kadının kadınla sevişmesi,ilişkisi kesinlikle haramdır.bu sevicilik veya lezbiyenlik denen cinsel bir sapmadır.seviciliğin haram olusunda islamda ittifak vatdır.lut kavminin azaba uğramalarının nedeni cinsel sapmalarındandır.allah resulu buyuruyor;kadınların sürtüşmesi onlar arasında zinadır.
biri sevgilim gay mi acaba diye sordugunda
-aaa hemen bırak sapıklık sapkınlık onun yaptıgı diyorsunuz
-ayrıl hemen öyle kişiden hayır gelmez diyorsunuz
-kişiliği bozuk diyorsunuz da
kadın kadına olunca neden size tuhaf gelmiyor anlamıyorum.onun ki lezbiyenlik sapıklık degilmi.allahın bile lanetlediği olayı yasayan kadından hayır gelirmi yada lezbiyen olursa kişiliği çok mu düzgün oluyor.kusura bakmayın ama benim asla öyle bir arkadasım olamaz.sizin arkadasınızın durumu kızınızı esinizi en önemlisi sizi hiç mi etkilemez.allahın kabul etmediği bir seyi ben nasıl normal görebilirim.en düzgün yol o kişilerle konusup gerekirse psikolojik destek almalarını saglamaktır.
:)
cok iyimis bu. sadece evlilik yapmalari degil, "mutlu" bir evlilik yapmalari tavsiye ediliyor demek. hadi evlendi ve mutsuz oldu diyelim, gelip "mutlu olun mutlu oluuuuuuuuuuun" diye baski yaparak mutlu olmalarini saglayacak biri var demek. sihirli degnekli filan...
Peki sizin kızınız lezbiyen olduğunu ve evlatlıktan redd edilme pahasına bile olsa bundan vazgeçemeyeceğini size söyleseydi , ne yapardınız.Evladınızı redd edebilirmiydiniz gerçek anlamda.ben çok iyi anlıyorum sizi ve tşk ediyorum size ama birde olayın bu tarafından bir baksınız.
Düzelme ihtimali yok.Lezbiyen olan benim ve size gerçekten söyliyorum;
Düzelme ihtimali yok.Çünki kişi boyle olmakan rahatsızlık duymuyor.Rahatsız olan onun çevresi.Sizler, aileler , arkadaşlar.Sizin verdiğiniz terapiler kişinin üzerinde baskı yaratmaktan öteye gidemez.Ben bu yaşıma rağmen düzelen lezbiyen kadın hiç görmedim.Tamam artık ben değiştim, artık erkekleri seviceğim diyen biri sizce ne kadar güvenilir.Ayrıca özünde lezbiyen bir kadınla hayatını birleştiren erkeklerede yazık değil mi.Sizce iyileşmiş bir lezbiyen , bir erkeği ne kadar mutlu edebilir.Tamam olayın dini boyutu var ama başkalarınıda mutsuz etmeye hakkımız yok bence.Siz nerden gördünüz iyileşen lezbiyenleri , bizim gibi insanlarla tanışıklığınız varmı.Bizzat şahit olduğunuz mu, yakın arkadaşlarınızın ''iyileştiğine'' ?
Size son olarak söylemek istiyorum.Bizler için bir erkekle aynı yastığa baş koymak tecavuze uğramak kadar kötüdür.Şimdi böyle diyen biri ne derecede iyileşebilir ki.Sizi onlarca terapı yada psıkyatrıstlere götürsek , hetereoseulliğinizi yenip kendi iradenızle kadınları sevebilirmisiniz.Lütfen olayı sorgulayın , dar kalıplarla olayı yorumlamayın
Ve ek olarak ;
Lezbiyen olmak dini açıdan haram.Ama bu Allah ile benim aramda.Bu gunahsa eğer , bunun hesabını ne siz nede bir başkası verecek.Sadece ben vericeğim.O açıdan Allah ile benim arama kimsenın girmesini istemem ve izinde vermem.
bir ozaman yakın olmazdı iki verdiği gazoz kola gibi içecekleri asla içmezdim
çok samimi olduğunuz bir arkadaşınızın lezbiyen olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? arkadaşlığa devammı yoksa bi daha görüşmezmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?