Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Dun saat 18.00 de liv'e kan vermeye gittim pek iyi seyler yazamayacagim. Haftaici hastaneyi arayip cumartesi gelmemde bir sakinca olup olmadigini sordum, cmt istedigim saatte gelebilecegimi soylediler. Hastane cok luks fakat surecleri daha oturmamis. Kaydim acilmamisti, epey dolastirildim hastanede -bir asagi bir yukari bir saga bir sola... Epey dolastirildim iletisimsizlik yuzunden. E.I'nin asistani veya hastane kaynakli ilk sikintim bu oldu nereye gidecegim ne yapacagim belli degildi anestezi dr ile gorusecegimi acilden kan verecegimi soyledim ama dedigim gibi ciddi bir iletisimsizlik vardi. Sonrasinda anestezi dr ile gorustum. Kan verdim. Kan alan kisi damara girdi kan gelmedi, igneyi damarima daha soktu, gene kan gelmedi, daha soktu neredeyse ignenin tamamini ve saga sola cevirince igneyi kolumdan cikarmasini soyledim -cok sinirlendim. 2dk sonra sol kolumu actim ilk denemede alabildi. Sonra 960 tl odemem gerektigi soylendi... Yok artik dedim.... Bu ne iletisimsizlik, emre i'nin bir suru hastasi geliyor sonucta boyle sacma hatalar yapilmamali ei'nin asistani hic aramiyor mu bu hastaneyi anlamadim. Ei ile gorstum odeme yapma dedi, ama kafamda yuz soru isareti ile ciktim. Anlayacaginiz Biraz talihsizlik oldu . Umarim sonrasi iyi olur. Sevgiler hepinize.

Acıbademde hiç öyle sorunlarla karşılaşmamıştım ameliyat günü kan verip anestezi uzmanıyla hemen görüşmüştük. Acıbademdekiler Emre beyi çok iyi tanıyor her şey oturmuş Liv hospital lüks ama anlattığına göre bi düzensizlik olduğun belli

Son düzenleme:

Merhabalar;
Bende tam bir ay önce LİV HOSPITALI de ameliyat oldum aynı gün anastesi için kan verdim aynı sorun bende de oldu 4 denemede kan alamadılar sonra hemşireyi odadan kovdu başkası geldi çok rahat aldı. Onun dışında çok ilgililer bir sıkıntı yaşamadım. Hatta anestesi almadan ameliyathaneyi görmek istedim doktorlar şaşırdı neden istiyorsun dedi hijyen açısından görmek istedim ve gördüm gayet temizdi. Herşey güzel ama yeni olduğu için biraz eksikleri var oda zamanla oturacak sanırım. Mesela hastahanede morarmaman için soğutucu henüz alınmamıştı ben eldiven içinde buz koydum ve hiç morarmadan iyileştim. Sana küçük bir tiyo mutlaka buz koy ben sabah kadar ara ara tutdum faydasını gördüm Onun dışında aşırı ilgiden gece uyuyamadım baş hekim bile geçmiş olsuna geldi gidene kadar sürekli birileri gelip gidiyorlardı. Seninki biraz kör talih olmuş morelini bozma güzel iyi bir hastahane.

Merhabalar;
Bende tam bir ay önce LİV HOSPITALI de ameliyat oldum aynı gün anastesi için kan verdim aynı sorun bende de oldu 4 denemede kan alamadılar sonra hemşireyi odadan kovdum başkası geldi çok rahat aldı. Onun dışında çok ilgililer bir sıkıntı yaşamadım. Hatta anestesi almadan ameliyathaneyi görmek istedim doktorlar şaşırdı neden istiyorsun dedi hijyen açısından görmek istedim ve gördüm gayet temizdi. Herşey güzel ama yeni olduğu için biraz eksikleri var oda zamanla oturacak sanırım. Mesela hastahanede morarmaman için soğutucu henüz alınmamıştı ben eldiven içinde buz koydum ve hiç morarmadan iyileştim. Sana küçük bir tiyo mutlaka buz koy ben sabah kadar ara ara tutdum faydasını gördüm Onun dışında aşırı ilgiden gece uyuyamadım baş hekim bile geçmiş olsuna geldi gidene kadar sürekli birileri gelip gidiyorlardı. Seninki biraz kör talih olmuş morelini bozma güzel iyi bir hastahane.

Bende liv de olayım diyodum ama bunları okuyunca tırstım yaaaaa :-(

Ben acibademde olmustum emre bey o zaman sadece orda yapiyordu simdi hem liv hem acibademde yapiyo liv daha cok yeni oturmadi sanirim hastanenin problemi o ama emre beye iletsin sıkıntı cekenler eminim emre bey hastaneyle gereken konusmayi yapacaktir. Siz liv de hastanenin doktoruna mi olacaktiniz? Doktorunuza iletirsin hastane personelinin eksikligini :) 7 yildizli hastane bide orasi bende cok sasirdim aksiliklere ama emre beyin kendi ekibi ayri hastaneyle alakasiz hemsiresi falan :)

Selamlar tekrar , bugun ameliyat oldum gereksiz bir korkuya girmeden ameliyathaneye gittim . hastane drlari hemsireleri inanilmaz iyiydi. Surekli gelip gittiler, cok yardimci oldular hala da oluyorlar :) ilaclarimi nobetci eczane bulup getirdiler. Dr'um zaten cok basarili soylenecek cok sey var basarisi hakkinda . Yukarida bahsettigim kandan sonraki surecte hic sikinti yasamadim. Kbb poliklinigi ve calisanlari muhtesemler hepsine minnetarim. Elleri cok hafif ve iletisimleti guclu. Hastanenin yeri konumu lukslugu muhtesem, acikcasi acibademi secmeyin derim kisisel fikrim . Ben suadiyeden liv'e geldim sirf rahat luks diye :) korkulacak hicbir sey yokmus. Ameliyat oncesi cok kolay gecti ameliyathane cok guzel bir suru dr / gorevli vardi cok sasirdim simdilik bu kadar twitter veya instagramdan takip edebilirsiniz beni ozelden mesaj atarsaniz size kullanici adimi yollarim. eski yeni halimi gorebilirsiniz :) bu sirada sevgiler hepinize.

Hayir sakin korkma cunku bu cok basit bir sey. Kan aldirmak acitmaz ki :) kesinlikle guven bana , refakatci olmadan bile burun ameliyati olabilirsin inanilmaz kolay bir surec. Hastane inanilmaz uzay ussu gibi :) ipad verdiler perde bile buradan kumanda ediliyor :) yenidem olsam liv derim kesinlikle guvenin bana, sevgiler

Cok gecmis olsun zenjul:) emre beyin eli cok hafif gercekten benim gibi korkak biri bile olduysa sorunsuz atlattiysa herkes olabilir :) yeni burnun hayirli olsun o zaman :)

Cok gecmis olsun zenjul:) emre beyin eli cok hafif gercekten benim gibi korkak biri bile olduysa sorunsuz atlattiysa herkes olabilir :) yeni burnun hayirli olsun o zaman :)

tatlım çok geçmş olsun resmlerini bekliyoruz :)
dilek cnm bu ece erken intagrama resim koyuyo sürekli hiç yeni ameliyat olmuş biri gibi durmuyo anlamadım gtti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…