fethi orak ona amleiyat olucam inşaallah merak ediyorum süreç nasıl sonuç nasıl falan
İsmimi gördümp
Bende yarın Muhammed Dilbere oluyorum amelıyatımı.Çok zaman erteledim artık vakıt gelmiş:)
büyük bir sevinçle beklemedeyim.Şafak 1.
canım fethı yazmış fatıh okudum:))senın doktordan bahsedıyo sandım çok pardon
Bende yarın Muhammed Dilbere oluyorum amelıyatımı.Çok zaman erteledim artık vakıt gelmiş:)
emre ilhana birazdan olacagim .. ama nedense hic heyecan falan yok.. Rabbim yardim ediyor
Muhammet bey de bayaga güzel burunlar yapiyor gördügüme göre.. eminim senin de güzel olacaktir :)) Simdiden cok gecmis olsun..
Teşekkur ederım DLKY....,inşallah çok güzel olacak.
herkesin bakış açısı farklı ben muhammet beyın tasarımlarını pek beğenmiyorum emre beyın daha güzel gelıo.buruna farklı bi şekil werıyo gördüğüm arkadaşlar kusursuz buruna sahip olmuşlar
Orasi öyle tabi canim.. Bence herseyden herkesten önce kendilerinin begenmeleri en önemlisidir.. Etraftaki herkesin fikri ayri olur, kimi begenir, kimi begenmez..
ewt canım saygı duymak gerekir zewklerimize.herkesin zewki aynı olsaydı herkesın burnu zaten bırbırıne benzerdı dıye düşünuyorum
cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacakhepinize sevgilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?