yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

Yok canım öyle bir derde düşecek içten insan mı kaldı?

Kesin kocamı beğeniyor, göz koydu derdine düşülmeli önce.
Erkek kıtlığı var çünkü.

Arkadaşım mutsuz, bu konuda üzülüyor diye onun için üzülmek...

Kaldı mı öyle insanlar?

Hemen etiket gözü var eşimde. Ve ne yapmalıyım acillll kocam elden gidiyor!!!

Samimiyet derecesine bagli olarak hanimlar daima boyle muhabbetlere meyilli bence.
Burada bile her konuda mutlaka ay benim esim oyle yapmaz ama.. ya da yaa benim esim sizinkinden beter.. gibi cumlelere mutlaka rastliyoruz.
Hic tanimadigimiz insanlara dahi bu muameleyi yapmiyorsak tanidiklarimizdan suphelenmek ya da abarttim diyelim daha basit bir ifadeyle rahatsiz olmak tuhaf geliyor bana.

Ben de boyle bir durumla karsilastim.
Niyetinden zerrece suphe etmek aklima gelmedi ama arkadasim adina uzuldum cunku bu kiyaslar mutsuzlugun habercisi.

ben de arkadaşının kocasında gözü olduğunu düşünmüyorum
ama gerçekten çok mu normal bir kadının sürekli kendi kocasını arkadaşının kocasıyla kıyas etmesi ve bunu açık açık söylemesi, davranışlarına olan hayranlığını dile getirmesi?
yani burada sağlıksız bir durum yok mu???

Yok...
Bu arkadaşlığın samimiyetine bağlı olarak ve insanın yapısına bağlı olarak değişir.
Benim arkadaşlıklarım mesafeli değildir samimidir mesela.
Eşli olarak görüşüp ev oturmaları yapıyorsak, birlikte dışarı çıkıyorsak samimiyiz demektir.

Ve ben bu arkadaşımla eşimin artısını da paylaşırım eksisini de, üzüntümü de mutluluğumu da..
O da aynı şekilde benle paylaşır..

Eşim geçenlerde bana onların yanında sürpriz yaptı, hediye aldı.
Arkadaşım da ne güzel düşünmüş dedi, küslüğü uzatmadığını bildiği bir konuda.
Benimki aynı evde 15 gün küs durur, seninki ne güzel uzatmıyor canım dedi.

Hiç rahatsız olmadım ve ne söyledim biliyor musun?

Canım benim senin eşin de maşallah ailesi için seni bir gün bile üzmedi.
Benimki beni ailesi için ne kadar üzdü biliyorsun.

Hepsinin eksisi başka, dört dörtlük olanı yok bunların dedim.

Ben de ona bazen seninki maşallah nazını çekiyor derim, gülümser o huyu iyidir çok şükür şusu olmasa diye ekler.

Bunlar arkadaşlığın, samimiyetin getirdiği diyaloglar..

İyi niyete inanmak lazım ki insanlarla güzel ilişkilerimiz olabilsin.

Bilemeyiz iyiniyetlimi kötüniyetlimi Ammaa ben olsam kıskandırdım ne yalan soyliyim ,eşimi başka birisinin daha beğenmesi bni rahatsız eder ..uzaklaştırdım muhtemelen ,

ben de arkadaşının kocasında gözü olduğunu düşünmüyorum
ama gerçekten çok mu normal bir kadının sürekli kendi kocasını arkadaşının kocasıyla kıyas etmesi ve bunu açık açık söylemesi, davranışlarına olan hayranlığını dile getirmesi?
yani burada sağlıksız bir durum yok mu???

Soru bana sorulmamis ama birkac cumle kurasim geldi.
Annem gencken aldatilmis bir kadin.
Abartisiz cok hos bir hanim.
Bir gun dedi ki "keske Rabbim azicik ekmegim olsaydi da normal bir adamla tatli tatli konusa koklasa yeseydim"
Ki annem asla bir baskasina bakacak kadin degil.
Bu hayal ettigi adam bir baskasinin esi de olabilir miydi?
Olabilirdi de eger etrafinda guzel bir evlilik gorseydi..

Hasili kelam arkadasim, mutsuzlugun psikolojisi cok ayri bence.
He ama su da var iste boyle herkesle her seyi paylasmamak lazimmis zira abi bile demiyor olmasidahi konu edilebilirmis.

Yok...
Bu arkadaşlığın samimiyetine bağlı olarak ve insanın yapısına bağlı olarak değişir.
Benim arkadaşlıklarım mesafeli değildir samimidir mesela.
Eşli olarak görüşüp ev oturmaları yapıyorsak, birlikte dışarı çıkıyorsak samimiyiz demektir.

Ve ben bu arkadaşımla eşimin artısını da paylaşırım eksisini de, üzüntümü de mutluluğumu da..
O da aynı şekilde benle paylaşır..

Eşim geçenlerde bana onların yanında sürpriz yaptı, hediye aldı.
Arkadaşım da ne güzel düşünmüş dedi, küslüğü uzatmadığını bildiği bir konuda.
Benimki aynı evde 15 gün küs durur, seninki ne güzel uzatmıyor canım dedi.

Hiç rahatsız olmadım ve ne söyledim biliyor musun?

Canım benim senin eşin de maşallah ailesi için seni bir gün bile üzmedi.
Benimki beni ailesi için ne kadar üzdü biliyorsun.

Hepsinin eksisi başka, dört dörtlük olanı yok bunların dedim.

Ben de ona bazen seninki maşallah nazını çekiyor derim, gülümser o huyu iyidir çok şükür şusu olmasa diye ekler.

Bunlar arkadaşlığın, samimiyetin getirdiği diyaloglar..

İyi niyete inanmak lazım ki insanlarla güzel ilişkilerimiz olabilsin.

Canım birincisi güzel yazmışsın
2. si Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Biz de arkadaşlarla konuşuruz böyle şeyler
Şakalaşırız, dertleşiriz

Hatta eşim almaz almaz, geçen evlilik yıldönümü koca bir buket gül almış, olay oldu arkadaşlar arasında Hoppa

Ama ben yazılanlardan konu sahibinin arkadaşının sürekli aynı şeyi, yani takıntı halinde yaptığını anladım, yanlış mı anladım?o_O

ben art nıyet pek görmedım açıkçası.. ailecek görüşüyorsunuz sonucta
elbette kıyaslama yapabılır, hele ki kendı eşinde sevmedıgı bır çok huy varsa.

ama nazar değebılır

Nazarlık koca mı var ki?
Neden ben inanmıyorum varlığına.:KK53:

Birinin artısı diğerinin eksisi bana göre.

Bence bazı kadınlar eşlerinin eksilerini paylaşmıyor genelde.
Hep artıları göz önünde oluyor.
Konu sahibinin arkadaşı ne bilsin yaşadığı sıkıntıları anlatmayınca.
Ne iyi bir eş benimki beni üzüyor diye düşünüyor.

Konu sahibinin burda ağladığı konuları hatırlıyorum ben eşi ve ailesi ile ilgili.

Nazarlık bir evliliği yok bana göre.. Ama işte anlatıyor mu tümüyle bu var..

sizde onun eşininiyi yönlerini söyleyin mesela sana ne kadar değer verıyor manasında evliliğinden sıkılmış belliki boşboğazlık edıp konuşuyor sızınde samımıyetınıze güvendiğinden

Nazarlık koca mı var ki?

Konu sahibinin burda ağladığı konuları hatırlıyorum ben eşi ve ailesi ile ilgili.

nazar deger derken, övüyor ya eşini
biri birine imrenerek bıle baksa nazar deger o açıdan dedım :q
sorun birse bin olur yani..

Bence arkadaşının eşinde gözü falan yok sadece sizin ikinizi arasındaki ilişkiyi kıskanmış.Benim kocam neden böyle değil ki diye sitem ediyo bence içten içe fesatlanıyo gibi ama kötü niyet yok bence ya da ben mi fazla iyi niyetliyim bilemedim

Canım birincisi güzel yazmışsın
2. si Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Biz de arkadaşlarla konuşuruz böyle şeyler
Şakalaşırız, dertleşiriz

Hatta eşim almaz almaz, geçen evlilik yıldönümü koca bir buket gül almış, olay oldu arkadaşlar arasında Hoppa

Ama ben yazılanlardan konu sahibinin arkadaşının sürekli aynı şeyi, yani takıntı halinde yaptığını anladım, yanlış mı anladım?o_O

Nazarlık koca mı var ki?

Bu cevabı vereceğim canım.

Bence samimi arkadaşınla mutluluklarının yanında üzüntülerini de paylaşırsan
kişi kendi kocasını da haksız yere yerin dibine sokmamış olur.
İlişkilerde şeffaflıktan yanayım.

Eşim mükemmel bir erkek değil, bana kendi eşinden yakınan kadına gülerek ayyy benimki gerçekten iyidir
sağolsun demem, aman şimdi güldürdü yarın o da ağlatır be canım hiç mi ağlatmadı.

Senin eşinin de artıları vardır elbet derim, demek lazım..

arkadasının sorularından kurtulmak ıstıyorsan eşinin kötü yanlarını söyle :q hem nazardan da korunmus olursunuz..
sonucta arkadasa degıl mısınız, ne yanı hiç mi eşinle sorunlarınızdan bahsetmıyorsun arkadasına?
öyledır böyledır demek yerıne '' bir bilsen bana neler çektırdıgını..'' ile başla söze

arkadasının sorularından kurtulmak ıstıyorsan eşinin kötü yanlarını söyle :q hem nazardan da korunmus olursunuz..
sonucta arkadasa degıl mısınız, ne yanı hiç mi eşinle sorunlarınızdan bahsetmıyorsun arkadasına?
öyledır böyledır demek yerıne '' bir bilsen bana neler çektırdıgını..'' ile başla söze

Evet tam da yapılması gereken bu.
Kadın da ne mükemmel adamlar var palavrasına inanmaz, eşine de fazla haksızlık etmez...

Ben de cook yakin arkadasima sık sık böylr konusurum..hatta gecen kizgindi sevgilisine... Resimlerini buldum masada resime bakarken iyi yönlerini anlattikca kiz aska geldi affetti çocuğu:)

Art niyet aramayin... Başka biri olsa kocam da kocam der ama arkadasiniz hem sizi överrken hem de kendi halini elestiriyor ...destek olun küsmek yerine

Valla söylüyorum hep söylüyorum
Ama yok o hep mükemmel. .

Evet tam da yapılması gereken bu.
Kadın da ne mükemmel adamlar var palavrasına inanmaz, eşine de fazla haksızlık etmez...
sonucta arkadas arkadasa sorunlarından bahseder.. o imrenıyorsa konu sahıbının yapması gereken gerceklerı de söylemek :q

madem bu kadar içine dert oldu neden kıyasladığını sorsaydın ya çok yakınmışsınız.

Back
X