- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi melankoliaLover
-
benimde buna benzer hikayem var bende en yakın arkadsıma güvenip ona herşeyi anlattım üstelik ben çıkıyodum da çıktığım kişi biz böyle böyle bi arkadaşımla senin yakın arkaşına iş attık oda hep senden gizledi senden ayrılsam benimle çıkıcaktı dedi o an şok olmuştum bende kaç gün ağladım hazmedemedim en sonunda herkesin ortasında tokatı yedi ohhh içimin yağları erimiştiiii. şimdi o kızla düşmanız..
gözünle görmeden neden ınanıyorsun kı ? belkı sevgılın sırf ıfıtıra attı kıza olamaz mı olabılır dımı .
buna benzer bır durum da benım arkadasımın basına geldı .arkadasımın sevgılısı olacak sahıs ,
arkadasımın ısten olan arkadası ıle gorusmesını hıc ıstemezdı .
ıste soyle bır kız boyle bır derdı ama arkadasım o kızla ırtıbatını hıc kesmedı .
sonra bırgun cocuk arkadasıma dedı kı "sen bu kıza gercekten guvenıyor musun ?
ben sırf o kızın ne mal oldugunu sana ıspatlamak ıcın onunla yattım ve sana bunu kanıtlayabılırım "
demıs .benım salak arkadasım da sevgılısın boyle bırsey yaptıgına degıl de arkadasının
boyle bırsey yapmasına yanıyordu .dıyorum kı "sence sevgılın normal mı dıyorum "arkadasımın verdıgı
yanıt "o bana o kızın ne kadar kotu bır ınsan oldugunu gostermek ıcın yattı onunla baska bır sebep yok "dedı
iyi dedım sen kendınıavut boyle dedım .neyse fazla derıne gırmeye gerek yok ,sonra ogrendık kı hepsı yalanmıs .
sırf kızla ırtıbatını kessın dıye ortaya boyle bır yalan atmıs
arkadaşın senin sevgilini elinden almış gibi ihanet diyorsun. o erkek ile hiç sevgili olmamışsınız ki. erkek zaten baştan seni istememiş. ilk olarak o kızı seçmiş. aynı kişiye aşık oldunuz diye arkadaşını ihanetle suçlaman saçma olmuş belki de en başından beri o hoşlanıyordu erkekten fakat senin sevdiğini öğrenince sana açıklayamadı baktı seni istemedi bu sefer kendi şansını denedi. öyle ya da böyle gene de onunla irtibatı kesmen iyi olmuş zaten artık konuşulacak birşey kalmadı bir tek erkeği konuşuyordunuz. belki de sen konuşa konuşa kızın aklına o erkeği soktun. kötülük olsun diye yapmamış ama. bir de kendini o kızın yerine koy bence. sen olsaydın ne yapardın. sevdiğin kişiden aman arkadaşım da bundan hoşlanmıştı ben başkasını bulayım deyip vazmı geçerdin. sen o erkek ile sevgili iken kız onu ayartıp kendinsine ayarlasaydı ozaman dediğin doğru olurdu bu kadar kızmakla ve ihanetle suçlamakla haklı olurdun. sen üzülmekte küsmekte haklısın ama ihanetle suçlamakta haklı değilsin
senın ıcın uzuldum canım ama bır yandan da sevındım Allah senı kurtarmıs sen benden de kotuymussun aynı yastıga bas koydugun adam sonucta(( Allah ım ınsanlar ne kadar kotu yaaa ((
Geçrekten yaşadığım çok acı vericiydi, Rabbim kimsenin başına vermesin... Kadın hem yan komşun, hem arkadaşım hemde kardeş dediğimdi. birbirimizin evinden çıkmaz, yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ailem o kadını evladı gibi, bende onun çocuklarını yiğenim kadar severdim. Gece yarısı ikisini kadının evinde yakaladım ve beynimden vuruldum. O gece neredeyse aklımı kaçıracaktım. O kadar etkilendim ki hala gözümün önünden gitmiyor. silemiyorum. O günden sonra kadınla tek kelime etmedim, sustum.
Ben yanlış anlıyormuşum, iftira atıyormuşum. Vay be neymişim ben, hiç dinlemiyorum. Kızlar sizde sevgilinizi/eşinizi gece yarısı evde basarsanız sakın yanlış anlamayın kesin evcilik oynuyorlardır ya da atomu icat etmeye çalışıyorlardır.
canım ya sen çocukla çıkmamışsın bile anlıyorum insan sevince bunun bir önemi yok ama ben düpğünüme 2 ay kala düğün salonum nikah memuru tutulmuşken en yakın arkadaşım şuan bende senin gibi arkadaş diyemiyorum Allaha havale ettim o insanı aynı yatakta yattığım insan tarafından nişanımın atılmasına sebep oldu düğün hazırlığı gelinlik bakarken uzaktan zarar gelmez sen yakınına bak jher zaman onlardan koru kendini her derdimi anlattığım insan aynı yatakta yatıp aynı kaptan yemek yiyip su içtiğim insan . yediği kaba pisleyen insanlar bende söyledim yüzüne hakkım sana helal değil ebnim artığımı al tepe tepe kullan ne oldu şimdi ikiside başka başka insalarla nişanlandı bende 1,5 sene oldu hala toparlanmaya çalışıyorum . ve bekliyorum onların çekecekleri günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?