yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

Bu forumda bu terbiyesizlikle takilmazsaniz daha iyi olur. Yorumu yapan arkadas da cok hakli ayrica. Sizin hajaret etmeniz hakli oldugunu degistirmiyor. He bu arada canim cok kiskanciz, senin kocis cok iyi en muhtesem iliski sizin o yuzden asiri kiskaniyoruz napalim :KK43:

Çok terbiyesizsin. Madem buradaki kadınların hepsi kafayı yemiş neden devamlı konu açıp fikir soruyorsun?

Arkadaş buradaki eski konularına göre yorum yapmış ne var bunda bu kötü kelimeyi kullanacak.
Zaten kimsenin evliliği dört dörtlük değil, illa pürüzler olabilir bunu demiş saygısızlık etmemiş sana.

İki kez kib yaptım.Sanırım Kazen sitedeydi,Mune olsa iki satır yazardı.:KK70:
Darp var,hakaret var.Eşinin saygısı yok.Neyini kıskanalım ?
Kadın eski konularını okusa kocasını başında taşır.

Aynen..
Bir de anlatıyorum yine de mükemmel buluyor diyor.
Biz de yedik hee gülüm heee:cool:

sizde rahatsız olmasaydınız bu durumdan buraya konu açmazdınız sanırım hepimizin aklından geçen sizinde aklınızdan geçmişki burdasınız.sizin ailece görüşmelerinizi bilemem ama aynısını çok yakın bir tanıdığım yaşadı ordada erkek olan karısını beğenmez öbür bayanı över dururdu bu böyle başladı 2 erkek bayanlarrdan daha samimi olmasına rağmen o bayanı öven erkek derdi olduğunda erkeği değil kadını arardı.sonunda adamın karısı çıldırdı eşinin davranışlarına karşı 2 çifte boşandılar dedikodularda cabası.gözümle görmediğim için asla suçlayamam.kısacası ben sizede aynı şey olur asla diyemem ama kırmadan arkadaşınızı anlatabilrsinz rahtsz olduğunuzu

Hatta ben olsam kendi adıma üzülürdüm evliliğim de ne sorunlar var ama arkadaşım evliliğime özeniyor diye. Çünkü ben de sorunlu dönemlerimde içime atıyordum millet eşin ne iyi deyince içten içe acıyordum kendime yalan değil yani.

Sanki kimsenin evinde sorun yok herkes musmutlu yok böyle bir dünya, o yüzden alınacak atarlanacak bir durum da yok.

Hatta ben olsam kendi adıma üzülürdüm evliliğim de ne sorunlar var ama arkadaşım evliliğime özeniyor diye. Çünkü ben de sorunlu dönemlerimde içime atıyordum millet eşin ne iyi deyince içten içe acıyordum kendime yalan değil yani.

Sanki kimsenin evinde sorun yok herkes musmutlu yok böyle bir dünya, o yüzden alınacak atarlanacak bir durum da yok.

Yani.Kimsenin ilişkisi mükemmel değil ki.Mükemmel insanlar da değiliz hiçbirimiz,aksini iddia eden olur mu bilemem tabi.
Tartışma da olur,yeri gelir kavga da...Ama alenen paylaşılan konular varken mükemmel profili çizmenin de anlamı yok.

Hey allahim elestirilere acik olmayanlar neden konu acar anlamam. :KK12:

Adam bir de "ölmeden gelme" demisti kendisine. Ve bu forumdaki kadinlarin tamami onu kiskaniyor.

Arkadasinin art niyetli oldugunu dusunmuyorum senin de dusundugunu sanmiyorum, kocmda gozu var tarzinda bir cumleniz yoktu. Hosunuza gitmemis eslerin karsilastirilmasi.
Acikcasi ben yapmam yapilmasini da sevmem, at yaristiriyor gibi. Ya da annelerin bak komsunun cocugu Odtu genetik kazanmis sen gittin Ankara Hukuk kazandin demistim sana sayisal sec demesi gibi .. belki cocuklugumda cok kiyaslandigim icindir, icimde bir yaradr bu kiyas :D
Asiye nasil kurtulur filmini aklima getirdi son yazdigim cumle :D

ben de böyle bır sorun yaşadım örnek olması açısından yazıyorum.
bır arkadaşım senın eşin sana karşı çok ıyı benımkı boyle değil. senınkı çok anlayışlı benımkı değil. bak senınkı sana ev işlerinde yarım edıyor benımkı boyle degıl sürekli bır kıyaslama halındeydıcama ben bışey çakmadım arkadaşlıgımız devam etti.
sonra bır yılbaşı gecesı evımızde verdiğimiz davette yegenım bır arkadaşım ve onlarda geldi. saat tam 12de eşler bırbırıne sarıldı gerıye dogru saydı hopladı zıpladı bızde oyle ama bu kocasıyla sarılmak yerıne kocasına dur bı sunlara bakalım dıye bizi izledi
kocama karşı sonra fazlaca ilgili olmaya başladı bır bayan olarak anlarsın bakışları hal hareketleri yegenımınde farketmesı ve benımde süpelenıp ama konduramamla kesinleşti. kızın yaptıgı bır yanlışla onuda bahane edip kustum barışmaya cabaladı ama barışmadım.

sende bu raddeye gelme dıkkat et saman altından su yurutmesın

İmreniyordur belki sen o kadar samimiysen tanirsin arkadaşini az çok bana da hep arkadaslarim eslerini over tam tersi :-) demek ki iki türlü de rahatsiz edici

gayet normal bence . kötülüğünüze konusmuyo ki ne guzel eşinizi övüyor .içten pazarlıklıda değil kendi eşinin acıklarınıda söyluyor. sizi yakın görüp kendi esinin eksikliklerini paylasıyor sizin mutlu olmanız ıcın sebepler soyluyor .ayrıca eger ki dediginiz gibi yakın arkadasınızsa esinize abi dememesinde bı art nıyet yoktur .bence böyle suphelerle arkadaslıgınızı yıpratmayın .

hiç ona senin eşin nasıl biri diye sordun mu ?
ama içten olarak, kıyaslama anlamında değil, bilmek için

arkadaşın eşinin özelliklerini nerden biliyor ki, demek ki sende sürekli anlatmışsın.

Bende mesak ettim niye ceza aldı diye sonuna kadar okudum konuyu mal oluyorum bu durumda ne mutlu bana

komşum var.meraklıdır biraz.kocanı gördüm hiç kafası yerden kalkmaz.yok senin kocanla hiç tartışma sesinizi duymuyorum .benimki bar bar bağırır der.senin kocan içki içmiyo ne güzel benimki getirmiş yine bi şişe der .hep kıyaslar yani.bende güler geçerim.dur ben bi şüpheleneyim ondan.

Back
X