yakın arkadasımın ıhanetı(tabıkı artık arkadasım degıl)

melankoliaLover

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.049
899
323
selam kızlar ,foruma yenı uye oldum bu da ılk yazım ınsAllah hatalı bır konu acmamısımdır kusurumuz varsa affola...

gelelım hıkayeye........

unıversıtede 4 kız arkadastık.yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı.aynı evı paylastık yerı geldı aynı yatakta yattık sabah kalkıp kahvaltılar hazırladık gezmelere gıttık gulduk eglendık ...
hersey ne kadar guzeldı...

unıversıtede bızım sınıfta bır cocuktan hoslanıyordum ama ılk defa asık oldum boylesıne...yanı eli ayaga tutmasa bıle yıne de severdım onu o derece sevıyordum.
ve butun dertlerımı bu bahsettıgım kız arkadaslarıma anlatıyordum zaten baska kımım vardı kı (!!!) cocuga ondan hoslandıgımı soylemıstım (nasıl bır cesaret geldıyse artık dusunun)
tabı bunu kız arkadaslarımda bılıordu.velhasıl cocuk boyle bır sey dusunmedıgını belırttı bende sesımı cıkarmadım zorla sevdırcek halım yok tabı ama gızlıden onu sevmeye devam edıyordum
napayım kalbe soz gecmıyordu ((( arkadaslarım benı hergun teselli edıyordu hep onların omzunda aglıyordum zaten o yakısıklı dııl sana gore dııl gıbı seyler soluolardı ıste.sene sonuna dogru bu arkadaslardan bırı! ile hoslandıgım cocugu konusurken gordum ama o bıle uzulmeme yetmıstı .kız bunu anladı geldı dedıkı "ay canım ya kıyamam kıskandın mı ??" bnde dedım kı "ıster ıstemez kıskandım senden ole bısey bekledıgımden degıl yanlıs anlama "dedım.sonra sarıldık fln

sonrakı gunlerde bu kızla o cocugu konusurken goruyrdum sık sık ders calısıyorlardı bıse demıyordum tabı ne hakkım var .lafı uzatıp da sızı sıkmak da ıstemıorum

neyse sene sonunda bu arkadaslarım bırlesıp bana dogum gunu suprızı yapmıslar sagolsunlar zaten okulun son gunuydu ve tatıle cıktık....

tatıldede arkadaslarla kopmuoduk msjlar aramalar fln.sonra ogrendım kı o kız sevdıgım cocukla cıkmaya baslamıslar ve hala bana arkadas numarası yapıyordu ogrenmıcemı dusundu sanırım
ve dıgerlerı de bunu benden saklamıslar yanı anlıcanız salak yerıne konuldum .ben o kızın omzunda aglarken o gıdıp benım gzoyaslarımı anlatmıstır kımbılır!!! okul bıtmeden erkek arkadas ıstemedıgını soyleyen kız bırden bıre degısıvermıstı . o kız o yaz umreye gıttı ve kendı bana soyleyemedıgı ıcın o cocuga mesaj attırmıs ıste ben ... ile cıkıorum bunu bıl vs vs.... sankı cocugun pesınden kosuyomusum gıbı bı tuhaf mesajdı.sonra ben o kıza msj attım dedım kı sakın yuzume bıle bakma sen cok kotu bı ınsansın vs. dedım tabı bu umrede o sırada!!!

bununyanı sıra dıger kızlarla da ırtıbatı kestım onlarda bu ılıskıyı bıldıklerı halde benden sakladdılar ve bana goz gore o cocuga dıbıne kadar asık olmama ızın verdıler...

Rabbım bılıo cok agladım cok goz yası doktum geceler boyu uyumadım cocuga degıl kendıme agladım ınsanlara nasıl boyle guvendıgıme...

hakkım helal deıl edemıyorum ıste napayım , ben secdede Rabbımle bulusunca hepsını bır kenara koydum O na dayandım hepsı gectı gıttı suan soz hazırlıgı ıcındeyım cok mutluyum benı seven bır sevdıgım var Rabbım cumlemıze nasıp etsın

yazmamın amacı ıse kımseye guvenmeyın!!! demektır ne olursa olsun cunku ozellıkle o yakınınıza koyduklarınız sıze bır tokat vurunca kotu oluo be ınsanlık olmus dıosunuz
boel ınsanlar hayatınıza gırmesın ...artık herkese karsı sevıyelı davranıyorum.

uzattıysam hakkınızı helal edin herkese hayırlı geceler kızceler :))))

Kıyamam ya ne fesat insanlar var işte..Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah sevdiğin kişiyle :)

amin canım cok tesekkur ederım cumlemız ınsllah :)) napalım cıkıyor boyle ınsanlar ıste Rabbım o kadar buyuk kı atlatamam sanırken sımdı cok mutluyum
ama her gun onların yuzunu goruyorum aynı sınıfta oldugumuz ıcın nefret gelıyo yanı :)

Düşmanını yakınında ara diye boşa dememişler. Bende 15 yıllık kardeş dediğim kadın ile 10 yıllık eşimi yakaladım ve boşanma davasını açtım. Kendinden başkasına asla güvenmemek gerekiyormuş. 4 ay oldu zor zamanlar geçiriyorum. Bakalım bundan sonra ne gibi süprizlerle karşılasağım. Sen kurtulmuşsun. Darısı benim de başıma. Allah mutlu etsin.

canım ya sen çocukla çıkmamışsın bile anlıyorum insan sevince bunun bir önemi yok ama ben düpğünüme 2 ay kala düğün salonum nikah memuru tutulmuşken en yakın arkadaşım şuan bende senin gibi arkadaş diyemiyorum Allaha havale ettim o insanı aynı yatakta yattığım insan tarafından nişanımın atılmasına sebep oldu düğün hazırlığı gelinlik bakarken uzaktan zarar gelmez sen yakınına bak jher zaman onlardan koru kendini her derdimi anlattığım insan aynı yatakta yatıp aynı kaptan yemek yiyip su içtiğim insan . yediği kaba pisleyen insanlar bende söyledim yüzüne hakkım sana helal değil ebnim artığımı al tepe tepe kullan ne oldu şimdi ikiside başka başka insalarla nişanlandı bende 1,5 sene oldu hala toparlanmaya çalışıyorum . ve bekliyorum onların çekecekleri günü

bugunlerde cok duyuyorum yedıgı ıctıgı ayrı gayrı gıtmeyen ınsanların en yakın arkadaşlarının sevgılısını kapmalarını.. Yazık ya..Allah sabır versın!! İNANIN mutlu olunmuyor arkada bıraktıkları ınsanın goz yası uzerıne mutlu bı yuva kuramazlar zaten..

böyle insanları Allah'a havale etmek lazım walla, çok üzücü bir durum ama Allah'a sığınmaktan başka çare yok işte.. bir de düğün gününe 2ay kala başına gelen arkadaşımızı ve eşiyle yakalayan arkadaşlarımızı okuyunca daha da üzüldüm..
"benim başıma gelmez" diye düşünmemek lazım her an her şey bizim başımızada gelebilir maalesef

benimde buna benzer hikayem var bende en yakın arkadsıma güvenip ona herşeyi anlattım üstelik ben çıkıyodum da çıktığım kişi biz böyle böyle bi arkadaşımla senin yakın arkaşına iş attık oda hep senden gizledi senden ayrılsam benimle çıkıcaktı dedi o an şok olmuştum bende kaç gün ağladım hazmedemedim en sonunda herkesin ortasında tokatı yedi ohhh içimin yağları erimiştiiii. şimdi o kızla düşmanız..

senın ıcın uzuldum canım ama bır yandan da sevındım Allah senı kurtarmıs sen benden de kotuymussun aynı yastıga bas koydugun adam sonucta (( Allah ım ınsanlar ne kadar kotu yaaa ((

gercekten artık uzuluorum ama kendı derdıme deıl yanı ınsanların kotu olmasına dunya cok kotu ya ( bız mı cok ııyız yada safız bılemıyorum kı ((
ayrıca cnm anlattıgın olay bır arkadasımın basına daha geldı ama onun sebebı kaynanasıydı dugune bır hafta kala ayrıldılar ceyızının evden cıkacagı gun
suan o arkadasım psıkolog destegıyle ayakta duruyor butun umıdı gtmıs hayattan gecmıs bır vazıyette

aynen dedıgın gıbı hakkımı helal edemıyorum ıste yanı ben nasıl uzulduysem oda uzulsun ıstıorum ama yıne de beddua etmıorum Rabbım en guzelını bılır

hahahah ohhh super olmus heeh bıde varya hep bakıorum kızlar hep fesat ya valla hıc erkeklerde rastlamıorum bole olaylara vardır tabı de kızlar cok fesat ne kadar yakın olursan ol yanı

hahahah ohhh super olmus heeh bıde varya hep bakıorum kızlar hep fesat ya valla hıc erkeklerde rastlamıorum bole olaylara vardır tabı de kızlar cok fesat ne kadar yakın olursan ol yanı
aynen canım zaten bizim eskiden hocamız genelde en büyük düşmanın en yakın arkadaşın olur derdi de inanmazdım. çok doğru. artık en iyi arkadaşım bi erkek. en azından arkamdan böyle bi iş çeviremez.

ya ama dedım kız o yaz umreye gıttı ay bıde her yerde kendı kafasına gore vaaz lar vermıo mu cok dındar ya kendısı kul hakkına fln gırıyo hepten cınlerım tepeme cıkıo D

oha artık ya ne insanlar var.
ama allaha o kadar güveniyorum ve inancım sonsuz ki kendi pisliklerinde ayna tutuyor onlara.
sen merak etme eden buluyor.

oha artık ya ne insanlar var.
ama allaha o kadar güveniyorum ve inancım sonsuz ki kendi pisliklerinde ayna tutuyor onlara.
sen merak etme eden buluyor.

maalesef ( helekı su 10 yıllık esı ve arkadasının!!! olayını anlatan bayana cok uzuldum Rabbım yardımcısı olsun(ben atlattım cok sukur
erkeklerden bazen nefret edıyorum yaaa :///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…