Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Bende yarın Muhammed Dilbere oluyorum amelıyatımı.Çok zaman erteledim artık vakıt gelmiş:)

büyük bir sevinçle beklemedeyim.Şafak 1.

Bende yarın Muhammed Dilbere oluyorum amelıyatımı.Çok zaman erteledim artık vakıt gelmiş:)

büyük bir sevinçle beklemedeyim.Şafak 1.

Muhammet bey de bayaga güzel burunlar yapiyor gördügüme göre.. eminim senin de güzel olacaktir :)) Simdiden cok gecmis olsun..

herkesin bakış açısı farklı ben muhammet beyın tasarımlarını pek beğenmiyorum emre beyın daha güzel gelıo.buruna farklı bi şekil werıyo gördüğüm arkadaşlar kusursuz buruna sahip olmuşlar

Orasi öyle tabi canim.. Bence herseyden herkesten önce kendilerinin begenmeleri en önemlisidir.. Etraftaki herkesin fikri ayri olur, kimi begenir, kimi begenmez..

Orasi öyle tabi canim.. Bence herseyden herkesten önce kendilerinin begenmeleri en önemlisidir.. Etraftaki herkesin fikri ayri olur, kimi begenir, kimi begenmez..

ewt canım saygı duymak gerekir zewklerimize.herkesin zewki aynı olsaydı herkesın burnu zaten bırbırıne benzerdı dıye düşünuyorum

kızlarr benimkide 14 şubat sefgililer gününde günler yaklaştıkçada heyecan artıyorrrrr gümgüm gümgmüüü

kızlar benim birbuçuk yağında yavruşum varr birde sulukla yüzüme vurunca oyun yapıyo sanıyo inşallah darbe almam çok korkuyorummmm

cook tesekkur ederim.. insaAllah hersey istedigim gibi olur.. ameliyattan ciktigimda ilk isim foruma girmek olacak hepinize sevgilerrrr

benimde emre ilhana ameliyat olalı 21. günüm ah o günler geldi aklıma şimdi inşallah güzel sağlıklı bir burna kavuşursun canım. uyandığında mide bulantısı boğaz ağrısı ve topuk ağrısı olabiliyor o çorap yüzünden hiç korkma iki güne kendini daha iyi hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…