tatlım çok geçmş olsun resmlerini bekliyoruz :)
dilek cnm bu ece erken intagrama resim koyuyo sürekli hiç yeni ameliyat olmuş biri gibi durmuyo anlamadım gtti :)
Hayir sakin korkma cunku bu cok basit bir sey. Kan aldirmak acitmaz ki :) kesinlikle guven bana , refakatci olmadan bile burun ameliyati olabilirsin inanilmaz kolay bir surec. Hastane inanilmaz uzay ussu gibi :) ipad verdiler perde bile buradan kumanda ediliyor :) yenidem olsam liv derim kesinlikle guvenin bana, sevgiler
Merhaba arkadaşlar
Dün bir hastaneye kbb bölümüne gidip muayene oldum ve Ali bey ile tanıştım.Kendisi şu anda Alanya'da görev yapıyor ve Antalya'dada görev yapmış.Acaba aranızda kendisine burun estetiği yaptıran varmı? Yaptığı estetik resimleri gösterdi ve gerçekten çok başarılı burunlar yapmış. Aklım çok karışık çok güven verdi konuşmaları fiyat olarakta 3.500 lira dedi sana çok güzel bir burun yaparız dedi.Lütfen bu doktoru tanıyorsanız yorumlarınızı eksik etmeyin kızlar.
Canim hayirlisi olsun,ben de yarin olucam ve suan heyecandan uyuyamiyorum.:) tedirginlik heyecan hersey var.doktorunu tanimiyorum ama umarim hersey istedigin gibi olur.
Izmirde prof.dr cuneyt ozek yapacak ameliyatimi.insallah su gibi akip gecer yarabbim :) iyi dusunmeye calisiyorum .
Bende de hem nefes proplemi deviasyon var.hem de daha kibar guzel olsun istiyorum.
ya ben narkoza bayılıyorum yaa::))
Ozelden mesaj atabilmem icin 100 mesaj gondermis olmam gerekiyormus :c
Ben de Muhammet Dilbere 23 Mart'ta ameliyat oldum. Bugün tamponlarım çıkacak.Korku ve heyecan içindeyim:) İlk gün çok şiştim ama sonra hızla geçmeye başladı şişlikler ve hiç morarmadım çok şükür.Ki zor bir ameliyattı doktorum çok uğraşmış 3,5 saat kaldım ameliyatta. Bugün 4. günüm yanaklarımın en alt kısmında biraz şişlerim kaldı o kadar. Bundan sonrası da rahat ve güzel geçer umarım
benim gibi narkoza bayılan birini daha buldum sırf narkoz için tekrar ameliyat olabilirim
Cumartesi sabahı saat 10 da ameliyatım var çok heycanlıyımddddddd
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
@Sem kiz ne çabuk karar verdin umarım istediğin buruna kavuşursun canım şimdiden cok gecmis olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?