar ama hiç aklıma kötülük gelmedi. Ki kötü niyetli değil. Bende eltime dışı seni içi beni der bak seninkinin de şu şu güzel yanları var benim eşimin yok derim.
Bence kuruntu yapmışsınız gibi geldi bana. takmayın kafanıza.