Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdaki niyetini benle bozmamışsa aslında bir şaka ama ciddi ciddi düşününce demek istediğim "ben bana asılıyor diye ilişkimi bozmam ama bir süre sonra çıkan sorunlardan dolayı kendiliğinden bozulur arkadaşlık" neden mi? karşınızda size aşık olan ya da hoşlanan bir kadın...yakın arkadaşınız...arkadaşlık demek herşeyi paylaşmak demek..siz ona bu durumda birine aşık olsanız anlatamazsınız,kocanızı anlatamazsınız ne tepki vereceği belli olmaz..."siz ona eşime ne hediye alsam dersiniz, o size "bırak onu ya, o hediyeden ne anlar bile diyebilir, sizi eşinizden, sevgilinizden kıskanabilir...birlikte aynı yatağı paylaşamazsınız...bzen kankalar aynı yatakta uyur (fazladan yer yoksa:))))) eşinizle ya da sevgilinizle onu aynı ortama sokmaktan çekinirsiniz gibi...daha çok neden var...

kız arkadaşımın lezbiyen,
erkek arkadaşımın gay,
yada her ikisinin bisex olması ...CADIARZU

bana ne gibi zararı olur şimdi bu durumların ..
olsa olsa yakınlaşmak isteyebilir, yakınlaşması zarar mıdır? bilmem ...
heralde yanımdaki kadının lezbiyen olup benimle yakınlaşmak istemesi, en yakın arkadaşımın bisex olup eşimle yakınlaşmak istemesinden iyidir.

arkadaşım ile sonsuz konuşabiliyorsam, anlıyabiliyorsam, anlaşılabiliyorsam bağrıma basarım ben onu her oluşu ile ...

Siz yakınlaşmaktan ne anlıyorsunuz? Masum bir yakınlaşma mı?
ben de ne zararı var diyenlerdendim bir zamanlar..Ta ki arkadaşım dediğim kişi otobüste bacaklarımı,kasıklarımı okşamaya kalkıncaya dek...:1ninca:

ben bitirirdim heralde ya
neme lazım yanımda aşka filan gelir
hem giyimime filan sürekli dikkat etmem gerekir
korkarım ben
ıyyyyyyyy

yakınlaşmaya özel bir anlam yüklemiş değilim. genel olarak ne anlaşılıyorsa o. ben kabul edersem devam eder, kabul etmezsem devam etmez yakınlığı, buda benim tercihim.

ama tabiki akılsız ise o arkadaş, zaten baştan kurmam ben onunla yakınlık, kaldı ki; otobüste oranıza buranıza dokunan insan zaten akıllı birisi değildir,

ve, lezbiyen olanların hepsi de ulu orta ellemezler, o arkadaşın densizliği onun genel hareketlerini ortaya koyar zaten, yani o lezbiyen olduğu için size otobüste dokunmamıştır, densiz olduğu için dokunmuştur

Lezbiyenler ellerine fırsat geçerse değerlendirirler..Duygusallık değil cinsellik daha önplandadır onlar için..Bir yere dek kendilerini bastırabiliyorlar..Zaten en başta belli etmiyorlar ki sizinle ilgili düşüncelerini...

otobüste mi belli ediyorlar diyesim geldi naniknanik

anladım düşünceni arkadaşım.
sevgiler a.s.

otobüste mi belli ediyorlar diyesim geldi naniknanik

anladım düşünceni arkadaşım.
sevgiler a.s.

Demek hislerini bastıra bastıra bir yerden patlamış artık
.Azmış biri için zaman ve yer önemli olmuyor.Sapık ruhluysa tabi..

arkadaşımla oturup 24 saat cinsellik konuşmayacagımız için beni rahatsız etmez

lezbiyen gay başka "sapık ,sapkın" başka şey
senin arkadaşın ikincisiymiş

ha işte evet.katılasım var sana derins
ben eşcinselim demek biraz yürek ister bizde
latent tercihler yaşayan veya öyle olupta yaşayamayan onca insanı düşünürsek
sıkı kollamak lazım kendimizi
durum aleni ise arkadaşılığımın derecesi önemli benim için
üst noktadaysa paylaşımım demek ki tecihinden gayrı bi çiğlik yaşamamışız
e o zaman niye çıksın ki hayatımdan

aynı olay ben orta okuldayken başımdan geçmişti. okulda her tenefüste birlikte gezdiğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen can arkadaşım bana bi seksüel olduğunu ve kızlardanda hoşlandığını söyledi.
Çok şaşırmıştım.Doğal olarak ondan biraz uzaklaşmıştım, fakat sonra kabullendim.Zaten sonra yollarımız ayrıldı. ve çok şükür şimdi bir erkekle beraber.

lezbiyen gay başka "sapık ,sapkın" başka şey
senin arkadaşın ikincisiymiş

lezbiyen,gay,biseksüel..her türünden tanışıklığım oldu...Ve hiç biri de masum değiller..Cinsellik konusu çok önemli onlar için..hatta 1 .planda..
sapıklıksa evet sapık değiller demek yanlış olur...

yine de bunları genelleyebilecek kadar çok lezbiyen veya gay tanıdıgını sanmıyorum
ayrıca erkekler de cinselliğe düşkünlükleriyle nam salmıştır
erkeklerden de mi uzak duralım
benim çok yakın erk arklarım var
kimseyi genelleyemezsin

Erkekler vs diye genellemiyorum ki tatlım.
Ama çok yakın arkadaşlarımdan sonradan gay,biseküel,lezbiyen olduklarını itiraf eden çok oldu..işim gereği bu tür insanlarla çok karşılaştım.
Evet erkekler cinselliğe çok düşkündür.Ama onlarınki daha farklı.Yani kendilerini bastıramadıkları çok zaman oluyor.
Benim de çok yakın erkek arkadaşlarım var..Neden erkekler hakkında böyle diyeyim..akıl var mantık var...Evli biriyim üstelik..gamyoncuiremsu

Ha bu arada çok iyi dostturlar.Burası bir gerçek.Ama erkeklerin ya da kadınların gibi( herhangi bir heteroseksüel erkek ya da heteroseksüel bir kadın) cinselliğe düşkünlükleri gibi değil onların cinselliğe olan ilgileri...

neyse cnm farklı düşünüoruz ben yine genelliosun die düşünüorum sana sapıkları rastladı diye düşünüorum ama senin de ne yaşadıgını bilemeyz tabi

'körle yatan şaşı kalkar'.... kafamçokkarıştı
'üzüm üzüme baka baka kararır'... :1ninca:
'arkadasını soyle sana kim oldugunu soyleyeyım'.. a.s

Son düzenleme:
cevremdekı ınsanları cınsel tercıhlerıne gore degıl karakterlerıne gore degerlendırırım..yanı boyle bır durum benım ıcın sorun olmaz..

görüşmeye devam ederim, insanların kişisel tercihine saygı duyarım.bir erkek arkadaşım homoseksüel olduğunu söylediğinde de aynı şeyi yaptım, hala çok iyi arkadaşım o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…