- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Bu forumda bu terbiyesizlikle takilmazsaniz daha iyi olur. Yorumu yapan arkadas da cok hakli ayrica. Sizin hajaret etmeniz hakli oldugunu degistirmiyor. He bu arada canim cok kiskanciz, senin kocis cok iyi en muhtesem iliski sizin o yuzden asiri kiskaniyoruz napalim
Çok terbiyesizsin. Madem buradaki kadınların hepsi kafayı yemiş neden devamlı konu açıp fikir soruyorsun?
Arkadaş buradaki eski konularına göre yorum yapmış ne var bunda bu kötü kelimeyi kullanacak.
Zaten kimsenin evliliği dört dörtlük değil, illa pürüzler olabilir bunu demiş saygısızlık etmemiş sana.
İki kez kib yaptım.Sanırım Kazen sitedeydi,Mune olsa iki satır yazardı.
Darp var,hakaret var.Eşinin saygısı yok.Neyini kıskanalım ?
Kadın eski konularını okusa kocasını başında taşır.
ben de tam buraya açtığın konuları görse bir daha kocandan bahsetmez diyecektim.....yazan olmuş ve ortalık karışmış
İki kez kib yaptım.Sanırım Kazen sitedeydi,Mune olsa iki satır yazardı.
Hatta ben olsam kendi adıma üzülürdüm evliliğim de ne sorunlar var ama arkadaşım evliliğime özeniyor diye. Çünkü ben de sorunlu dönemlerimde içime atıyordum millet eşin ne iyi deyince içten içe acıyordum kendime yalan değil yani.İki kez kib yaptım.Sanırım Kazen sitedeydi,Mune olsa iki satır yazardı.
Hatta ben olsam kendi adıma üzülürdüm evliliğim de ne sorunlar var ama arkadaşım evliliğime özeniyor diye. Çünkü ben de sorunlu dönemlerimde içime atıyordum millet eşin ne iyi deyince içten içe acıyordum kendime yalan değil yani.
Sanki kimsenin evinde sorun yok herkes musmutlu yok böyle bir dünya, o yüzden alınacak atarlanacak bir durum da yok.
Adam bir de "ölmeden gelme" demisti kendisine. Ve bu forumdaki kadinlarin tamami onu kiskaniyor.İki kez kib yaptım.Sanırım Kazen sitedeydi,Mune olsa iki satır yazardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?