yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

Eşiyle ilgili sıkıntısı vardır. Örnek çift olarak görüp yorumluyordur. Art niyet görmedim.

sonucta arkadas arkadasa sorunlarından bahseder.. o imrenıyorsa konu sahıbının yapması gereken gerceklerı de söylemek :q

Evet ama inan bana bunu yapan çok az kadın var.
Hani bu nette herkes aşkitomla bilmem ne keyfi paylaşımları yapıp, 10 dk sonra
kavga ediyor evde vazolar uçuyor ya tam da o durum.

Barışma çiçeğini göster bak bana ne aldı diye.
Kavga sırasındaki hakaretleri gösterme..

Al sana mükemmel erkek..
Her erkeğin içindeki öküzü biliriz çok şükür..

Okuduk okuduk kk da bilinçlendik

Canım bence arkadaşının kötü bir niyeti yok eğer burdaki arkadaşların dediği gibi eşinde gözü olsa kimseye bakmıyor eşin diye söylemez tam tersini söyler aranızı bozmak için ama sürekli böyle kıyaslamalarından rahatsızsan aman canım bırakalım bu eşleri konuşmayı kendimizden konuşalım de güzel bir şekilde

ben sevgılıyken de evlendıkten sonra da hiç övmedım :q çok azdır övdüğüm, o da övmek degıl o an ki durumunu, hareketını söylemektır.. nazara da ınanırım .. hiç övmem
neyse o yani.. kendılerıne yapıyorlar işte.. tamam her şeyi ortaya dök demıyoruz
ama sevmedıgın huyları da söylemelı ınsan.. hiç sevmem sevgılı veya eşle ilgili yalanları..

Hele ben her fırsatta yerden yere vuruyorum
Hediye alsa da aman yarın kim bilir ne için ağlatacak kalsın derim hahaha

Okurken ben de art niyet sezmedim.. Evliliği iyi gitmiyor ve gerçekten çok bunalmış biri gibi geldi.
Siz bir kaç kötü bir şeyden bahsettiğiniz halde ona göre eşinden gördüklerinden daha makul bir durumsa yine gözüne iyi görünebilir, çünkü içinde bulunduğu duruma odaklanmıştır sadece..
Ama bu gerçekten çok sık oluyorsa, hal ve hareketinden bir şeyler sezerseniz haklısınız... Yani sıkabilir bir yerden sonra.

Madem iyi bir arkadaş olduğunu düşünüyorsun, esinin sana yaşattığı ve burada paylaştığın sorunlarını ona da anlat böylece hem mükemmel bir evlilik yaşamadığını hem de kendi eşinin kıymetini anlar.Sizi de ayrıca tebrik etmek lazım bütün yaşadıklarınıza rağmen mutlu aile profili çizdiğiniz için. Neyseniz o olun da nazar değmesin size.

Yoruma bak
Ne mal insanlar var ya..
Buradaki kadınların yüzde doksan i kıskanç yada kafayı yemis ..
Arada 2 tane akıllı çıkıyor az da olsa sırf onların mantıklı laflari için duruyorum zaten
Seninde gibi mallar çok ta tin..

bunda bir kötü niyet göremedim.. kendi eşini seninki gibi huylarda olmasını istiyor sürekli kıyaslama yapıyor ve bunu içinde tutamayacak kadar iyi niyetli bir insan bence siz fesat düşünüyorsunuz

Bu forumda bu terbiyesizlikle takilmazsaniz daha iyi olur. Yorumu yapan arkadas da cok hakli ayrica. Sizin hajaret etmeniz hakli oldugunu degistirmiyor. He bu arada canim cok kiskanciz, senin kocis cok iyi en muhtesem iliski sizin o yuzden asiri kiskaniyoruz napalim

Çok terbiyesizsin. Madem buradaki kadınların hepsi kafayı yemiş neden devamlı konu açıp fikir soruyorsun?

Eşinizin kötü yönlerini anlatın daha doğrusu oyleymis gibi anlatın kıskaçlar kesilmez bu dunyadan

Ya bu ne kıskançlık Allah aşkına kadın aslında size derdini açıyor eşinizi gözüne kestirdiği filan yok bu ne şüphecilik. O da eşinin öyle olmasını istiyor ne var bunda siz kendinize mi güvenmiyorsunuz, eşinize mi hatta fırsatını bulsa eşimi elimden alacak diye filan düşünüyorsunuzdur herhalde ama çok saçma biz de arkadaşlarımızla konuşuyoruz mesela bir arkadaş var işyerinde eşi camları siler, elinden yemek gelir temizliğe yardım eder, konserve bile yapıyor ayy ne güzel yaa yemek yapan adam deriz, ya da benim eşim için derler aynı kampüste çalışıyoruz yemepe giderken elimi bırakmaz eldiven atkını giy der kaç kere arar kızlar da maşalllah bizimkiler düşünmez der ne yani eşimde gözleri mi var ben de dert yanıyorum bazen onlar da hiç aklımıza bile gelmez. İlginç.

Arkadaş buradaki eski konularına göre yorum yapmış ne var bunda bu kötü kelimeyi kullanacak.
Zaten kimsenin evliliği dört dörtlük değil, illa pürüzler olabilir bunu demiş saygısızlık etmemiş sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…