Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

tatlım çok geçmş olsun resmlerini bekliyoruz :)
dilek cnm bu ece erken intagrama resim koyuyo sürekli hiç yeni ameliyat olmuş biri gibi durmuyo anlamadım gtti :)

İnşallah bende sizler gibi ne kadar memnun kaldığımı yazarım ameliyattan sonra yaaaaa )) şu günler geçmek bilmiyor artık...

Merhaba arkadaşlar
Dün bir hastaneye kbb bölümüne gidip muayene oldum ve Ali Dulum bey ile tanıştım.Kendisi şu anda Alanya'da görev yapıyor ve Antalya'dada görev yapmış.Acaba aranızda kendisine burun estetiği yaptıran varmı? Yaptığı estetik resimleri gösterdi ve gerçekten çok başarılı burunlar yapmış. Aklım çok karışık çok güven verdi konuşmaları fiyat olarakta 3.500 lira dedi sana çok güzel bir burun yaparız dedi.Lütfen bu doktoru tanıyorsanız yorumlarınızı eksik etmeyin kızlar.

Son düzenleme:

Canim hayirlisi olsun,ben de yarin olucam ve suan heyecandan uyuyamiyorum.:) tedirginlik heyecan hersey var.doktorunu tanimiyorum ama umarim hersey istedigin gibi olur.

Canim hayirlisi olsun,ben de yarin olucam ve suan heyecandan uyuyamiyorum.:) tedirginlik heyecan hersey var.doktorunu tanimiyorum ama umarim hersey istedigin gibi olur.

Sağol canım umarım hepimiz için çok iyi olur.Bende ameliyattan çok korkuyorum ama mecbur olmam gerekiyor nefes almakta zorlanıyorum.İnşallah bahsettiğim doktoru tanıyan çıkar.Nette hiç bir açıklama yok hakkında.Özel bir hastanede çalışıyor ve yıllarca orda görev yapmış.Ay yarın mı ameliyatın sanki ben olacakmışım gibi heyececan bastı şimdi bana:26: İnşallah çok iyi geçer canım fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum kime oluyorsun acaba?

Izmirde prof.dr cuneyt ozek yapacak ameliyatimi.insallah su gibi akip gecer yarabbim :) iyi dusunmeye calisiyorum .

Izmirde prof.dr cuneyt ozek yapacak ameliyatimi.insallah su gibi akip gecer yarabbim :) iyi dusunmeye calisiyorum .

İnşallah canım Rabbim kolaylık versin umarım yeni burnuşun tam hayalindeki gibi olur iyi düşün ki iyi olsun canım Birde fiyat ne çokmu sordum ne:26:

Kızlar merhabaaaa Ben burun estetiğimi incirli esteticada olacağım. Aşırı heycanlı ve mutluyum.Doktorum berker bey o kadar içime sindiki anlatamam size.Kesinlikle çok samimi ve ilgilenen bir doktor.Dün ilk randevuma gittim, konuştuk ve konuşurken burnunu analiz ediyorum dedi şekli, yüzümün açıları, deri yapım vs. sonra istediklerimi anlattım.İstemediğim şekillerden bir kaç resim gösterdim telefonumdan ve beni anladı. Yaptığı opreasyonları gördüm ve o kadar doğaldi ki neresine ne yapılmış doktorun anlatması gerekti doğal olduğu kadar estetik bir görünümleride vardı.Benim tasarımında istediklerimi anlattım ve bana olabilecek şekilleri yaptı ve asla yapmayacağım bir burnu tasarlamam dedi. Hatta bir hastasını gösterdi resimde tasarladıkları burnu gösterdi önce sonra ameliyat sonrasını, tasarımdan daha harikaydı.
Amacım reklam değil uzun süredir herkesin yorumlarını tek tek okumuş bulunmaktayım. Bu yazdıklarım benim gibi içine sinen doktoru arayanlara gelsin.
Bugün tekrar gideceğim ve gün alacağım.O kadar heycanlıyım ki anlatamam. umarım istediğim gibi olur.
ETHİCA hastanesini anlatmama gerek yok zaten gayet lüx ve konforlu. Bir çok tanıdığım kalmıştı hastanede.
herkese sevgiler

çok geçmiş olsun riley... ben de 3 hafta sonra muhammet beye ameliyat olucam umarım güzel geçer... senin sonuçlarını bekliyorum merakla

ne açıdan korkuyorsun ? ameliyat ve sonrasında canının acıyacağından mı yoksa burnunun güzel olup olmayacağından mı ? 10 yıl önce ve 1,5 ay önce olmak üzere 2 kere bu ameliyatı olmuş biri olarak; ikisi için de korkmana gerek olmadığını söyleyebilirim.
1) 10 yıl önceki ilk burun ameliyatımı lokal oldum. ne ameliyatta ne de sonrasında hiç bir şekilde ağrım olmadı..sadece şunu söyleyebilirim ilk ameliyatımda yüzüm çok şişti..şişlik rahatsızlık vermedi dersem yalan olur..ama acı ya da ağrı değil..ve birde tamponlar çıkarken canım yandı..ancak o da saniyelikti..şundaki tamponlardan korkmana gerek yok...gerçekten tıp inanılmaz ilerlemiş..bizzat ben yaşadım..eski tecrübemden dolayı tamponlar çıkartılırken çok huzursuzdum..çok yersizmiş..kapanmış bir yaranın üzerindeki yara bandını çekmek gibi bişi..acı yok..bi gıdıklanma hissi o kadar..hele 1,5 ay önce olduğum ameliyatta yüzüm o kadar az şişti ki..ve benim canım inanılmaz tatlıdır..dr dan da korkarım..inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz ancak bgn deseler yine gözü kapalı olurum bu ameliyatı.
2) ne tasarımı yaptıracaksın ben onu anlamadım ? burnunun şeklini çizdirip fotoshop la bakmaktan kasdediyorsan..böyle şeyler çok gereksiz..sen dr unu iyi seç..ve ona güven..doğallık çok önemli..ilk yapılan burnum güzeldi ancak doğal değildi..o yüzden ikinci ameliyatı oldum..hatta şöyle diyebilirim olmama gerek de yoktu ancak ben başka bir sıkıntımdan tekrar ameliyat masasına yatma durumu yaşamasaydım belkide o burunla yaşayacaktım..her girdiğim ortamda burnun çok güzel estetik mi soruları inan çok rahatsız edici..şuan inanılmaz doğal ve sağlıklı bir burnum olduğu için keyfim çok yerinde..bunun için de gerçekten dr çok çoook önemli..barış beyi tanımıyorum ancak hastalarına ulaşmaya çalış..ikinci ameliyatımı yapan dr.abdülkadir göksel di...ben ona ameliyat olmuş hastalarla bizzat tanışarak bu kararı verdim..hasta fotolarına da güvenmedim:) daha önce ameliyat olmuş birinin bu takıntıları normaldir..takıntılarım sayesinde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum..inşallah sen ilk ameliyatta doğru kararı verirsin..şimdiden geçmiş olsun ve bol şanş....

@Sem kiz ne çabuk karar verdin umarım istediğin buruna kavuşursun canım şimdiden cok gecmis olsun :)))

teşşekkürler canım inş hemen geeçer .Biraz öyle oldu ama mayısa kadar iuileşmem lazım rihanna konseri geliyor hahaahah doktorum çok içime sindi çok sevdim kendisini. inşallah istediğim buruna kavşurum çok heycanlıyım ya

arkadaşlar ankara numune hastanesinde yavuz fuat yılmaz varmış. burun cerrahı ve kbb alanı.. nasıl sizce duyan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…