Bildiği duyduğu olamaz çünkü ortak tanıdığı yokOnun görüpte sizin göremediğiniz bir şey olabilir. Veya bildiği duyduğu ama size direk söyleyemediği bir konu direk kıskançlığa bağlamak doğru değil
Size sevgilinizle mutluluklar. Karşı tarafın fikrine kapalı insanlar hep mutsuzluğa mahkumdur.Ne yapıcaktı mutlu olmadığı evliliği mi sürdürecekti ?iki tarafda mutsuz anlaşarak boşanmışlar işte
Ne iyi yapar onu peki?söyle de bilelim
Konu sahibi anlamamakta ısrarcı, kafa yormaya değmez. Yaşasın ve görsünAnlasmali boşanmada şiddet gostermemis mi oluyor ..bizde anlaşmalı boşandık hatta davayı o açtı özür diledi affetmeyince ben tehdit ettim bosanmazsa herşeyi dokerim diye avukata 10 bin verdi hızlıca boşandık yani gözü açık olun ..bir kadın yuvasını kolay kolay yikmaz
Aynen sonra bizde kıskanç oluruz :)Konu sahibi anlamamakta ısrarcı, kafa yormaya değmez. Yaşasın ve görsün
Valla ben çok mutluyum çok şükürSize sevgilinizle mutluluklar. Karşı tarafın fikrine kapalı insanlar hep mutsuzluğa mahkumdur.
Malum kadın nüfusu fazla , erkekler azınlıkta. Bir tane buldun mu ne olursa olsun yapışacan.Aynen sonra bizde kıskanç oluruz :)
Hayır şimdi neyi olumsuz gördünüz erkek arkadasımda söyleyin de bileyimKonu sahibi anlamamakta ısrarcı, kafa yormaya değmez. Yaşasın ve görsün
Valla benim peşimde çok vardı hiç sıkıntı çekmedim ömrüm boyuncaMalum kadın nüfusu fazla , erkekler azınlıkta. Bir tane buldun mu ne olursa olsun yapışacan.
Allah sonunu getirsin canım benim hep mutlu ol inşallah, ama sorgula körü körüne inanmaValla ben çok mutluyum çok şükür
Benim sevgilim mi yaptıVe evet şiddet hakaret her türlü pisliği yaşattı bana çok cabaladim bitmesin diye ama sonra pes Edip kaçtım evet bildiğin kaçtım evden
İnanmam zaten tabiatım şüphecidirAllah sonunu getirsin canım benim hep mutlu ol inşallah, ama sorgula körü körüne inanma
Hah işte bak anlatmaya çalıştığımı anlamışsın kimseye güvenme derken bundan bahsediyordum. Sıkıntı yapma sen biz kocamıza bile güvenmeyiz . Yaparsa konu açar tartışırız.Ama seninki yapmaz sen okadar eminsin.Hayır şimdi neyi olumsuz gördünüz erkek arkadasımda söyleyin de bileyim
Valla herkes ne kadar önyargılı
Ne diyeyim bana derken kendi eşiniz yada sevgiliniz size yanlış yapmasın sonra hanımlar kimseye bu kadar güvenmeyin
Ben şahsen güvenmem o yüzden de sıkıntı yok yani
Neden böyle tepkiler veriyorsun cidden sorunlu bir insansın , sana örnek olsun ilerde üzülme diye özel hayatimdan hiç sevmediğim halde iyilik olsun diye bir kesit anlatıyorum sen dalga geçiyorsun ..inşallah evlenirsin su ramazan gününü sana duam budurBenim sevgilim mi yaptı
Şiddet göstermediğini düşünüyorum benAnlasmali boşanmada şiddet gostermemis mi oluyor ..bizde anlaşmalı boşandık hatta davayı o açtı özür diledi affetmeyince ben tehdit ettim bosanmazsa herşeyi dokerim diye avukata 10 bin verdi hızlıca boşandık yani gözü açık olun ..bir kadın yuvasını kolay kolay yikmaz
Yoo niye emin olayımHah işte bak anlatmaya çalıştığımı anlamışsın kimseye güvenme derken bundan bahsediyordum. Sıkıntı yapma sen biz kocamıza bile güvenmeyiz . Yaparsa konu açar tartışırız.Ama seninki yapmaz sen okadar eminsin.
Valla msjının ilk kısmını görmeden yorum yaptımNeden böyle tepkiler veriyorsun cidden sorunlu bir insansın , sana örnek olsun ilerde üzülme diye özel hayatimdan hiç sevmediğim halde iyilik olsun diye bir kesit anlatıyorum sen dalga geçiyorsun ..inşallah evlenirsin su ramazan gününü sana duam budur
Sen benim kalbimi kırdın bende sen evlen diye dua ettim seninde istediğin bu değil miValla msjının ilk kısmını görmeden yorum yaptım
Öyle bir hırsla yazmışsın ki benimkinin eski karışı sandım .olur mu olur Yani
Valla o beddualar geldiği yere döner bence yapma
Bak mutsuz olmuşsun hayatta .böyle tanımadığın insanların negatif enerjisini çekme bence
Valla msjının ilk kısmını görmeden yorum yaptım
Öyle bir hırsla yazmışsın ki benimkinin eski karışı sandım .olur mu olur Yani
Valla o beddualar geldiği yere döner bence yapma
Bak mutsuz olmuşsun hayatta .böyle tanımadığın insanların negatif enerjisini çekme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?