Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

canım yardımcı olursan çok mutlu olurum.

arkadaşlar merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum suan deli gibi araştırma yapıyorum. mail atıyorum doktorlara
özel üsküdar hastanesi 2000 tl herşey dahil fiyatı dedi doktor sanırım dr. erdinç ak
boğaziçi tıp merkezi 2500 tl ama peşinde %10 indirim hastanede 4 doktor var
ethica incirli 3500-4000 arası fiyat verdi
Dr.İbrahim OKSUI 6000-7500 tl arasında taksimde
dr.selcuk inanlı hangi hastanede olaçağına göre değişir dedi 6000-10000 tl arasında
dr.Barış Çakır 8000 tl dir HASTANE FULYA ACIBADEM
Op. Dr. A. Emre İLHAN Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ve Liv hospital 7.000 tl dir.
DR.Muhammet Dilber Ethica incirli hastanesinde 6 bin TL, Acıbadem Bakırköy hastanesinde 8 bin TL, NişantaşI
Amerikan hastanesinde 10 Bin TL.
UMARIM YARIMCI OLMUŞUMDUR. YAZIM YANLIŞLARIMIN KUSURUNA BAKMAYIN

çevre hastanesi şişliden fiyat aldım dr.asu deniz burhanoğlu ve fiyatı 3500-4500 tl arası değişiyor.
Medipol hastanesi 4000-5000 tl arası fiyat verdi. Dr naci karacaoğlan ve iki doktor daha var
dr. Tefik sözen 4200 tl fiyat verdi liv hospital

Ooo sen kafani cok karistirmissin :) fiyata gore karar verme ucuza olayim derken pisman olma sonra burun bu cok onemli. Karar vermek icin aklindaki doktorlarla gorus dicem de hepsiyle nasil goruseceksin hepsi mi aklinda yoksa 2 3 doktor mu var? Gorusup karar vermen daha dogru olur ben de cok doktorla gorusmustum oyle karar verdim goruse goruse hangisi daha iyi anliyorsun zaten:)

kesinlikle çok haklısın dg62,ucuz doktor bulayım derken sonra burnundan hiç memnun olmuyorsun,burun estetiği gerçekten estetikler arasında en önemli olanı,çünkü yüzün tam ortasında,nefes aldığımız organ,memnun olmadığında ya öyle yaşamak zorundasın ya da tekrar ameliyat olmak zorundasın.
ben iki kere burun estetiği oldum.İlk burun estetiği olmak için araştırma yaptığımda doktorun iyi olmasından ziyade fiat uygunluğu benim için çok önemliydi,vevardı.Ne uygun fiat bulduğum plastik cerraha burun estetiği oldum.Ama sonuç hiç iç açıcı olmadı,benim burnumda deviasyonda vardı ne deviasyonumu almış ne de burnum istediğim gibi olmuştu.
iki ayda burnumun gövdesinde çökme meydana geldi,
sonra detaylı araştırmalarım neticesinde Göksel Bey ile görüştüm.İşin doğrusu ilk burun estetiği olmak istediğimde Göksel Bey ile ilgili olumlu çok referans almıştım ancak maddi açıdan Göksel bey e yaptırmaya hazırlıklı değildim
ama ne oldu sonuçta gözümü kararttım ve kredi çektim gittim Göksel bey e burun estetiği oldum sonuçtan çok memnunum bir sene oldu.Hem nefes alıyorum hem de burnum yüzümle çok orantılı herkes çok beğeniyor bu da beni çok mutlu ediyor,
sakın maddi açıdan yanılgıya düşüp tercihte bulunmayın,eüer maddi açıdan hazır değilseniz olana kadar estetik olmayın,doğru doktoru tercih edin,

aynen çok kafamı karıştırdım. ben birde ilçe ve konum olarakda çok fiyat koyduklarını gözlemledim. nişantaşındaki doktorlar çok fiyat veriyor. ve bazı doktorlar göremeden fiyat vermiyor bu çok iyi birşey bence. tam yaz ayı gelmeden olmayı düşünüyorum. boğaziçine randevu aldım ona gidicem yaptığı burunları pek görmedim bu forumda ama

merhaba acaba ameliyat oldunuz mu resim görebilir miyim cok rica etsem. sanırım bene boğaziçi tıp düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?????????????**

Evet kesinlikle maddi acidan hazir olana kadar birikim yapilmali cunku uygun doktora olayim derken sonu husran olabiliyor. Cok arastirmak gerekiyor tek tip burun degil her tip burunda basarili olmasi gerekiyor doktorun ben de emre ilhana oldum cok mutluyum kalin derili olmama ragmen hic sorun yasamadim annem kardesim de emre beye oldu cevremden de cok giden oldu herkes cok memnun mutlu :) darisi isteyen herkesin basina burun cok onemli kimin icine hangi doktor siniyorsa kesinlikle ona olmali guven cok onemli.

Anladim umarim hayirlisi olur hakkinizda gidip gorusun doktorlarla kolay burunlari cogu yapiyor onemli olan zor burunda basari saglamak. Bogazici hakkinda ben cok iyi seyler duymadim ama istisnadir belki onlar gidip gorusmenizde fayda var. Olacaksaniz simdi tam zamani bence yaz ayinda da sorun olmaz ama sadece gunesten kacmaniz gerekiyor 2 3 ay yazdan bisey anlayamiyosunuz pek:) kardesim yaz ayinda olmustu yoksa baska zorlugu yok.

Nişantaşında çok yüksek fiyata ameliyat olup hiç memnun olmayan biriyle Emre beyin muayenehanesinde konuşmuştum burnunun bi deliği yukarda ve burun sırtı aşırı oyuktu Eski doktoru burnunu kötü yapınca düzeltmek için ikinci kez ameliyat etmiş burnunun çöken yerine et doldurmuş bayan bu yüzden hiç nefes alamadığını anlatmıştı.Nişantasında fiyatı çok yüksek diye de iyidir diye bi şey yok çok araştırmak lazım. Bayan ardeşimden bi gün sonra da Emre beye 3. ameliyatını oldu ameliyat öncesi sinirli gergin bi hali varken ameliyat sonrası o kadar mutluydu ki bayağı bi sohbet ettik kötü ameliyatlar insanları psikolojisini de olumsuz yönde etkiliyo gerçekten ameliyat öncesi o soğuk, sinirli bayan gitmiş yerine çok şeker bi bayan gelmişti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…