Hala bekar diyorsun şaka gibiben uyardım dedim mi:) ben hiçbir şeye karışmadım hiç işim olmaz milletin ilişkisiyle. bu ithamları duyacağımı bilirim çünkü.
genelleme yapmanız sizin fikri algınızı gösterir ben de onu eleştiriyorum üstüme alınmadım ki :) aksine üstüme alınsam sizin fikriniz olduğunu düşünmezdim. ayrıca bana ne ister ayrılın ayrılmayın ben niye mutlu olayım bundan :)) kendinizi çok önemsiyorsunuz.
bütün herkes ben ayrılayım kötü olayım istiyor herkes kötü olursam mutlu olacak kafası sağlıklı değil. aslında insanların umrunda değilsiniz herkes için geçerli bu. etrafınızda sizin görmediğinizi gören sevdikleriniz varsa şanslısınızdır bir gün ben ne yapmışım beni niye kimse uyarmamış gözümü açmamış diye üzülürseniz anlarsınız değerlerini.
ayrıca arkadaşınızın dediği abes bir şey değil. madem öyle tanıştırın arkadaşınızla sağlıklı bi yorum yapsın ama olur mu bekar arkadaşınızla tanıştırmayın nolur nolmaz :) ama her şeyini anlatın ki size yardımcı olsun değil mi...
Kuzum ama 15 yasindaki biri nasil evlensin 18 de lise bitiyor sonra üniversite. Sonra askerlik evet tabiki cok uzadı ama. Valla suan da nişanlılar. Hala evlenmediler .ay onların ki biraz ama bariz bir durum olmuş yahu, hani kızsa zaten gerçekçi bir bahanesi olamaz 15 sene çıkmışlar nerdeyse
Sonucu nasıl oldu peki?
Sordum anlattıBir de neden boşandıklarını sorun öğrenin. Bu ayıp değil.
Kuzum ama 15 yasindaki biri nasil evlensin 18 de lise bitiyor sonra üniversite. Sonra askerlik evet tabiki cok uzadı ama. Valla suan da nişanlılar. Hala evlenmediler .
Ben yalnız olmasına bağlamadım ya offff gerçekten size laf anlatmak çok zorKonuyu okudum, konu sahibinin yazdıklarından da bunları çıkardım, bir insan ilişkin hakkında olumsuz yorum yapabilir, doğaldır, kalkıpta bunu o kişinin yalnız olmasına bağlayamazsınız ve ya sizin mutsuz olmanızı istemesine, asıl sert düşünmek budur. Siz arkadaşlarınıza ilişkinizle olan sıkıntılarınızı anlatırsanız, onların aklında kalan da bu olumsuzluklar olur, ona göre de yorumunu yapar. Şahsen ben arkamdan böyle şeyler düşünen bir arkadaşa sahip olsam, hayatımdan çıkarırdım ki çıkardığımda oldu.
Sordum anlattı
Benimde hayatıma ilk bu girdi zatenBu sevgili bulunca ego yapanları hiç anlamadım, anlayamayacağım da, sırf arkadaşı yalnız diye kızı öyle bir gömmüş ki, bence senden konu sahibi hiç iyi arkadaş olmaz, arkadaşınızdan uzak durun. Bütün yalnızlar, sevgilisi olanları kıskanıyor yani hepsi yalnız, hani hepsi mutsuz ya, biz sevgilisi olanlar ne tarafa uçuyorduk mutluluktan
Kaç yıllık sevgilim var, hiç böyle ego yapmadım, olumsuz konuşan hiçbir kişiye de beni kıskanıyor gözüyle bakmadım, birde 2 ayda sevgilisi olanlara bak
Tartışmalarınızda, küsmelerinizde kız arkadaşlarınıza dert yanarsınız, sonra neden ilişkim hakkında olumsuz konuştu diye kötü kötü sıfatlar yakıştırırsınız arkadaşlarınıza, enteresan..Ayrıca burada tanımadıklarınıza yaptığınız atarı, ilişkiniz hakkında olumsuz konuşan insanlara yapın, "hepiniz beni kıskanıyorsunuz, çünkü benim sevgilim var, çünkü siz yalnız ve mutsuzsunuz" diyin, alın size fikir.
Yok sordum zaten ilişkimin başındabir de biz burda bir tavsiye verdiğimiz için hemen gidip uygulamak zorunda da hissetmeyin kendinizi.
Zamana yayın, biraz güzel şeyler yaşayın gezin eğlenin yaa, 2 ay zaten sonunun ne olacağını merak etmek için yeterli bir süre değil. Gaza gelmeyin moralinizi bozmayın, hiçbir şeyi anlatmayın soranlara da valla güzel gidiyor diyin.
o arkadasim dediginiz kadin sizi kandirmaya calisiyor gidipte eski karisiyla ne konusacam manyak miyim ben sacmala diyin sert bir dille küserse küssün ay ben bu insanlarin baskalarina bukadar gereksiz yere baglanmasina cok uyuz oluyorum ne varsa anlatirlar arkadasina bi küsse onun anlatmicagi bi sagir sultan kalir sirf giciklina sizin arkadasinizda böyle birisi tersleyin o size izin vermemis iliskisine yorum yapmaniza siz neden izin veriyorsunuzBoşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Yok sordum zaten ilişkimin başında
Karekter uyuşmazlığı var anladığım kadarıyla.eski eşi aşırı dominant ve kıskanç biriymiş .bir de sonunda sanırım başka bir erkekle falan yazışmalarını yakalamış öyle şeyler yani.ben kimseye kötü demiyorum sonuçta o kişi de evlenmiş artık .bana anlatılan bu ama tabi ayrıntısını bilemem yani kimseye yüzde yüz güvenmem bu hayatta .senaryo da olabilir.benim arkadasımın tavrı çok itici.bunla olmaz bu yalsncı şöle böle hani diyebilir canım bak erkekler boşanma konusunda yalan söyleyebilir dikkat et vs
Dikkat et bende derim arkadssıma
Evet aslinda hemen evlenilebilecek bir yas. 24 yasindalarken yine engel yoktu demislerki oglanin ailesi yaşı küçük dahayok şimdi 28 yaşında dediniz ya o yüzden. valla bazı erkekler de harbi tuhaf
bak burda nasil lafi yapistirmissin kiz arkadasinada yapDiyorum hatta dedim senin bu çocukla ne sorunun var niye olumsuzsun vs?bilmiyorum bence öyle falan diyor elle tutulur bşrşey göstermiyor.olumsuz hissetmiş bilmem ne
Üff valla uğraşamıcam kimseyle
Valla her yaşta her şeyle uğraşıyor insanlar
Benim olgunluğuma karar vericek seviyede olduğunuzu düşünmüyorum şahsen..
aaaaa bu da cins cikti yavrucum git kiz arkadasina patla ona söylemeye yemedigi seyleri burda saydiriyorsun cesaret yok galiba klavyeden yazmak baska demiBizim cinsel bir problemimiz olamaz zaten de
Açıkcası bende ilişkilerimi bitirdim geçmişte bu benim kötü olduğumu göstermez.
Bu kadar önyargılı bakmak saçma .o zaman yaşamayalım hiç .garanti diye birşey mi var?
Ben güveniyorum beni seviyor hissediyorum bir falsosunu yakalamadım ki bende dikkatli biriyimdir saf saf aşık oldum ben diye inanmam karşımdakine.
Haklısınız öyle yapıcamboşanma konusu hassas bir konu, ilişkinizi kendi içinizde temellendirmeden bir 3. kişiye anlatınca önyargılar oluşabiliyor. Size yansıtınca da siz de ister istemez etkileniyorsunuz. Bu nedenle özellikle çok derinlemesine girmeyin. Önce karşınızdakini tanıyın.
40 merdiven dayamis bi kiz arkadasinin lafiyla gidip herife saldiriyo egosunuda burda patlatiyoHer yaşta herşeyle uğraşmak ayrı
Mantıklı davranmak ayrı
Bazı insanlar yaşının olgunluğunda davranmadığı için gelip buraya konu açıyor zaten
Ve aynen seninle aynı seviyede olduğumu asla düşünmüyorum
Kötü değildir anlaşarak boşanmışlar dediniz ya ona istinaden dedim. Anlaşarak boşanmış olması onu iyi yapmaz.neyse bu konuda ve insanlar hakkında pek bilginiz yok belli.Cidden mi ya
Bende çok iyi anlaştıkları çok aşık oldukları için anlaşarak bir de boşanalım dediler diye düşündüm
Ya arkadasım yazdığının farkında mısın?
Anlaşamadıkları belli ki bu insanlar boşanmış .belli ki iki tarafda bunu istemiş ortak karar almışlar çekişmeliye dönmemiş olay
Ne yapıcaktı mutlu olmadığı evliliği mi sürdürecekti ?iki tarafda mutsuz anlaşarak boşanmışlar işteKötü değildir anlaşarak boşanmışlar dediniz ya ona istinaden dedim. Anlaşarak boşanmış olması onu iyi yapmaz.neyse bu konuda ve insanlar hakkında pek bilginiz yok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?