- 26 Mayıs 2024
- 33
- 35
- 3
- 31
- Konu Sahibi auroraria24
-
Tebrik et katılamayacağım de arkadaşına, diğerlerine laf düşmez. O hengamede arkadaşın da kim geldi gelmedi çetele tutamaz aklına gelmez, çok samimi olmadığınız için önemsemez. Arkadaşlarınız değişiklik olsun beraber eğlenelim diye katılmanız adına ısrar ediyordur yoksa düğünün ekstrem bir özelliği yok neticede hepsi "erik dalı gevrektir" moduna bağlanıyorÇalıştığım yerden birinin yakın zamanda düğünü var. Samimi olduğum biri değil. Uzaktan çalıştığımız için de 2 ayda 1 anca görüyorum. Düğün hediyesine ben de destek oldum fakat düğününe gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü evim düğün yerine çok uzak, arabam yok ve altına verdiğim para kadar taksiye para vermek gereksiz geliyor.
Bugüne kadar yakın arkadaşlarım ve akrabalarım dışında kimsenin düğününe gitmedim. Düğün kutlama işlerini de çok sevmiyorum. Ben evlenirken mesela kına nişan işlerine hiç girmedim. Sadece nikah ile evlenmek istiyordum. Eşimin ailesi başka şehirde yaşadığı için mecburen orada düğün yaptık ama her saniyesinden nefret ettiğim anlardan biriydi.
Ama insanlar böyle şeylere çok önem veriyorlar.
Sırf yukarıdaki kişinin düğününe gitmicem diye herkes bana niye gelmiyorsun ki tarzı sorular soruyor. Laf sokuyor.
Ben insan ilişkilerinde soğuk biriyim. Karakterim tarzım bu.
Yakın bile değilim, size ne?
Bizim iş yerinde bir abi vardı.yine bu düğün dernek işlerinde para falan toplanırken açık açık söylerdi.bu kişi benim hayatımda bir yer işgal etmiyor ki niye paramı harcayayım, ben vermeyeceğim diye.başta ayıp gibi gelmişti ama sonra dedim ki haklı adam.benim hayatımda yeri olamayan 3,5 sene sonra sokakta görsem selam vermeyeceğim birine ne diye para harcamalıyım? Hem bu tarz ortamlar zevkli de olmaz ki.bir masada tek başına kös kös oturup, harcını(!) yatırıp geri dönüyorsun.sen orada var mısın yok musun düğün sahibi de dahil kimsenin umrunda değil ki.bence de çok saçma.Çalıştığım yerden birinin yakın zamanda düğünü var. Samimi olduğum biri değil. Uzaktan çalıştığımız için de 2 ayda 1 anca görüyorum. Düğün hediyesine ben de destek oldum fakat düğününe gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü evim düğün yerine çok uzak, arabam yok ve altına verdiğim para kadar taksiye para vermek gereksiz geliyor.
Bugüne kadar yakın arkadaşlarım ve akrabalarım dışında kimsenin düğününe gitmedim. Düğün kutlama işlerini de çok sevmiyorum. Ben evlenirken mesela kına nişan işlerine hiç girmedim. Sadece nikah ile evlenmek istiyordum. Eşimin ailesi başka şehirde yaşadığı için mecburen orada düğün yaptık ama her saniyesinden nefret ettiğim anlardan biriydi.
Sırf yukarıdaki kişinin düğününe gitmicem diye herkes bana niye gelmiyorsun ki tarzı sorular soruyor. Laf sokuyor.
Bana çok haklı geldiniz.Hediyeye de katilmissiniz daha ne.2 ayda gordugunuz biri için fazla bile...Çalıştığım yerden birinin yakın zamanda düğünü var. Samimi olduğum biri değil. Uzaktan çalıştığımız için de 2 ayda 1 anca görüyorum. Düğün hediyesine ben de destek oldum fakat düğününe gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü evim düğün yerine çok uzak, arabam yok ve altına verdiğim para kadar taksiye para vermek gereksiz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?