Acıbademde hiç öyle sorunlarla karşılaşmamıştım ameliyat günü kan verip anestezi uzmanıyla hemen görüşmüştük. Acıbademdekiler Emre beyi çok iyi tanıyor her şey oturmuş Liv hospital lüks ama anlattığına göre bi düzensizlik olduğun belli
tatlım çok geçmş olsun resmlerini bekliyoruz :)
dilek cnm bu ece erken intagrama resim koyuyo sürekli hiç yeni ameliyat olmuş biri gibi durmuyo anlamadım gtti :)
Cok gecmis olsun zenjul:) emre beyin eli cok hafif gercekten benim gibi korkak biri bile olduysa sorunsuz atlattiysa herkes olabilir :) yeni burnun hayirli olsun o zaman :)
Tesekkurler dilek . biliyor musun sadece seninle iki kere yazistim ve bana emre bey ile ilgili inanilmaz guven verdin minnettarim sana , sevgiler.
Canim onlar ameliyat oncesi resimleri :) 1 2 tanede yuzunun gorunmedigi var :) ateli tamponu bugun yarin cikacak diye biliyorum ben :)
Ozelden instagram hesabimi yolluyorum eski halime bakarsin sonra yeniler :)
Ozelden instagram hesabimi yolluyorum eski halime bakarsin sonra yeniler :)
çakallık yapıyo diyosun yani :) önceden çekmiş çekmiş sonradan koymak için demek ha vay be baksen şu eceye :) altına yazasım geldide foyasını çıkarmayalım kızcagızın :) bu şimdi gizli gizli çıkarttrıodur o zmn biizm gibi gitmiodur ofisine:)
ece bile bir çırpıda oldu kurtuldu bense senelerdır oldugum yerde düşünüyorum korkudan
Bide onun 3. Yada 4. Ameliyati senin ilk daha rahat olman lazim :) istiyosan er yada gec olcaksin zaten doktorunu bul yeterki:)
sadece tamponlar çıkarken çokk gıcccıııkkkk bi his oluyo o kadar:) ben aynı anda göğüste oldum zerre acı duymadım sadece saçlarımı o kadar sıkı toplamışlarki 1 hafta baş ağrısı çektim...
istiyorum hemde çok ama korkularımda çok :) doktorum belli emre ilhan
Eee emre beyse o zaman daha dusunmene gerek yooook :) neden korkuyosunki narkozdan falan mi :) bende korkuyodum narkoz almadan emre beyi gormek istedm emre bey geldi oyle aldim narkozu :) sonra 1 saniye gecti sanki gozumu actim oldu bitti :) agri sizi sifir :) hatta ameliyat olmadim yalan soyluyosunuz diye bagirmistim uyku odasinda :) o derece anlamiyosun yani:)
canım ben hç amelıyat olmadım narkoz falan hç bilmem bide korkagın tekı ayrıcada canı çok kıymetli biriyim sanırım bu yüzden tırsıyorum
ya ben narkoza bayılıyorum yaa::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?