- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
tabiki kullanabilirsin, hiç korkutma kendiniHepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
Otomatik araç kullanmak çok kolay .. Yeter ki kurallara uyun.Yaparsınız.Hepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
İlk başlarda korku ve heyecan olacaktır. Bu çok normal. Birkaç kaz tek başınıza trafiğe çıktıktan sonra alışacaksınız. İlk başlarda riskli hareketlerden kaçının. Yüksek hızda gitmeyin. Her an arabayı durdurabilecek hızda gidin. Sol şeridi çok tercih etmeyin. Bir süre bu şekilde alışın. Başlarda ben de korktum. Bir de babamın arabasını kullanıyordum. Manuel vitesti. Yavaş yavaş alıştım. Şimdi otomatik arabam var. Çok daha rahat. Siz otomatik sürecekmişsiniz. Çok daha kısa sürede alışırsınız otomatik arabayla.Hepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
Ilk arabayi kullanmaya basladigimda bende oyle gereksiz panik ve endise vardi hatta bir kere esim ayagin altinda yumurtami var hayatim gaza yada frene basarken cok tereddutte kaliyorsun demistiHepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
Şehir dışı daha kolay inanın hele bir de otobanda:))2019 yılında ehliyet aldim kullanamadım gecen yıl haziranda otomatik araba aldık ben eh iste yavaş yavaş çıkmaya başladım şimdi ufak tefek de olsa kendi işlerimi halletmeye çalışıyorum
Babam hala güvenmiyor ve beğenmiyor ama onu dinlesem hiç çıkamazdim ben çok sinirli yerlere gitmeme rağmen gerçekten büyük özgürlük ah bir de şehir dışına falan gidebilsem
Siz de yaparsınız otomatik kullanmak zor değil
Ilk arabayi kullanmaya basladigimda bende oyle gereksiz panik ve endise vardi hatta bir kere esim ayagin altinda yumurtami var hayatim gaza yada frene basarken yumurtan kirilacak gibi cok tereddutte kaliyorsun demistiIlk arabayi kullanmaya basladigimda bende oyle gereksiz panik ve endise vardi hatta bir kere esim ayagin altinda yumurtami var hayatim gaza yada frene basarken cok tereddutte kaliyorsun demisti
Başta nasıl başlarsan öyle gider kendine korku verme ben 2017 yılında ehliyetimi aldım maalesf hiç trafiğe çıkamadım korktum panik yaptım şimdi istesem de kullanamam .Hepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
Araç alınca oluyor. Bu araç kullanma konusunda benden panik yoktur. İlk başlarda bacaklarımın titrediğini bilirim. İlla yanımda biri olsun istiyordum . Zamanla oluyor. Sakin olanlar 10 güne yapar siz 3 aya ama illa olur.Hepinize merhabalaaarr. Geçen mart ayında otomatik vites ehliyetimi aldım. Artık araç bakıyorum. Ancak çok tereddütlüyüm becerip becereyeceğim konusunda. Yapı olarak biraz panik bir insanım. Ve babamda araç kullanmama karşı. Israrla araç kullanmamı istemiyor kaza yaparım korkusu ile. Ancak bu benim için artık bir gereklilik. Tabii düşündükçe içim kararıyor daha çok korkuyorum. Bu işi kotarabilir miyim acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?