Üff tamam ya herkes ne kadar olgun ne kadar güçlü bu forumdaBen 17 yasindayken bile sevgilimle olan seyleri hicbir arkadasima anlatmadim. Belki bıktırıyorsunuz arkadasinizi farkında olmadan.
Ben güçlüyüm yada olgunum demedim. Hatta sizden yaşça küçüğüm. Belkide gorustugunuzde hep sevgilinizi yada beraber yaptiklarinizi anlatiyosunuzdur farkında degilsinizdir. Millete kızıp bana söylenmenize üzüldüm..Üff tamam ya herkes ne kadar olgun ne kadar güçlü bu forumda
Bıktırmıyorum cnm çünkü zaten bir ilişkim olduğu için sürekli onla görüşmüyorum ..
Ben 17 yaşındayken bile bla bla bla diye yorum yapılıyor olgun bulunmuyorsam bende yorum yaparım.kaldi ki olgun olmak zorunda da değilim .soruyor anlatıyorum bende evet .arkadasım sonuçta anlatırım ama onun yaptığı çok çirkin artık anlatmam zatenBen güçlüyüm yada olgunum demedim. Hatta sizden yaşça küçüğüm. Belkide gorustugunuzde hep sevgilinizi yada beraber yaptiklarinizi anlatiyosunuzdur farkında degilsinizdir. Millete kızıp bana söylenmenize üzüldüm..
Evet yalnız
Soruyor anlatıyorumBen de arkadaşımı uyaririm genelde. İlişkin hakkında birşeyler anlatiyorsan kendince sana uymayabilecegini düşünüyor olabilir. İlla kıskançlık aramak gerek altında.rahatsizlil duyuyor ama arkadaşını da seviyorsan yanında ilişkiden çok bahsetmemeye çalışmamda yarar olur diye düşünüyorum
İnsanlar çok tuhaf yabu tipler hep aynı boşverin bence asla sevgilinizle aranızı bozmayın. ben hiç beklemediğim bir an da aşık olup nişanlandım 10 yıllık arakadaşımın da 4 yıllık ilişkisi vardı kız bana evliliği kötülüyordu, serkan bana evlenelim dese de evlenmem çok erken gibi bir çok şey söylüyordu ben evlendim 1 sene sonra nişanlandı :) ama serkanla değil :) serkan ciddi düşünmüyor evlenemeyiz dedi ve bitirdi :)
bazen biz yakın görebiliyoruz ama içlerinde ne fesatlıklar oluyor Allah bilir.. muhtemelen arkadaşınız da sizi kıskanıyor
Üstünden anlat geç. Negatif bir şey olduğunda da anlatma. Dünyanın sonu değil bilmese de olurSoruyor anlatıyorum
Sonuçta arkadasım yani ne bilim
Anlatmam artık zaten
Seni kıskandığını düşünmüyorum bence öyle demesinin bir sebebi var. Senin bilmediğin veya göremediğin bir şeyi biliyor olabilir
Üff tamam ya herkes ne kadar olgun ne kadar güçlü bu forumda
Bıktırmıyorum cnm çünkü zaten bir ilişkim olduğu için sürekli onla görüşmüyorum ..
iiih bu arkadas olmamis,soyledikleri ile caninizi sıkıp iliskinizi zedelemeyin. Nacizane tavsiye;kendiniz iyice ölçüp tartmadan arkadas gazlamalariyla hareket etmeyin. Bu elemanin da dediklerini kaale almamakla birlikte iyiliginizi istemedigi gerekcesiyle hayatinizdan uzaklastirmaya calisin derim.Temkinli ol dese ok zaten onda birşey yok.
Ama sürekli laf sokuyor
Bir gün arkadaslarıyla görüşmeye gitti .diyor işte seni tercih etmedi vs .ya ne alaka bende senle buluşuyorum .yani sevgilimiz var diye diğer insanları yok mu sayalım?böyle bu tarz yorumları var işte.
Aynen bencede öyleÜstünden anlat geç. Negatif bir şey olduğunda da anlatma. Dünyanın sonu değil bilmese de olur
Boşanmış diye.ön yargılıyı işteTanımadığı, görmediği, tanışmadığı bir adam hakkında sürekli olumsuz konuşması ve boşanmış diye, soru sahibine “eski karısıyla git konuş” demesi...?Bi insan tanıyıp bilmediği biri hakkında ne görüyor olabilir ki? :) Merak ettim.
Sert üslup yapmam çünkü onu seviyorum ama uyardımBuradaki sert üslubu arkadaşınıza gosterebilseydiniz, sevdiğiniz adam için "Ondan bi cacık olmaz." diyemezdi.
Bu sevginiz karşılıklı olsaydı o da sizi kırmaktan korkar ve sevdiğiniz adamla ilgili dan dun konuşmazdı.Sert üslup yapmam çünkü onu seviyorum ama uyardım
Ayrıca olgunluğuma bilmem neyime laf sokan tiplere de cevabımı verdim.
Sert bir uslup kullandığımı düşünmüyorum
Ben düşündüğümü direk söylerim
Cici bici cümleler arkasına sığınarak laf sokmam yapı meselesi...
Evet o yüzden de artık mesafeli olucamBu sevginiz karşılıklı olsaydı o da sizi kırmaktan korkar ve sevdiğiniz adamla ilgili dan dun konuşmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?