Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Selamlar hastane personelinden iki kisinin toylugunu tum hastaneye mal etmek cok buyuk haksizlik olur, sezar'in hakki sezar'a hastane ve kbb muhtesem guven verici amrliyathane de cok guzel, sogutucu vs her sey mevcut diyotum ya uzayussu gibi :) ucusa haziriz kaptan

tatlım çok geçmş olsun resmlerini bekliyoruz :)
dilek cnm bu ece erken intagrama resim koyuyo sürekli hiç yeni ameliyat olmuş biri gibi durmuyo anlamadım gtti :)

Canim onlar ameliyat oncesi resimleri :) 1 2 tanede yuzunun gorunmedigi var :) ateli tamponu bugun yarin cikacak diye biliyorum ben :)

Cok gecmis olsun zenjul:) emre beyin eli cok hafif gercekten benim gibi korkak biri bile olduysa sorunsuz atlattiysa herkes olabilir :) yeni burnun hayirli olsun o zaman :)

Tesekkurler dilek . biliyor musun sadece seninle iki kere yazistim ve bana emre bey ile ilgili inanilmaz guven verdin minnettarim sana , sevgiler.

Tesekkurler dilek . biliyor musun sadece seninle iki kere yazistim ve bana emre bey ile ilgili inanilmaz guven verdin minnettarim sana , sevgiler.

Eger sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana.. Ben memnun olduysam herkes olur emre beyde her zaman oyle soyluyor ben cok memnunum o yuzden elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorum:) burnunun yeni halini de cok merak ediyorum :)

Canim onlar ameliyat oncesi resimleri :) 1 2 tanede yuzunun gorunmedigi var :) ateli tamponu bugun yarin cikacak diye biliyorum ben :)

çakallık yapıyo diyosun yani :) önceden çekmiş çekmiş sonradan koymak için demek ha vay be baksen şu eceye :) altına yazasım geldide foyasını çıkarmayalım kızcagızın :) bu şimdi gizli gizli çıkarttrıodur o zmn biizm gibi gitmiodur ofisine:)

Hahaha evet canim :) sanmam gitmez ofise onu da gizli yapar :)

ece bile bir çırpıda oldu kurtuldu bense senelerdır oldugum yerde düşünüyorum korkudan

Bide onun 3. Yada 4. Ameliyati senin ilk daha rahat olman lazim :) istiyosan er yada gec olcaksin zaten doktorunu bul yeterki:)

sadece tamponlar çıkarken çokk gıcccıııkkkk bi his oluyo o kadar:) ben aynı anda göğüste oldum zerre acı duymadım sadece saçlarımı o kadar sıkı toplamışlarki 1 hafta baş ağrısı çektim...

benım migrenım var hiç baş ağrısına gelemem :)

istiyorum hemde çok ama korkularımda çok :) doktorum belli emre ilhan

Eee emre beyse o zaman daha dusunmene gerek yooook :) neden korkuyosunki narkozdan falan mi :) bende korkuyodum narkoz almadan emre beyi gormek istedm emre bey geldi oyle aldim narkozu :) sonra 1 saniye gecti sanki gozumu actim oldu bitti :) agri sizi sifir :) hatta ameliyat olmadim yalan soyluyosunuz diye bagirmistim uyku odasinda :) o derece anlamiyosun yani:)

canım ben hç amelıyat olmadım narkoz falan hç bilmem bide korkagın tekı ayrıcada canı çok kıymetli biriyim sanırım bu yüzden tırsıyorum

canım ben hç amelıyat olmadım narkoz falan hç bilmem bide korkagın tekı ayrıcada canı çok kıymetli biriyim sanırım bu yüzden tırsıyorum

Yok hic korkma emre bey cok destek oluyor o konuda ben narkoz alirken elimi tutuyodu sakin ol tamam uyuyacaksin simdi korkma diye:) benim canimda cok kiymetli igne falan kolay kolay olamam ben cok ugrastiririm canim cok tatli ama emin ellerde oldugun surece rahat olabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…