Gömdüm mü nerde göstersene merak ettimBu adam daha geçenlerde konu açıp burada gömdüğünüz adam değil mi? Burada anlattığınız şeyleri arkadaşınıza söylediyseniz o da kendince yorum yapmıştır.
İnsanlara özelinizi anlatırsanız yorum yapma hakkı vermiş olursunuz. Yorum istemiyorsanız anlatmayın, günlük tutun oraya yazın.
Bir arkadaşım bana tanımadığım sevgilisiyle ilgili olumlu-olumsuz bir şeyler anlatsa ben de anlattığı şeyler üzerinden yorum yaparım.
"Canım ben adamı tanımıyorum, tanıştıktan sonra gel anlat" diyecek halim yok.
Ama ben sizin duymak istediğiniz cevabı vereyim: Arkadaşınız sizi çok kıskanıyor
Gömdüm mü nerde göstersene merak ettim
Evlilik konusunda kızmıştım şu an düşünmüyorum demişti diye.sonra hallettik bitti gitti.şimdi o istiyor hemen evlenmeyi ben yavaş gidiyorum
Bu arada bravo valla herseyimi takip ediyorsun ben seni hatırlayamadım ama :)))
Offf öyle demedimŞu forumdaki "ay beni takip ediyorsun sanırım ama ben seni hatırlayamadım" çalımına da bitiyorum. Forum forum değil, üniversite kulübü sanki. Hafızam kuvvetli ne yapayım
Hatırladım, profilinizden eski konulara tıkladım, gördüm, emin oldum.
Gayet de gömmüştünüz adamı evlenmek istemediğini söylediği için.
1 ayda evlenmek istememesi de gayet normal.
Ama gidip arkadaşınıza da "bana böyle dedi, zaten kendi koşmuştu peşimden, boşanmış, tipini de beğenmiyorum" vs diye anlatıp başka şeyler de anlattıysanız "bundan bir cacık olmaz" demesi çok normal.
O konuda da çoğu kişi aynısını söylemişti zaten.
Yani siz derin sessizliklerde boğulurken kadın durup dururken "bundan bir cacık olmaz" demiyordur sonuçta. Ne anlatıyorsanız onun üzerine söylüyordur.
Baska konulardan konusun2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?
Onda gözü yoktır sanmam daMutlu mesut iken yapıyorsa sıkıntı var. Cunku kiside gözü bile olmus olabiliyo yani var boyle fesat insanlar. Ne kotulugunu gordun kanıt göster de yok öyle havadan konuşmak
(surekli surekli yapiyorsa)
Boşanmış Erkeğe klasik önyargılar. Iyice arastır ama neden ayrıldığını vsBoşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Sordum cevap aldığım şeyler beni tatmin etti ama nerden araştırayım ki ortak tanıdığımız yokBoşanmış Erkeğe klasik önyargılar. Iyice arastır ama neden ayrıldığını vs
Iyice tanımadan evlenme o zaman.Sordum cevap aldığım şeyler beni tatmin etti ama nerden araştırayım ki ortak tanıdığımız yok
Yani gidip kadına soramam zaten tanımıyorım
Evlenmiş kız zaten başkasıyla
Onda gözü yoktır sanmam da
Sanki kendi yalnız diye benimde yalnız olmamı istiyor gibi
Bende de aynı durum vardı arkadaşıma ne zaman buluştuk çok güzeldi vs desem direk suratı düşüyordu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende konuşmayı kestim .2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Ya insanlar artık yalnız ve mutsuzKesin vardir demiyorum ama birinde oyle gordugum icin ister istemez boyle ihtimallerde insanin aklina geliyo. Senin mutlulugunla mutlu olmasi lazim gercek arkadas bunu gerektirir.
Aynen aynenBende de aynı durum vardı arkadaşıma ne zaman buluştuk çok güzeldi vs desem direk suratı düşüyordu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende konuşmayı kestim .
Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Yok öyle birşey deYa o değilde boşanma nedeni önemli tabi ama kıskançsan uzak dur, mesela Bi tanıdığım sevgilisinin ayrıldığı kızla ellerine dövme tanıştıkları tarihi yaptırmış lar kız kıskançlıktan çıldırıyordu...
Sevgilinden hoslanıyo olabilir mi2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?