Kesinlikle aklinizdaki doktorlarla gorusun hangisi icinize sinerse en iyisi o olur:)
TEŞŞEKÜR EDERİM. Siz burun estetiği oldunuz mu peki ?
TEŞŞEKÜR EDERİM. Siz burun estetiği oldunuz mu peki ?
Evet oldum 14 ay once ve zor bi derim vardi kalindi baya benim isim daha zordu yani:) cogu doktor sekli cok belli olmaz istedigin gibi olmaz dedi sadece cok arastirip dogru doktoru buldum ben ve burnum cok zarif tam istedigim gibi kalkik kavisli:) kardesim ve annemde oldu ayni doktora cevremden de olan cok o yuzden tecrubeliyim bu konuda :)
Evet oldum 14 ay once ve zor bi derim vardi kalindi baya benim isim daha zordu yani:) cogu doktor sekli cok belli olmaz istedigin gibi olmaz dedi sadece cok arastirip dogru doktoru buldum ben ve burnum cok zarif tam istedigim gibi kalkik kavisli:) kardesim ve annemde oldu ayni doktora cevremden de olan cok o yuzden tecrubeliyim bu konuda :)
Allahtan istediğin gibi olmamış bide olaymış nolcaktı acepistediğin gibi olmaz diye bişi yok istediğin gibi yapamam diye bişey var ki buda doktorların kolay yolu seçmesi işte ama bizim doktorcuğumuz zor burundan asla kaçmaz
Evet oldum 14 ay once ve zor bi derim vardi kalindi baya benim isim daha zordu yani:) cogu doktor sekli cok belli olmaz istedigin gibi olmaz dedi sadece cok arastirip dogru doktoru buldum ben ve burnum cok zarif tam istedigim gibi kalkik kavisli:) kardesim ve annemde oldu ayni doktora cevremden de olan cok o yuzden tecrubeliyim bu konuda :)[/QUO
evet gördüm burnunuzun resimlerini profilinize girince. gayet hoş ve kalkık olmuş. bende bir an önce karar verip plsamda sizin gibi 14 ay oldu desem çok isterim :dd
Allahtan istediğin gibi olmamış bide olaymış nolcaktı acepistediğin gibi olmaz diye bişi yok istediğin gibi yapamam diye bişey var ki buda doktorların kolay yolu seçmesi işte ama bizim doktorcuğumuz zor burundan asla kaçmaz
Evet oldum 14 ay once ve zor bi derim vardi kalindi baya benim isim daha zordu yani:) cogu doktor sekli cok belli olmaz istedigin gibi olmaz dedi sadece cok arastirip dogru doktoru buldum ben ve burnum cok zarif tam istedigim gibi kalkik kavisli:) kardesim ve annemde oldu ayni doktora cevremden de olan cok o yuzden tecrubeliyim bu konuda :)[/QUO
evet gördüm burnunuzun resimlerini profilinize girince. gayet hoş ve kalkık olmuş. bende bir an önce karar verip plsamda sizin gibi 14 ay oldu desem çok isterim :dd
Eveet burcucum katiliyorum sanaaa istedigim gibi oluyomus demekkiii istedigin gibi yapamam demeleri gerekiyomusistedigimden bile iyi oldu emre bey sagolsun:) doktorcugumuz aksine zor burunlari daha cok seviyo :)) cok sansliyiz dogruu tercihi yaptigimiz iciiinnn:)
Sem11, ben minik kalkik burunlari cok seviyorum ve kalin deride bunu yapan doktoru buldum yillarca arastirmanin sonucu:) darisi basina insallah en zor donemdesin arastirma donemi:)
Acıbademde hiç öyle sorunlarla karşılaşmamıştım ameliyat günü kan verip anestezi uzmanıyla hemen görüşmüştük. Acıbademdekiler Emre beyi çok iyi tanıyor her şey oturmuş Liv hospital lüks ama anlattığına göre bi düzensizlik olduğun belliDun saat 18.00 de liv'e kan vermeye gittim pek iyi seyler yazamayacagim. Haftaici hastaneyi arayip cumartesi gelmemde bir sakinca olup olmadigini sordum, cmt istedigim saatte gelebilecegimi soylediler. Hastane cok luks fakat surecleri daha oturmamis. Kaydim acilmamisti, epey dolastirildim hastanede -bir asagi bir yukari bir saga bir sola... Epey dolastirildim iletisimsizlik yuzunden. E.I'nin asistani veya hastane kaynakli ilk sikintim bu oldu nereye gidecegim ne yapacagim belli degildi anestezi dr ile gorusecegimi acilden kan verecegimi soyledim ama dedigim gibi ciddi bir iletisimsizlik vardi. Sonrasinda anestezi dr ile gorustum. Kan verdim. Kan alan kisi damara girdi kan gelmedi, igneyi damarima daha soktu, gene kan gelmedi, daha soktu neredeyse ignenin tamamini ve saga sola cevirince igneyi kolumdan cikarmasini soyledim -cok sinirlendim. 2dk sonra sol kolumu actim ilk denemede alabildi. Sonra 960 tl odemem gerektigi soylendi... Yok artik dedim.... Bu ne iletisimsizlik, emre i'nin bir suru hastasi geliyor sonucta boyle sacma hatalar yapilmamali ei'nin asistani hic aramiyor mu bu hastaneyi anlamadim. Ei ile gorstum odeme yapma dedi, ama kafamda yuz soru isareti ile ciktim. Anlayacaginiz Biraz talihsizlik oldu . Umarim sonrasi iyi olur. Sevgiler hepinize.
Dun saat 18.00 de liv'e kan vermeye gittim pek iyi seyler yazamayacagim. Haftaici hastaneyi arayip cumartesi gelmemde bir sakinca olup olmadigini sordum, cmt istedigim saatte gelebilecegimi soylediler. Hastane cok luks fakat surecleri daha oturmamis. Kaydim acilmamisti, epey dolastirildim hastanede -bir asagi bir yukari bir saga bir sola... Epey dolastirildim iletisimsizlik yuzunden. E.I'nin asistani veya hastane kaynakli ilk sikintim bu oldu nereye gidecegim ne yapacagim belli degildi anestezi dr ile gorusecegimi acilden kan verecegimi soyledim ama dedigim gibi ciddi bir iletisimsizlik vardi. Sonrasinda anestezi dr ile gorustum. Kan verdim. Kan alan kisi damara girdi kan gelmedi, igneyi damarima daha soktu, gene kan gelmedi, daha soktu neredeyse ignenin tamamini ve saga sola cevirince igneyi kolumdan cikarmasini soyledim -cok sinirlendim. 2dk sonra sol kolumu actim ilk denemede alabildi. Sonra 960 tl odemem gerektigi soylendi... Yok artik dedim.... Bu ne iletisimsizlik, emre i'nin bir suru hastasi geliyor sonucta boyle sacma hatalar yapilmamali ei'nin asistani hic aramiyor mu bu hastaneyi anlamadim. Ei ile gorstum odeme yapma dedi, ama kafamda yuz soru isareti ile ciktim. Anlayacaginiz Biraz talihsizlik oldu . Umarim sonrasi iyi olur. Sevgiler hepinize.
Dun saat 18.00 de liv'e kan vermeye gittim pek iyi seyler yazamayacagim. Haftaici hastaneyi arayip cumartesi gelmemde bir sakinca olup olmadigini sordum, cmt istedigim saatte gelebilecegimi soylediler. Hastane cok luks fakat surecleri daha oturmamis. Kaydim acilmamisti, epey dolastirildim hastanede -bir asagi bir yukari bir saga bir sola... Epey dolastirildim iletisimsizlik yuzunden. E.I'nin asistani veya hastane kaynakli ilk sikintim bu oldu nereye gidecegim ne yapacagim belli degildi anestezi dr ile gorusecegimi acilden kan verecegimi soyledim ama dedigim gibi ciddi bir iletisimsizlik vardi. Sonrasinda anestezi dr ile gorustum. Kan verdim. Kan alan kisi damara girdi kan gelmedi, igneyi damarima daha soktu, gene kan gelmedi, daha soktu neredeyse ignenin tamamini ve saga sola cevirince igneyi kolumdan cikarmasini soyledim -cok sinirlendim. 2dk sonra sol kolumu actim ilk denemede alabildi. Sonra 960 tl odemem gerektigi soylendi... Yok artik dedim.... Bu ne iletisimsizlik, emre i'nin bir suru hastasi geliyor sonucta boyle sacma hatalar yapilmamali ei'nin asistani hic aramiyor mu bu hastaneyi anlamadim. Ei ile gorstum odeme yapma dedi, ama kafamda yuz soru isareti ile ciktim. Anlayacaginiz Biraz talihsizlik oldu . Umarim sonrasi iyi olur. Sevgiler hepinize.
Merhabalar;
Bende tam bir ay önce LİV HOSPITALI de ameliyat oldum aynı gün anastesi için kan verdim aynı sorun bende de oldu 4 denemede kan alamadılar sonra hemşireyi odadan kovdum başkası geldi çok rahat aldı. Onun dışında çok ilgililer bir sıkıntı yaşamadım. Hatta anestesi almadan ameliyathaneyi görmek istedim doktorlar şaşırdı neden istiyorsun dedi hijyen açısından görmek istedim ve gördüm gayet temizdi. Herşey güzel ama yeni olduğu için biraz eksikleri var oda zamanla oturacak sanırım. Mesela hastahanede morarmaman için soğutucu henüz alınmamıştı ben eldiven içinde buz koydum ve hiç morarmadan iyileştim. Sana küçük bir tiyo mutlaka buz koy ben sabah kadar ara ara tutdum faydasını gördümOnun dışında aşırı ilgiden gece uyuyamadım baş hekim bile geçmiş olsuna geldi gidene kadar sürekli birileri gelip gidiyorlardı. Seninki biraz kör talih olmuş morelini bozma güzel iyi bir hastahane.
Bende liv de olayım diyodum ama bunları okuyunca tırstım yaaaaa :-(
Liv ile acıbadem arasında fiyat farkı var mı arkadaşlar??
Bende liv de olayım diyodum ama bunları okuyunca tırstım yaaaaa :-(
Sağol canım kısmet olursa.. acıbadem benim için daha mantıklı o zaman)
Selamlar tekrar , bugun ameliyat oldum gereksiz bir korkuya girmeden ameliyathaneye gittim . hastane drlari hemsireleri inanilmaz iyiydi. Surekli gelip gittiler, cok yardimci oldular hala da oluyorlar :) ilaclarimi nobetci eczane bulup getirdiler. Dr'um zaten cok basarili soylenecek cok sey var basarisi hakkinda . Yukarida bahsettigim kandan sonraki surecte hic sikinti yasamadim. Kbb poliklinigi ve calisanlari muhtesemler hepsine minnetarim. Elleri cok hafif ve iletisimleti guclu. Hastanenin yeri konumu lukslugu muhtesem, acikcasi acibademi secmeyin derim kisisel fikrim . Ben suadiyeden liv'e geldim sirf rahat luks diye :) korkulacak hicbir sey yokmus. Ameliyat oncesi cok kolay gecti ameliyathane cok guzel bir suru dr / gorevli vardi cok sasirdim simdilik bu kadar twitter veya instagramdan takip edebilirsiniz beni ozelden mesaj atarsaniz size kullanici adimi yollarim. eski yeni halimi gorebilirsiniz :) bu sirada sevgiler hepinize.
Cok gecmis olsun zenjul:) emre beyin eli cok hafif gercekten benim gibi korkak biri bile olduysa sorunsuz atlattiysa herkes olabilir :) yeni burnun hayirli olsun o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?