Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Gömdüm mü nerde göstersene merak ettim
Evlilik konusunda kızmıştım şu an düşünmüyorum demişti diye.sonra hallettik bitti gitti.şimdi o istiyor hemen evlenmeyi ben yavaş gidiyorum
Bu arada bravo valla herseyimi takip ediyorsun ben seni hatırlayamadım ama :)))

Şu forumdaki "ay beni takip ediyorsun sanırım ama ben seni hatırlayamadım " çalımına da bitiyorum. Forum forum değil, üniversite kulübü sanki. Hafızam kuvvetli ne yapayım
Hatırladım, profilinizden eski konulara tıkladım, gördüm, emin oldum.

Gayet de gömmüştünüz adamı evlenmek istemediğini söylediği için.
1 ayda evlenmek istememesi de gayet normal.
Ama gidip arkadaşınıza da "bana böyle dedi, zaten kendi koşmuştu peşimden, boşanmış, tipini de beğenmiyorum" vs diye anlatıp başka şeyler de anlattıysanız "bundan bir cacık olmaz" demesi çok normal.
O konuda da çoğu kişi aynısını söylemişti zaten.

Yani siz derin sessizliklerde boğulurken kadın durup dururken "bundan bir cacık olmaz" demiyordur sonuçta. Ne anlatıyorsanız onun üzerine söylüyordur.

Mutlu mesut iken yapıyorsa sıkıntı var. Cunku kiside gözü bile olmus olabiliyo yani var boyle fesat insanlar. Ne kotulugunu gordun kanıt göster de yok öyle havadan konuşmak
(surekli surekli yapiyorsa)

Offf öyle demedim
Çok aşık olmadım benim tipim değildi demiştim o konuda
Neyse anlayan anladı
Engelliyorum seni
Uğraşamıcam

Baska konulardan konusun

Mutlu mesut iken yapıyorsa sıkıntı var. Cunku kiside gözü bile olmus olabiliyo yani var boyle fesat insanlar. Ne kotulugunu gordun kanıt göster de yok öyle havadan konuşmak
(surekli surekli yapiyorsa)
Onda gözü yoktır sanmam da
Sanki kendi yalnız diye benimde yalnız olmamı istiyor gibi

Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli
Boşanmış Erkeğe klasik önyargılar. Iyice arastır ama neden ayrıldığını vs

Boşanmış Erkeğe klasik önyargılar. Iyice arastır ama neden ayrıldığını vs
Sordum cevap aldığım şeyler beni tatmin etti ama nerden araştırayım ki ortak tanıdığımız yok
Yani gidip kadına soramam zaten tanımıyorım
Evlenmiş kız zaten başkasıyla

Sordum cevap aldığım şeyler beni tatmin etti ama nerden araştırayım ki ortak tanıdığımız yok
Yani gidip kadına soramam zaten tanımıyorım
Evlenmiş kız zaten başkasıyla
Iyice tanımadan evlenme o zaman.
Cevapları seni tatmin ettiyse işi gücü sağlamaa arkadasın seni kıskanıyor da olabilir.

Onda gözü yoktır sanmam da
Sanki kendi yalnız diye benimde yalnız olmamı istiyor gibi

Kesin vardir demiyorum ama birinde oyle gordugum icin ister istemez boyle ihtimallerde insanin aklina geliyo. Senin mutlulugunla mutlu olmasi lazim gercek arkadas bunu gerektirir.

Bende de aynı durum vardı arkadaşıma ne zaman buluştuk çok güzeldi vs desem direk suratı düşüyordu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende konuşmayı kestim .

Ben arkadasin samimiyetinden eminsem boyle yorumlari dikkate aliyorum ama eminsem diyorum.

Kisisine ve arkadasina gore degisir.

Arkadasinin seni kiskandigini sanmiyorum. Eski konunu bilmiyorum ama o konudaki problemleri arkadasina da bir sekilde aksettirmissindir. Kiz da senin iyiligini dusundugu icin seni uyariyordur.

Kesin vardir demiyorum ama birinde oyle gordugum icin ister istemez boyle ihtimallerde insanin aklina geliyo. Senin mutlulugunla mutlu olmasi lazim gercek arkadas bunu gerektirir.
Ya insanlar artık yalnız ve mutsuz
İlişkisi olanlar bile öyle
O yüzden böyle herkes yalnız olsun istiyor

Bende de aynı durum vardı arkadaşıma ne zaman buluştuk çok güzeldi vs desem direk suratı düşüyordu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende konuşmayı kestim .
Aynen aynen
Sürekli kötü şeyler
Ya yarın ayrılsam ne olucak ki zaten
Sanki ölüm var ucunda böyle dedim
Yani bu kadar karamsarlığa gerek yok bana birşey olmaz gittiği yere kadar diyorum
Hayat bu hiçbirşey garanti değil
Kimseyi zorla tutmuyoruz ya yanımızda

Bende de wardi öyle biri, çok samimiydik iliskilerimi kiskanirdi, surekli onunla goruseyim surekli onunla olayim isterdi.
Tum gosterdigim cocuklara bahane bulur, kulup uydururdu.
Hayatinin merkeziydim resmen, bir kere gorusmek istemeyim onunla, trip atardi. Onunla ne zaman arkadasligimi bitirdim. Duzenli iliskim oldu evlendim. Onunla gorusme zorunlulugunda hissediyordum resmen kendimi. Onunla gorusmekten haric ozel hayatim yokmus resmen, kendime geldim

Boşanmış diye mesela bir örnek
Niye boşandı vs
O kadınla konuş diyor
Ben gidip sevgilimin eski karısıyla nasıl konuşurum böyle saçma birşey olabilir mi ki o kadın şu an başkasıyla evli

Ya o değilde boşanma nedeni önemli tabi ama kıskançsan uzak dur, mesela Bi tanıdığım sevgilisinin ayrıldığı kızla ellerine dövme tanıştıkları tarihi yaptırmış lar kız kıskançlıktan çıldırıyordu...

Yok öyle birşey de
Zaten eski eş evli şu an

Sevgilinden hoslanıyo olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…