Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

makbuşum

Ziyaretçi
çok samimi olduğunuz bir arkadaşınızın lezbiyen olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? arkadaşlığa devammı yoksa bi daha görüşmezmiydiniz?

arkadaşlığıma devam ederdim sonuçta herkesin cinsel tercihi kendine benim için önemli olan o arkadaşımın beni mutlu edip etmediğidir 1closedeyes

beni neden rahatsız etsin ki..sonuçta her arkadasla cinsellik konuşmam
kimseyle konusmam hatta :dilcikar:

arkadaşlığa devam tabi ki bana ne zararı var

Bana asılmadığı sürece arkadaşlığıma devam ederim elbette kaydirigubbakcemile3

Şaka bir tarafa şahsen benim hiçbir sorunum olmaz. Zaten lezbiyen arkadaşlarım da oldu zamanında, halihazırda da var. Cinsel tercihler tamamen kişinin kendisini ilgilendirir. Kim nasıl isterse öyle yaşar. Yargılayamam. Saygı duyarım. Ben arkadaşlığıma bakarım sadece.

Ben devam etmem, edemem.Kusura bakmasın. Benim arkadaşım olacak kişi bana yakın olan kişidir. Yani cinsel tercihi kendinedir filan diyemem valla:1closedeyes:

görüşmem tabiki ne işim olur, anlamam ben öyle cinsel tercih falan kaydirigubbakcemile

Benim cinsel tercihime müdahale etmiyorsa, onun cinsel tercihi de beni alakadar etmez... diye düşünüyorum...

şunu da belirtmem gerekirki bana şimdiye kadar hiç bi şekilde cinsel anlamda yaklaşımı olmadı.ama ben öğrendikten sonra olurmu bilemiyorum.kararsızım.hala da şoku atlatamadım.daha arkadaşım olması bir yana ,lezbiyen birini bile tanımamıştım ben.fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.

Benim cinsel tercihime müdahale etmiyorsa, onun cinsel tercihi de beni alakadar etmez... diye düşünüyorum...

Katılıyorum.
Sonuçta kapalı kapılar ardında neler yaşandığını kimse bilemez.
Herkesin bin çeşit fantazisi var.
Kimbilir belki de çok yakınımızdaki insanlar bizim belki de hiç hoşgörmediğimiz neler yapıyorlar. Belki de bizim tercihlerimiz de onları irite ediyordur.
Ama sonuçta karşılıklı olarak birbirimizi bu tip konuların içine çekmedikçe, kimse kimseyi rencide ya da rahatsız etmedikçe neden bitsin arkadaşlık.

Dediğim gibi lezbiyen arkadaşlarım var.
Ama onlar dışlanmanın ve yargılanmanın acısını çok çektikleri için bir başkasına bu şekilde yaklaşmıyorlar. Kendi içlerinde yaşıyorlar genelde. Ben şahsen bugüne kadar hiçbir şekilde bir rahatsızlık yaşamadım. Zira gündeme bile gelmez bu konu.
Çok da klas arkadaştırlar bana göre.

Ama tabii bu tamamen benim şahsi fikrim. Herkesin görüşüne de saygım sonsuz.

Son düzenleme:
makbuşumşumşum ya-tatlicadiarzu-
sana mı söledi ben lezoyum diye anlamadımkafamçokkarıştı
birinden duysan tamam derim sana sölediyse pek hoş karşılamam yani ne demek istiyor derim:uhm:

makbuşumşumşum ya-tatlicadiarzu-
sana mı söledi ben lezoyum diye anlamadımkafamçokkarıştı
birinden duysan tamam derim sana sölediyse pek hoş karşılamam yani ne demek istiyor derim:uhm:

kendisi bekar olduğu için evlen artık gibisinden konuşup,iyi birileri çıktıkça tanışması için teşvik edici konuşmalar yapıyodum.o da hep kayıtsız kalıyodu hatta ıığğ bööğğ gibi tepkiler veriyodu.kızım lezbiyenmisin nesin diye öylesine laf ettim.o da itiraf etti işte.

Herkesin kendi tercihidir diyemeyeceğim...
Benim arkadaşım beni yansıtmalı...
Öğrenirsem ona karşı bakışım aynı olmaz, olamaz..
Bunun sağlıklı olmadığını, tedavi görmesi gerektiğini anlatmaya çalışırım..
Yok ille devam edecekse samimiyetim biter, eskisi gibi bakamam ona..

bunun hastalıklı bir düşünce yapısından kaynaklandığını, tedavi olması gerektiğini, sağlıklı bir cinsel hayatı bir erkekle yaşamasının daha doğru olduğunu vs anlatmadınız mı?
konuşmadınız mı onunla?

benim için birşey değişmezdi ama kocam öğrense kafamçokkarıştıdeğişebilir adamın aklına neden bunlar iyi anlaşıyor yoksaaaa aralarında bişeymi var diye işkillenmezmi kigamyoncuiremsu

Ben devam ettiremem...Hemde bir daha görüşmemek üzere,
Ben diyemem ayy senin cinsel tercihin ben karışamam diye..
He karışamam tabii..Ama arkadaşlıkta etmem..
Yaptığı şey bana her konuda yanlış..
Ne konuşacam onunla bu hayata dair???

öhöömööhhööö kafamçokkarıştı boğuldum be
yoksa öğreneceğin yoktu
yani sende güzel laf aldın
kız arkadası varmıymış peki? (ne garip soru kıza kız sevgilin var mı:1shok: )

Görüşmeye devam ederdim, sonuçta lezbiyen olmayan kızlar her erkeğe asılıyor mu ki, onlar da her gördüğü kıza asılsın.Onların birlikte olduğu kişiler kendileri gibi lezbiyen eğilimli insanlardır.Zaten eşcinseller böyle toplumdan dışlandıkları için kötü yollara sapıyorlar.Onlar da herkes gibi istedikleri işi yapabilseler kötü yollara asla yönelmezler.Batıda milletvekili bile oluyorlar.

Cinsel tercihidir diyip devam etmek isterim ama cok zor..

aslinda bende gözü yoksa sorun olmaz gibi:)

zamanla sana ilgi duymayacağı ne malum, ayrıca çevre duysa aranızda bir şey olmadığını nasıl ispatllıyacaksın, ne demişler arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylim....
herşeye rağmen o da bir insan onu yargılamak bize düşmez, ama sana gelecek zararı da düşünmen lazım, kırıcı olmadan tedavi olabileceğini söylemen ve yavaş yavaş mesafeni koymaya başlaman lazım….

haklısın...teşekkür ederim.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…