- Konu Sahibi makbuşum
-
kız arkadaşımın lezbiyen,
erkek arkadaşımın gay,
yada her ikisinin bisex olması ...CADIARZU
bana ne gibi zararı olur şimdi bu durumların ..
olsa olsa yakınlaşmak isteyebilir, yakınlaşması zarar mıdır? bilmem ...
heralde yanımdaki kadının lezbiyen olup benimle yakınlaşmak istemesi, en yakın arkadaşımın bisex olup eşimle yakınlaşmak istemesinden iyidir.
arkadaşım ile sonsuz konuşabiliyorsam, anlıyabiliyorsam, anlaşılabiliyorsam bağrıma basarım ben onu her oluşu ile ...
Siz yakınlaşmaktan ne anlıyorsunuz? Masum bir yakınlaşma mı?
ben de ne zararı var diyenlerdendim bir zamanlar..Ta ki arkadaşım dediğim kişi otobüste bacaklarımı,kasıklarımı okşamaya kalkıncaya dek...:1ninca:
yakınlaşmaya özel bir anlam yüklemiş değilim. genel olarak ne anlaşılıyorsa o. ben kabul edersem devam eder, kabul etmezsem devam etmez yakınlığı, buda benim tercihim.
ama tabiki akılsız ise o arkadaş, zaten baştan kurmam ben onunla yakınlık, kaldı ki; otobüste oranıza buranıza dokunan insan zaten akıllı birisi değildir,
ve, lezbiyen olanların hepsi de ulu orta ellemezler, o arkadaşın densizliği onun genel hareketlerini ortaya koyar zaten, yani o lezbiyen olduğu için size otobüste dokunmamıştır, densiz olduğu için dokunmuştur
Lezbiyenler ellerine fırsat geçerse değerlendirirler..Duygusallık değil cinsellik daha önplandadır onlar için..Bir yere dek kendilerini bastırabiliyorlar..Zaten en başta belli etmiyorlar ki sizinle ilgili düşüncelerini...
otobüste mi belli ediyorlar diyesim geldi naniknanik
anladım düşünceni arkadaşım.
sevgiler a.s.
Siz yakınlaşmaktan ne anlıyorsunuz? Masum bir yakınlaşma mı?
ben de ne zararı var diyenlerdendim bir zamanlar..Ta ki arkadaşım dediğim kişi otobüste bacaklarımı,kasıklarımı okşamaya kalkıncaya dek...:1ninca:
kati süretle ilişkimi keserim diyenler olmuş..
ama şu var lezbiyen veya gay olunca sokakta mı yaşıyor herkes cinsel veya duygusal ilişkisini?
yani evli,barklı normal bir kadın da pekala lezbiyen olabilir..
belki sizin çok sevdiğiniz komşunuz,ablanız,kardeşinizdir..
bilemezsiniz ki?
lezbiyen gay başka "sapık ,sapkın" başka şey
senin arkadaşın ikincisiymiş
yine de bunları genelleyebilecek kadar çok lezbiyen veya gay tanıdıgını sanmıyorum
ayrıca erkekler de cinselliğe düşkünlükleriyle nam salmıştır
erkeklerden de mi uzak duralım
benim çok yakın erk arklarım var
kimseyi genelleyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?