yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

Uff kimse kimseyi tanimiyor etmiyor, actiginiz her konuda evliliginizdeki sorunlari yaziyorsunuz, sonra da bu konuyu aciyorsunuz. İnsanlarin verdigi tepkiler cok normal. Demek ki ya disarda rol yapiyorsunuz ya da burada.

Hicbir kiskanclik yada esinde gözü olma durumu sezmedim. Kendi derdinden yakinirken senin sansli olduğunu ima etmiş her defasinda. Ne var ?
Ek olarak çok doğru yorumlarda bulunan uyelerle-dogru yorum yapmasalar bile- konuşma tarziniz hic hoş değil. Koca kadinsiniz insanlara mal diye hitap ediyorsunuz, kimse sizi bu tavirlarla ne bu sitede ne reel hayatta takmaz, sevmez birakin kiskanmayi..

Son düzenleme:
Ne kdr cok kiyaslamis esinizi esiyle cok abartmis ! kotu niyetlimi iyi niyetlimi cozemedim acikcasi gunahini almayalim kadin cagizin ! belkide sorunlari oldugu icin sizinle paylasmak istemistir ve karsilastirma yapmak istemistir !

Bence seni boyle dusunduren baska seyler var hi?

Son düzenleme:
Yapicagin bir sey yok, bence esine kotu gozle bakmiyor.

PS: kiz gene mi banlandin. Su insanlarla kavga etmemeyi de bir ogrensen varya karmakarisik.

Belliki eşi ile sorunları var sizin evliliği nizi görüp özeniyor. Üzüldüm arkadaşın adına.

Benimde bir arkadasim var,boyle hep kiyaslar.benim esimi yuceltir.ama kirk yil dusunsem aklima gelmez gou oupp olmadigini.cunku arkadasimi taniyorumsizde tanirsiniz.benim arkadasim cokmutsuz.esihep hakaret eder,kufur eder,kizlara bakar,aldatmissta,hic harclik vermez,sorumsuz yani...bu nedenle benim esimide bilsigi icin hepsoyler.op basina koy arkadasim der..,kim bilir senin arkadasinda ne sikintilarin karsiliginda soyluyor...mesela markette basini egerek yurumesini taktir etmis.cunkukendi bu durumdan muzdarip.esinden razi degil,l.....hani bircocuk dusunun annesi yok,anessi olan arkadasini hep inceler ya aYnen oyle birdurum cnm

ben esler hakkinda konusulmamasi taraftariyim, bilhassa karakter ozellikleri.. benim icin mahremdir..
kadinin kotu niyeti oldugunu sanmiyorum.. oyle yapmasa daha iyi tabi de demek bunalmis..

nazar etme nolur calis senin de olur! de ve bu kadini evinden uzak tut. seninle esini kiskaniyor hic ama hic hazetmem boyle seylerden, hep burnuma kotu kokular gelir nedense

nasıl yani, mukemmel? sen eşinde sevmedıgın huyları ve hareketlerını arkadasına anlattıgında
inanmıyor mu anlamadım?
yok canim kesin anlatiyordur da,
olmeden gelme demesi, dayak atmasi falan arkadasina tatli geliyordur. ondan mukemmmel diyordur yani

Sadece arkdasnla gorus sende madem cok sevdigin ailecek gorusme. Arkadsinlada nadir görüş yani bu devirde baldiz enisteye kaciyo arkadasmi arkadasnn esine bakmasin hayrett

Karisik yine ortaya karisik sov yapmis :)
Ama verilen cevap oyle onu anlatiyo oyle cuk oturmuski dellenmis yani kabullenemeyip.
Zaten konuyu acmasinin sebebide icten ice bastiramadigi duygular.Kocasinin nasil bi adam oldugunu biliyor yoksa maksat kendi icinde onu kusursuz gostermek burda onay almakti.Onu da kk hatunlari yemedi :)

Bir insanın aslında kötü olduğunu biliyorsak ve etraftan da çok iyi zannediliyorsa bu durum sinir bozucu olabiliyor .Belki de alttan alta sinirinizi bozan budur .

Reactions: anu
yanlış anlaşılcak birşey deil aslında..senin kocanda gözünün olması gibi bir durum sözkonusu deil...kendi eşinde olmasını istediği özellikler senin eşinde var.bunuda dillendiriyor..

Offff Kanka yine BAN yemişsin yaaaa....

işyerinde yakın bir arkadaşım ikinci çocuğuna hamile .Bir öğlen gel bana bilezik bakalım dedi .Kuyumcu kuyumcu gezdik .Doğum hediyesini sen seç ben alırım demiş kocası .Baktığı bilezikler en az üçbin lira idi ve ben arkadaşım adına çok mutlu oldum .İşimiz bitince dedim ki herkese anlatma kocanı .Çok düşünceli bir kocan var .Benimki doğum yaptığımda hiç bir şey almadı .Kıymetini bil üzme adamı dedim.Bunda ne var .Kötü biri olsam kendi kocamı göklere çıkarır bir aldıysa on aldı derdim.

sen böyle söyleyince şöyle bir kendimi gözden geçirdim : ben de eşimin eve geliş saatine takıntılıyım
çevremde arkadaşlarımın eşlerinin çoğu öğretmen. dolayısıyla hep evdeler, çocuklarını birlikte büyütüyorlar diye imreniyorum. birkaç yakın arkadaşıma 'bir daha evlenirsem öğretmenle evlenicem' esprisi yapmışlığım var :)
burda kararı verecek olan sizsiniz, insanlar cins cins. kimin neyi ne için söylediğini anlamak zor. ama ben kötü düşünmezdim. belki de kıskanç olmadığımdandır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…