Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

Onun görüpte sizin göremediğiniz bir şey olabilir. Veya bildiği duyduğu ama size direk söyleyemediği bir konu direk kıskançlığa bağlamak doğru değil
Bildiği duyduğu olamaz çünkü ortak tanıdığı yok

Anlasmali boşanmada şiddet gostermemis mi oluyor ..bizde anlaşmalı boşandık hatta davayı o açtı özür diledi affetmeyince ben tehdit ettim bosanmazsa herşeyi dokerim diye avukata 10 bin verdi hızlıca boşandık yani gözü açık olun ..bir kadın yuvasını kolay kolay yikmaz

Ve evet şiddet hakaret her türlü pisliği yaşattı bana çok cabaladim bitmesin diye ama sonra pes Edip kaçtım evet bildiğin kaçtım evden

Konu sahibi anlamamakta ısrarcı, kafa yormaya değmez. Yaşasın ve görsün

Konu sahibi anlamamakta ısrarcı, kafa yormaya değmez. Yaşasın ve görsün
Hayır şimdi neyi olumsuz gördünüz erkek arkadasımda söyleyin de bileyim
Valla herkes ne kadar önyargılı
Ne diyeyim bana derken kendi eşiniz yada sevgiliniz size yanlış yapmasın sonra hanımlar kimseye bu kadar güvenmeyin
Ben şahsen güvenmem o yüzden de sıkıntı yok yani

Allah sonunu getirsin canım benim hep mutlu ol inşallah, ama sorgula körü körüne inanma
İnanmam zaten tabiatım şüphecidir
Ve uyanık ..
Yani ne diyorsa inanmak değil olay
Ama güvenmeden de ilişki yürümez
Yüzde yüz güvenmem kimseye
Dediğim gibi biterse biter kader yani

Hah işte bak anlatmaya çalıştığımı anlamışsın kimseye güvenme derken bundan bahsediyordum. Sıkıntı yapma sen biz kocamıza bile güvenmeyiz . Yaparsa konu açar tartışırız.Ama seninki yapmaz sen okadar eminsin.

Benim sevgilim mi yaptı
Neden böyle tepkiler veriyorsun cidden sorunlu bir insansın , sana örnek olsun ilerde üzülme diye özel hayatimdan hiç sevmediğim halde iyilik olsun diye bir kesit anlatıyorum sen dalga geçiyorsun ..inşallah evlenirsin su ramazan gününü sana duam budur

Şiddet göstermediğini düşünüyorum ben
Size şiddet gösterdiği için bütün boşananlar şiddet görmüş diye düşünüyorsunuz
Oysa ki kadın başkasına aşık olmuş olabilir kendi bitirmek istemiş olabilir anlaşamamış olabilirler karşılıklı
Yani her evlilik kavga dövüş bitmiyor ki
Siz kolay yıkmazsınız bir başkası tek bir sözle evlilik bitirebilir.kadından kadına değişir

Yoo niye emin olayım
Erkek sonuçta
Ama boşandı diye kötü olmaz bir erkek
O zaman boşanan kadın da kötü ysni

Valla msjının ilk kısmını görmeden yorum yaptım
Öyle bir hırsla yazmışsın ki benimkinin eski karışı sandım .olur mu olur Yani
Valla o beddualar geldiği yere döner bence yapma
Bak mutsuz olmuşsun hayatta .böyle tanımadığın insanların negatif enerjisini çekme bence

Sen benim kalbimi kırdın bende sen evlen diye dua ettim seninde istediğin bu değil mi

Arkadas size kotu birsey dememis. Herkes yardimci olmaya calismis ama siz cok negatifsiniz. Surekli herkese bir atar modundasiniz. Sizin icin edilen duayi bile beddua olarak algiliyorsunuz. Insanlik yapip kendi ozel hayatindan ornek vermis ama siz buna bile bak mutsuz olmussun diyorsunuz. Bence asil mutsuz olan sizsiniz yazan herkese negatif bir tavriniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…